Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud to chces rozbeh nout predcasne tak aplikuj rippen a tabletky do substrátu od ATAMI)B'cuzz a uvidis, final solution se dava pokazdy!! pokazdy tejden pred koncem...ale pokud mas GS..green sensation tak to tram lij už tak od 4 tydnu kvetu....
j tyhle tablety do toho hustim uz cca 3dny a rippen do toho zaaplikuji zitra a nakonec dam final solution green sensation bohuzel nemam a ted uz ho nema ani cenu objednavat zitra vecer hodim fota jak to vypada.
41.den květu už se těším na sklizeň jinak to voní krásně zasmrazuje mi to celej barák :-) Kolik g typujete že z toho bude teď tomu chci udělat tu rippenovou kůru a nakonec final solution počítám že sklízet budu za 17dní
jinak doporučuji fotky zvětšit a nechat zobrazit v samostatném okně
43 den květu leju do toho nahusto rippen uvidíme co to snima uděla jínak vyndány 2kytky zabírali místo a hovno palic na nich kytky přemístěny a ty co se lámaly upevněny a protrháno 20% všech listů
hej někdo prosím něco písněte co a jak co mám teď s tím dělat je to první grow abych něco neposral větráky beží 24h zalejvám každý den strašně chlastaj... zkuste někdo předběžnej odhad ať vím na co se mám těšit do konce tohodle tydne jedu rippen a potom tyden final a koneca rozhodl jsem se že next skříň bude mít 200w ůsporku purple 125w red a 125w purple PURPLE jelepší než red!!!!! vyzkoušeno na svým growu!!!
diky moc jo ted bych plno veci udelal jinak druhej grow snad bude lepsi je pravda ze zezacatku meli u me kyticky obcas ruzny soky jako prehnojeni preliti atd diky za K 50 g by mi stacilo na prvni grow pro mne dostacujici ted sem zhulil jeden zastipek co sem zastipl asi pred 4dněma toho grepu zhulilo to good ale v chuti hnojky jinak trochu nasladla chut doufam ze nakonec final sikution pomuze k lepsi chuti