Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
danny
Nový Člen

Karma uživatele danny - 51% Pěstitelská

Pohodička To víš že jde ! Příspěvek č. 65

Já jsem s mojí mladou(teď už vlastně manželkou) začal hulit když sem byl na vojně.Stalo se to tak ,že mi volala do kasina ,že ji umřela babička a bylo jí strašně,jenže já byl v tu dobu dost zmaštěnej z pravýho holandu.Takže jsem se do toho telefonu jenom tlemil a vlasně sem ani nevěděl ,co že mi to povídá.No a druhej den ráno se mi to rozleželo v palici a čekal jsem ,kdy bude konec. Jenže
sem se splet. Do dopisu mi napsala jaká sem veselá kopa (myslela že jsem vožralej) a ať co nejdřív přijedu domů. Tak sem přijel a vzal sebou ten super modýlek ,dal jí ochutnat a to změnilo náš život. Teď se mnou hulí o víkendy a je nám fakticky fajn (mimochodem sex v tom stavu je něco úžasnýho).Takže všem holčinám - zkuste to a zjistíte že všechno je JINAK!!

Čus Danny

Old Post 28-11-2001 v 14:16 PM
danny je offline   Profil uživatele danny   Find more posts by danny   Foto galerie člena danny   Click here to Send danny a Private Message   Add danny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Ondrash, to je pravda, ale.... Příspěvek č. 66

...moc huličů si ji neuvědomuje, viz. příspěvky atd. Chtějí po svých polovičkách toleranci, ale sami jsou netolerantní a když se jí to nelíbí tak byebye. Myslím, a jak už jsem napsal, že je zbytečný kazit něco krásnýho něčím krásným.

Jsem vždy pro kompromis, nejen v téhle věci, protože radikální řešení je blbost, lepší je liberalizmus a tolerance, na tom se snad všichni shodnem, ne?
Takže pokud se jí to nelíbí, je to dlouhá a náročná práce, vysvětlování a odříkání a delší doba nehulení, ale nese to ovoce Někdy to je a někdy to není potřeba.

Mějte se good
Zdarec

Old Post 29-11-2001 v 07:54 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

Palec nahoru to hihi Příspěvek č. 67

mozkové výlev,

já su ženatee 5 let, děti ve dvoukusovém provedení, hulím 11 járů a chce to skutečně mírnee tlak tam, kam to scu dovést. Žádný křeče, schízy, řev, lámání nohou..nic takovýho.

Není nad to , když si prostě s bráchem na bódě zahulíme a klid.. děti si hrají, maminy vaří dle našeho doporučení, škopek 5°C.......

Vem si, s kolika debilama se musíš ve svým životě běžně hádat a násilně je tlačit do svých představ, proč si neudělat doma tu správnó pohodu.

Časem to přinde samo a bez nějakýho přesvědčování kohokoliv o čemkoli.

Nescu dělat chytrýho, jak sem si to krásně zařídil, ale jenom konstatuju, jak o je

Zdarec a ozvi se

Old Post 29-11-2001 v 11:34 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

2 danny

jo, souhlasím s tebou....

mimochodem: taky jsem začal hulit na vojně, telefonát v tom stavu je něco šíleného... prostě buď jsem slintal do sluchátka smíchy anebo jsem jenom zíral do dlaždic a říkal jsem ať to zavěsí, že nevím kdo je a co po mně chce...

sex zhulený je něco jiného , je to úplně jinačí rozměr

2 hihi,
už si nepamatuju cos psal, ale vím že máš recht, nebo tak nějak jsem to chtěl napsat... zkrátka... konečně dyť moja taky hulí a nikdo tu nic neřeší
kompromis je správná volba... vždycky

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 29-11-2001 v 12:01 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polorobot
Nový Člen

Karma uživatele polorobot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

MOJE HOLKA BALÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ JOJINTY
A JE MODELKA

Old Post 29-11-2001 v 14:01 PM
polorobot je offline   Profil uživatele polorobot   Find more posts by polorobot   Foto galerie člena polorobot   Click here to Send polorobot a Private Message   Add polorobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička ... Příspěvek č. 70

polorobot: je hezký, že Tvoje holka umí balit nejhezčí jointy, ale nechápu proč píšeš, že je modelka? To jako, že je to obdivuhodný, že to umí i s dlouhýma nehtama?

Aloo: s debilama se nehádám, to nechávám jiným a nikoho do ničeho násilně nenutím (to taky udělaj jiní a ani by nemuseli)
Jo jo, asi to máš dobře zařízený, protože Ti to tak vyhovuje a pokud to tak vyhovuje aji lidem kolem Tebe, tak je to fakt super.

Já si to nemusel ani zařizovat, mě to přišlo samo (aspoň si to myslím, ale pokud to tak není, tak by mi to moje láska řekla )

Mějte se good
Zdarec

Old Post 30-11-2001 v 07:00 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

tolerance Příspěvek č. 71

No můj osobní názor je, že ve vztahu by měla bejt tolerance, ale pravdou je, že to neplatí vždycky a ňákej ten vztah už mě to taky stálo.
Večer vyrážim s jednou skvělou holčinou na rande a ani nevim jestli hulí, nebo jestli to aspoň toleruje, nebo .....
takže nevim jestli mam vzít na špeka ... no prostě strašný dilema tak doufám, že bude alespoň z 50% tolerantní tak jako já .... Tak mi držte palce, já zase budu držet palce vám a snad nám to všem vyjde.

KLKOV

Old Post 30-11-2001 v 08:25 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for hihi Příspěvek č. 72

nevim co ti je nejasnýho na textu polorobota

prostě píše, že je jeho stará modelka, je na tom něco nejasnýho???!!! mě ne

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 30-11-2001 v 08:34 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

ještě jednou musim Příspěvek č. 73

to co napsal HUGO mě opravdu potěšilo, celej příspěvek je v tom pravým duchu a vyzařuje z něj inteligence a správnej přístup k věci

bejvíc mě nadchla tato pasáž
"Navíc tak nějak jsem zjistil, že pěstění je velice záživný koníček. Nejde o to hulení ale o pěstování a následné "koštování". Jen máloco (všichni ruku na srdce) vás naplní větší píchou než krásný palice a pozdější vyřehtaná banda lidí. Nejde o mě, ale o celou bandu lidí, který se mnou tejden co tejden sedávají v hospodě a který mám rád."

uplně stejně to vidim já, díky HUGO+
karma pro tebe

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 30-11-2001 v 08:46 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daniel
Stálý Člen

Karma uživatele Daniel - 81% Pěstitelská

for Oton Příspěvek č. 74

Nechápu, jaktože nevíš, co je Hihimu nejasnýho na textu Polorobota.
Prostě chce vědět, jestli to znamená, že umí balit jointy s dlouhýma nehtama, nebo něco jinýho.
Stačí ti to takhle, nebo snad nerozumíš ještě něčemu jinýmu? Já ne.

Old Post 02-12-2001 v 09:09 AM
Daniel je offline   Profil uživatele Daniel   Find more posts by Daniel   Foto galerie člena Daniel   Click here to Send Daniel a Private Message   Add Daniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

for Daniel Příspěvek č. 75

no ne, prostě napsal že jeho stará je modelka, na tom mi nepřipadá nic divnýho, přece je dost holek co dělá modelky, ne?!

PS: nic ve zlým :-)

Old Post 03-12-2001 v 18:43 PM
Daniel
Stálý Člen

Karma uživatele Daniel - 81% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 76

Jo to je v pohodě, stejně si už nepamatuju, proč sem to psal.

Old Post 10-12-2001 v 22:11 PM
Daniel je offline   Profil uživatele Daniel   Find more posts by Daniel   Foto galerie člena Daniel   Click here to Send Daniel a Private Message   Add Daniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 77

Jak to jde dohromady? Nedá mi to nezeptat se vás jak to praktikujete s opačným pohlavím (někteří se stejným). Je to jí/jemu jedno, nebo vás nutí s tím přestat? Nebo kouří ještě víc než vy?

Old Post 03-06-2002 v 21:15 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stalker
Stálý Člen

Karma uživatele Stalker - 61% Pěstitelská

o.k. Příspěvek č. 78

Tak je to ruznorudne ruzne. Přítelka hulí jenom když chce a to nejni pořád. Takže zahulí jenom občas a je schopná narozdíl ode mě odolat. No a jestli mi to nějak vyčítá? No to je jasný že jo teda jak kdy někdy jí to vadí někdy jí to nevadí...ale vždy to dopadne o.k. Tím jsem myslel že na mě kvůly tomu není naštvaná. HOWG

Old Post 03-06-2002 v 22:20 PM
Stalker je offline   Profil uživatele Stalker   Find more posts by Stalker   Foto galerie člena Stalker   Click here to Send Stalker a Private Message   Add Stalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sancho
Stálý Člen

Karma uživatele Sancho - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Tej "mojej" to docela doť vadí. Hlavne v poslednej dobe. Sakra čím to bude. Budeme musieť asi hodiť reč.

Old Post 03-06-2002 v 22:41 PM
Sancho je offline   Profil uživatele Sancho   Find more posts by Sancho   Foto galerie člena Sancho   Click here to Send Sancho a Private Message   Add Sancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

Obecné Zhulená domácnost Příspěvek č. 80

U nás pálíme oba dva rovnoměrně. já i manželka hulíme kdykoliv je příležitost a chuť.Pokud jeden nehulí je to jenom jeho věc a nikdy se nám nestalo že by jsme se kvůli ganje pohádali.

created by TAHUA
old & young

Old Post 04-06-2002 v 06:30 AM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás