Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže to máš kytku+květník=17 cm 34-17=17 cm takže ti zbylo 17 centimetrů pro další růst, takže bych to už přepnul na 12/12 protože jak známo rostlinka v době květu zvětší velikost jednou až dvakrát tolik!
podle toho co máš za hnojky? zkus krystalonem plod a květ maj ho skoro v každém květinářství nebo zahradnictví a stojí pár kaček! to bude uplně stačit znám borce co s tím jenom hnojí a nemůžou si to vynachválit ale zase někdo říká že je to na hovno mě to rostlo vždycky pěkně! peace
jj, to uděláš asi nejlíp
na květ přidej ještě něco, 11W moc málo, aspoň ještě jednu takovou...
a začni taky hnojit, OBM bude dobrá volba... (stojí šest pětek), jen to nespal, začni od mini dávek (1/4 doporučené dávky, s takovým prckem bych tam nedával plnou palbu nikdy) jednou týdně...
jinak pohoda, za chvilu uvidíš sám, co s tím...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
kolko ma kytka poschodí_? nezastrihneš ju_? Vyzerá to tak že ked budeš takto pokračovať tak zaraz koštuješ_!! Môj aut je hnojený kristalonom kukaj obr. a poriadné hnojky jedine na SV greenspirit...
no když ji zastřihneš tak se ti rozvětví! a vyrazí dva nové stonky pod místem kde jsi ji střihnul!
tady jsem něco našel va FAQ o zastřihávání tak tady to je:
Kytky se při indoor pěstování určitě vyplatí zastřihnout.Zvětší se tim počet hlavních vrcholků až na 8.Kytka neni pak vytáhlá a nehrozí,že se nám nevejde do skříně.Také si tim pomáháme srovnávat výšku jednotlivých kytiček.Důležité je kytky zastřihávat jen v období růstu!!
Já upřednostnuji zastřihávání hlavně ve spodní části kytky(to je nad třetím patrem). Po vyjetí 6 sekundárních větviček je hned v prvním patře zastřihnu (tím se mi všechny rozdvojí). Nejspodnější 2 větvičky odstřihnu - jsou slabé.Takže po zaštípnutí čtyř větviček se rozdvojí na 8 větví, které už nechám dále růst. Pak už jen rozhodnout kdy přepnout na květ.