Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
idki: no jo, pestuju, dokonce mam vcelku prijemny zasoby, a pestovat se zase chystam... a jak rika Pan Ker, mozna by skutecne byl vetsi problem nepestovat, nez nehulit (i kdyz vsechno jen kratkodobe, kdybych prestal hulit uplne, sem toho nazoru ze bych se pripravil o dalsi obzor, kterej mi huleni nabidlo...)
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Nikdy dřív mi nehulit problémy nedělalo... stejně jsem neměl moc peněz, takže to mě taky trochu korigovalo.... jenže tenhle rok sem poprvý zoušel pěstit - myslim že se mi to docela povedlo je to Papaya a zhuluje to hodně hodně dobře .))
a v tom je právě problém... mam teď hulení kolik chci a bongy láduju od rána do večera... dycky si řeknu , že aspoň jeden den nebudu pálit, ale pak si tak sednu, řikám si, že stejně nemam moc co na práci (jasně že si to jenom namlouvám- mam se učit a dělat podobný blbosti) naláduju bong a už to odpaluju )
začínám už celkem pozorovat známky dlouhodobý vyhulenosti , jako je blbá paměť,sraní an všechno ostatní,atd...
takže to budu MUSET začít omezovat....
chtěl bych si plnit svoje povinnosti,občas se i učit, třeba tak 1-2x o týdne dát bong a bejt fpohodě.... ale takhle jak to je teď, že sem každej den vypálenej upně na mraky, takle to porostě dál nejde....
caute,tak prispejem aj ja...bolo by treba obmedzit,teda aspon u mna,uz sa nato chystam hodne dlouho,ale co uz...najviac som vydrzal dva mesiace,ale v pohode ...teraz ma caka dalsia pauza a ono to potom bude aj viac chutit ..urcite si etse niekedy dam
Hulit prestat nechci, ale omezuju to dostatecne. Teda, spis absence financi a prozatimni nemoznost pestit. Takze uz jsem druhy tyden bez prda, a ziju. Sice bych si smotnul speka a odpalil, mit z ceho, mno ale penize nejsou takze to neprehanim
denne se zhulim tak 5-25x.chci prestat.nejde to.mam deprese.rikam ze uz nehulim,rano se probudim a s tim nejvetsim klidem vymlacenyho korena si umotam obrovskou larvu a zhulim se tak ze nevidim na vlak do ktereho nastupuji..celej den mimoza..na hovno ale uz te to nepusti..chci prestat..nemuzu..
ajeste ktomu mam potize s rozdvojenou osobnosti.....fuj..
Původní příspěvek od luckyBOB denne se zhulim tak 5-25x.chci prestat.nejde to.mam deprese.rikam ze uz nehulim,rano se probudim a s tim nejvetsim klidem vymlacenyho korena si umotam obrovskou larvu a zhulim se tak ze nevidim na vlak do ktereho nastupuji..celej den mimoza..na hovno ale uz te to nepusti..chci prestat..nemuzu..
ajeste ktomu mam potize s rozdvojenou osobnosti.....fuj..
Tak to si debil že hulíš....Jéžiš přeci neni problém přestat,,stačí u sebe nemít žádný hulení a zavřít se doma...Jestli chceš přestat a dělá ti to problémm tak by si měl radší skončit hned než bude pozdě, nebo si dát větší pauzu. Prostě to hulení vysaď, jesli ho máš kotle, tak ho u někoho nehulícího známýho ulož na těch pár dní. Přestat hulit trvá asi tak 4-14dní, pak si na hulení ani nevzpomeneš.....
Nebo jestli ti to vadí tak moc, tak myslim že existujou léčebny a všelijaký ústavy. Záhrávat si se zdravim díky hulení je nezodpovědnost.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
...hulim preto bo to mam rad...a me gusta marihuana... d;o) ...za ten cas som dokonca aj mal prestavocky.... a to z toho dvovodu...ze som sa skuril...a vobec som nemal dobry pocit... bol som proste uz totalne prehuleny... no a vtedy je dobre vysadit... ak ti to uz nechuti.. a nemas z toho potesenie... no a potom sa tesim na to.... ze cim dlhsie vydrzim nehulit..tak tim viac sa potom skurim... d;o)
... a inak mam dobre skusenosti s tym...ze alkohol vybija ganju... takze sa chod raz v piatok tak nadrbat...ze budes mrte grcat....a uvidis ze na druhy den budes prosit aby si sa zhulit mohol.. d;o)
...a ked uz sme u toho vybijania...aj fehir vybija..dost mrte..ak mate zleniveli mozok od ganje....pofajcite trochu fehiru... a na druhy den....budete zase prosit o ganju... d;o) ..ale su to sproste chemky....a ja sam som sa potom snazil dostat do toho zhuleneckeho stavu...
...takze moja RADA...neserte si zivot drogami.... a radsej si ho spestrite nejakymi zaujimavimi aktivitami... teda...ak vas sere ze drogy berete... d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Původní příspěvek od luckyBOB ..chci prestat..nemuzu...
Když je člověk zvyklý hulit od rána do večera, tak přestane hulit jedině tak, jak píše Mr. figaro - nemít u sebe žádné hulení a zavřít se doma. Třeba s lahví vína. První dva dny si člověk protrpí, ale pak už si začne budovat odolnost proti pokušení, které samozřejmě ještě nějakou dobu potrvá.
Anebo ti zvlastní zkušenosti doporučím, aby jsi zašel na nějaký grower sraz, přehulil se tam skoro do němoty a pak člověk začne hned intenzivněji přemýšlet o vysazení hulení, což je další motivace
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Bishop: moc bych rad, ale na outdoor jsem zacal s hulenim ponekud pozde, takze az na jare, a doma v byte je to problem. Ziju stale s rodicema, jedina vysoka pouzitelna skrin je plna obleceni ktere neni kam jinam dat, a celkove, byt je malej a matka mi casto leze do pokoje bo tu ma i nejake jeji veci (jednou to nevydrzim a vyhodim ji to ven) takze na indoor to neni taky... Tesim tesim na jaro, az vysadim ven, jen se bojim corek...
Takze palim, kdyz je co (za co) a finance me dostatecne omezuji abych to neprehanel, koncit neni duvod, sotva jsem zacal =)
je sranda že takyto trejd sa tu objaví každy rok a vždy ma največšiu sledovanosť a najviac členov ktorý už nechcu huliť heheh myslim že tažšie jako pestovanie je spravne narabanie z ganjjou...
lidi mě se to povedlo úplně náhodou....prostě najednou to vyplynulo ze situace....z mýho života zmizel člověk se kterym sem hulila asi nejvíc, kytičky se ukázaly býti klukama a už to jelo...tejden bez brčka,dva tejdny....pak mě někdo kdesi v hospůdce pozval..pak zase až za týden,pak jen příležitostně a teď už si dávám fakt jen svátečně...
no ja uz taky prestavam hulit,,, ale je to jako klesajici exponencialni fce, ktera se blizi k 0, ale nikdy ji nedosahne takze asi budu hulit do lezate osmicky