Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj já to nějak vymyslím asi půjdu jako že spravný občan a nebo něco takového a nebo že jen na procházku a nějak jsme zabloudil a nebo že mě tam něco zajímalo jako třeba lesní zvěř nebo tak nějak.
:c)) peace
hehe...jsem se ted musel zasmat, jsem si vzpomel na jednu historku co mi vypravel tata.
Jeden chlapek od nas z mesta, takovej hospodskej povalec, jednou si tak jde od rybnika s plnejma taskama ryb, ktery napytlacil a zastavej ho policajti a ptaj se ho coze si to nese. A on na ne: "No to je dobre, ze jsem vas potkal. Tohle jsem pred chvili nasel a zrovna vam to nesu."
uz nevim jak to dopadlo, ale vzpomel jsem si a musel jsem se zasmat a samozrejme se podelit
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor. Podstata všeho je v ničem. Čas neplyne lineárně.
jednomu typkovi se stalo kdyz si v aute v noci vezl sklizen tak ho zastavili benga.prohlidka vozidla-otevreni kufru no borec uplne v prdeli rikal ze pro vlastni potrebu atd.no a policajti si stoupli o neco dal a on udelal co by me nikdy nenapadlo -vyndal to z kufru a zaslapaval do zeme normalne ty voe uplne to rozmarasil.ano ano pratele policie nas opravdu obcas dohani k silenstvi..jinak ja benga neak neresim k nam nejezdi a u nas se nekrade aspon teda u me jinak asi v okruhu 2-10 km od meho baraku se uz krade takze ani tady to neni tak ciste..corky sou kurvy a nej dojeb ze nikdy se nedovis kdo to byl...
xerthon:jj se psem je fajn chodit ke kytkam ja mel u kytek loni moc srn a dycky sem na pole poslal prve psa at vyzene srny a ja sem tam potom sel aniz bych se lekl kdyz neaka vyskoci kousek ode me
zaya.cz - na to ze k vam benga nejezdi se neda spolihat, u nas se taky x let neukazali, az jednou sem sel z klubovny zmastenej jak papuce, v batohu zavarovacka huleni.. Ted proti mne vyjeli ze zatacky benga, jeden na me ukazal, zastavili, vylezli ven a sli ke mne. Ja sem chtel utikat, ale byl sem rad ze stojim na nohach. Prisli az ke mne, skarede se divali a pak se zeptali kde bydli jeden korinek.. Rekl sem jim ze nevim, protoze nejsem mistni(prece ho nenapraskam!). Pak odesli k autu a nez odjeli tak jeden povida: Mladej, bacha na drogy! A odjeli.
Původní příspěvek od zaya.cz jednomu typkovi se stalo kdyz si v aute v noci vezl sklizen tak ho zastavili benga.prohlidka vozidla-
prevazet sklizen v noci autem je taky blbost.V noci bych to sel jen pesky sklidit a pripravit na sikovne misto,kde to diskretne pres den nalozim do auta.
Kazdopadne za kytkama do prirody uz nejdu,az zkosit.Jak jsem tam byl minule byly tam nejake cesticky,mozna od srnek,mozna od hulicu hledacu.O jeden flek uz jsem letos prisel
mas pravdu urcite je to blbost vest to v noci kdyz je maly provoz..jeste to nebylo v meste a tak ty benga stopovali kazde auto kere projelo..mnohem mensi pravdepodobnost je v provozu...ale aspon ze to tak skoncilo sice znicil kytky ale zase nejde sedet...jinak nerekl bych ze srny nechavaj stopy jen tam kde lezi je takova ulezena trava..doufam ze neprijdes i o dalsi pole a ani nikdo jiny
Zdravim,no mam zas dost..!!
Ted ctu nase mestsky noviny,kouknu na policejni blok a:
OSM ROSTLIN MARIHUANY[udajne pro sebe] vypestoval mlady muz z .......
a nyni celi podezreni z prislusneho trestneho cinu..
Samozrejme,že teraz na jeseň bude viac správ o chytení "drogových magnátov" .Potom bude zase celý rok pokoj.Osobne si myslí,že ak Vás nechatia priamo s matrošom,tak by sa z toho dalo vyzuť.A aj s matrošom sa dá,ako som tu už niekde čítal - "idem to odniesť úradom ".Holt,niekto má občas smolu ale ak si predstavíte,koľko ľudí pestuje a koľko ich chytia(osobný názor - hlavne za dealovanie,poprípade niekto nabonzuje ), je to fakt chabé percento.Ale určite je aj tak dobré byť opatrný