Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

2veka: tu supervěcičku si musíš koupit v elektře(asi za 500kč) a říká se tomu teplo/vlhkoměr a zvlhčovačku sem si koupil přes net www.ecl.cz za 703kč! A to se vyplatí
Jinak dík za karmici a ph neměřim, páč zalejvám dešťovkou, takže podle mě je ph v cajku(nebydlim totiž ve velkym zasmogovanym městě)
Tak zatim

Old Post 31-08-2006 v 14:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

Zdravim všechny growáky, po menší přestávce přinášim další fotky z mého dosavadního snažení:

Celkový pohled do skříně(holky mají 14 dní na periodě 18/6, a první hnojení B´cuzzem za sebou, ale zdají se mi docelá malý na 14 dní co vy na to???

Detail na kyti

ShivaShitka Ostříhal sem jí velký listy, takže vypadá jako nějakej keřík, ale je na hovno!

Old Post 06-09-2006 v 20:40 PM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Taky se mi to zdálo pořád malý, tak jsem to nechal růst asi 32 dnů. Teď to jede přibližně 10 dnů na květ a nehorázně se to rozrostlo, že mám strach aby se mi to tam za týden vešlo. Chtělo to přepnout tak 25 - 28 den. Do konce týdne dám nějaký fotky na můj tread, tak se můžeš podívat.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 07-09-2006 v 16:20 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Otázka přepnutí je velmi záludná, neb já přepínal v 9. dni růstu (měly asi 20cm) ... vyrostly na 100-120cm ...

Nelze říct: "přepni teď", protože každý model je jiný ... ale to sem nepatří . ..

Otázka na Bobka: Proč ShivaShit ? ... vypadá líp jak ty zbylé

Old Post 07-09-2006 v 21:35 PM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

2Ortaniel: No možná se zdá, že vypadá líp, ale má děsně malý listy, který rostou divný(nejsou to ani pětky) To ákáčko roste hezky, ale spíš do šířky no..přepnu to asi v 21. dnu snad to bude mít aspoň těch 20cm. Zatim čus

Old Post 08-09-2006 v 12:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 70

Na větších listech bylo čím dál více hnědých a žlutých fleků(možná i plíseň) tak sem je ostříhal a snížil výkon zvlhčovačky. Dofám, že to pomůže abych měl vůbec co sklízet na konci /

Old Post 09-09-2006 v 11:26 AM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Jestli se nepletu tak rostliny pochází ze semínek a ty těžko můžeš přepnout na květ již devátý den. To lze pouze u řízků a může to být klidně už den sedmý, ale rostliny ze semen musí prvně dospět aby mohli kvést a to trvá přibližně jeden měsíc. 21 dní je podle mě uplný minimum co jim musíš dát na růst.

Kukuřice 2007

Old Post 10-09-2006 v 17:21 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 72

2RAdovan: A kdo mluvil o přepnutí v 9. dnu ? Chci je přepnout zhruba 21.-25. den ! Čus

Old Post 10-09-2006 v 17:52 PM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 73

2 bobek: já vím, byla tu zmínka od Ortaniela, tak jsem na to reagoval.

Kukuřice 2007

Old Post 12-09-2006 v 07:02 AM
Host
Host

Příspěvek č. 74

2RAdoslav: Tak to jo , asi to přepnu vážně až 30. den protože se mi to zdá docela malý

Old Post 12-09-2006 v 07:21 AM
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 75

2 Bobek: Přepni to ten 25 den, to si myslím, že je ideální. My jsme to měli vysoký tak 30cm když jsme to přepínaly a za 10 dní to udělalo dalších 30cm. Brutálně se to po přepnutí rozjede. Taky jsme si říkali, že jsme to měli tak v 18 dnu zaštípnout aby do toho 25 dne se udělali větvičky a měli by jsme z každý kytky dvojnásobek, ale to až příště.

Kukuřice 2007

Old Post 12-09-2006 v 16:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 76

2RAdoslav: No asi to tak udělám, myslim, že kytka má už preflowers(ale to si nejsem jistej) A skusim tak 2 kyti zastřihnout, ať můžu porovnat výnosy atd...Díky bobek

Old Post 12-09-2006 v 18:04 PM
Ortaniel
Stálý Člen

Karma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% PěstitelskáKarma uživatele Ortaniel - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Přepnout to samozřejmě jde ... i v 9.dni .. viz můj pěstební thread.
Ale neříkám, že to hned začne kvést :-D

Old Post 13-09-2006 v 13:29 PM
Ortaniel je offline   Profil uživatele Ortaniel   Find more posts by Ortaniel   Foto galerie člena Ortaniel   Click here to Send Ortaniel a Private Message   Add Ortaniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 78

2Ortaniel: to má potom, ale zbytečně málo světla pro růst. Naveď mě líp na tvůj tread, nevím kterej to je

Kukuřice 2007

Old Post 13-09-2006 v 20:55 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
2veka: tu supervěcičku si musíš koupit v elektře(asi za 500kč) a říká se tomu teplo/vlhkoměr a zvlhčovačku sem si koupil přes net www.ecl.cz za 703kč! A to se vyplatí
Jinak dík za karmici a ph neměřim, páč zalejvám dešťovkou, takže podle mě je ph v cajku(nebydlim totiž ve velkym zasmogovanym městě)
Tak zatim

No, s tou dešťovkou,nehovoria Ti niečo "kyslé dažde?"Môžeš bývať hocikde na vidieku,tomu sa nevyhneš.Ale neviem,aké presne ph zvyknú mávať(samozrejme nie rovnaké )

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 13-09-2006 v 21:03 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ortaniel
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24617

Old Post 14-09-2006 v 14:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás