Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2veka: tu supervěcičku si musíš koupit v elektře(asi za 500kč) a říká se tomu teplo/vlhkoměr a zvlhčovačku sem si koupil přes net www.ecl.cz za 703kč! A to se vyplatí
Jinak dík za karmici a ph neměřim, páč zalejvám dešťovkou, takže podle mě je ph v cajku(nebydlim totiž ve velkym zasmogovanym městě)
Tak zatim
Taky se mi to zdálo pořád malý, tak jsem to nechal růst asi 32 dnů. Teď to jede přibližně 10 dnů na květ a nehorázně se to rozrostlo, že mám strach aby se mi to tam za týden vešlo. Chtělo to přepnout tak 25 - 28 den. Do konce týdne dám nějaký fotky na můj tread, tak se můžeš podívat.
2Ortaniel: No možná se zdá, že vypadá líp, ale má děsně malý listy, který rostou divný(nejsou to ani pětky) To ákáčko roste hezky, ale spíš do šířky no..přepnu to asi v 21. dnu snad to bude mít aspoň těch 20cm. Zatim čus
Na větších listech bylo čím dál více hnědých a žlutých fleků(možná i plíseň) tak sem je ostříhal a snížil výkon zvlhčovačky. Dofám, že to pomůže abych měl vůbec co sklízet na konci /
Jestli se nepletu tak rostliny pochází ze semínek a ty těžko můžeš přepnout na květ již devátý den. To lze pouze u řízků a může to být klidně už den sedmý, ale rostliny ze semen musí prvně dospět aby mohli kvést a to trvá přibližně jeden měsíc. 21 dní je podle mě uplný minimum co jim musíš dát na růst.
2 Bobek: Přepni to ten 25 den, to si myslím, že je ideální. My jsme to měli vysoký tak 30cm když jsme to přepínaly a za 10 dní to udělalo dalších 30cm. Brutálně se to po přepnutí rozjede. Taky jsme si říkali, že jsme to měli tak v 18 dnu zaštípnout aby do toho 25 dne se udělali větvičky a měli by jsme z každý kytky dvojnásobek, ale to až příště.
2RAdoslav: No asi to tak udělám, myslim, že kytka má už preflowers(ale to si nejsem jistej) A skusim tak 2 kyti zastřihnout, ať můžu porovnat výnosy atd...Díky bobek
Původní příspěvek od BobekMarley 2veka: tu supervěcičku si musíš koupit v elektře(asi za 500kč) a říká se tomu teplo/vlhkoměr a zvlhčovačku sem si koupil přes net www.ecl.cz za 703kč! A to se vyplatí
Jinak dík za karmici a ph neměřim, páč zalejvám dešťovkou, takže podle mě je ph v cajku(nebydlim totiž ve velkym zasmogovanym městě)
Tak zatim
No, s tou dešťovkou,nehovoria Ti niečo "kyslé dažde?"Môžeš bývať hocikde na vidieku,tomu sa nevyhneš.Ale neviem,aké presne ph zvyknú mávať(samozrejme nie rovnaké )