Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoho pekne sa to rozvíja vidím že sa sativové gény NL x sh preniesli do tochto hybridu(dlhé blizny) inak boggle gum kvitne 46-52 dní takže myslím že sa blíži jeho koniec nebudeš mať síce dobrý výnos ale kvalita to určite vynahradí...ja už by som naňho ten FS nasadil utrčite aby potom nebol prezretý...tu som ti označil miesta kde by som tie listy odstránil fakt zbytočne clonia svetlu aby svietilo na paličky ...
gona: Uau, no díky, že jsi si dal takovou práci s tím označením listů. No mrknu na to a uvidím co se dá dělat. Většinu listů jsem odstranil na modelu Noname a chtěl jsem porovnávat, jestli to bude mít nějaký vliv na růst paliček. Každopádně asi máš recht v tom, že na té Paye budou nějaký listy navíc. Prostříhnu a příští týden sem hodím nové fotky. Doufám, že do té doby paličky ještě poprostou.
Každopádně k tomu BoggleGumu: Od zítřka nasadím na pár dní - viděl bych to tak na 5-7 dní Final Solution a pak co nejdelší flusching. Doufám, že nepřezraje holka moc. Ale snad né protože jestli kvete 46-52 tak já když to půjde ideálně jí budu sklízet v 38 + 7(final solution) + 10 (flusching) = 55 den květu!!! Ty další dvě květinky nechám každopádně zrát déle!
No sakra! To je blbý!
Já doufám, že se ti rozjedou, jinak se mi to samé stalo u jedný menší kyti!
taky se nějak sekla a nechtěla dál
vypadala úplně stejně!
Toos: Ono se to kvetení u BG zastavilo, protože tento model kvete strašně rychle. Už mi to bylo vysvětleno. Proto jsem na to šoupnul Final Solution a od zítřa flusching až do maturity a pak pod kosu!
Papaya x (NorthenLight x Shiva)
Tak po necelém týdnu tu jsou další fotografie. Které tu asi nikoho nezjmají, ale co, stejně je sem hodím. Jak mi doporučil gona, prošla majo zahrádka dalším prostříháním. Celkem sem se divil kolik listů jsem při průzkumu shledal nepotřebnými. Jinak k růstu Px(NLxS) roste pořád dál. Každým dnem se oběvují nové a nové blizničky a větve už mají problém s tím aby těžknoucí se paličky udržely. Proto jsem nucen je ve skříni vyvyzovat, aby byli blíž ke světlu. Už teď je mi jasné, že tenhle modýlek bude ještě dost dlouho ve skříni. Tak a teď už nějaké fotky...
Noname
Tak co k němu říct... Nejvíc se mi na něm pořád líbí ty lehce nafialovělé květy, které jsou místy i hodně fialové. Tento noname je perfektně pocukrovaný, což je ostatně vidět i na fotkách. U toho jedno makra jednoho malého záštipku vřele doporučuji zvětšit fotku na maximální velikost. Na fotce kde je kytka celá je ještě před tím než jsem jí prostříhal, ale pak pro prostříhání jsem zapoměl vyfotit, takže příště. Každpoádně tomuhle modýlku dávám tak ještě maximálně týden a pak Final a flusching. Blizničky sice rostou pořád nové, ale roste jich čím dál tím míň.
Boggle Gum!
Poslední dobou nemá tahle kytička moc žízeň. V porovnání s těma ostatníma jí zalejvám tak dvakrát méně, ale v zálivce je už Final Solution. Sice nevidím žádnou extra změnu, ale paličky jsou pěkně tvrdé a už po jednom dotyku prsty pěkně lepí. Sklízet se bude tahle kytička přesně ve středu 24.5. v den mé maturity! Jinak lísty na téhle kytce začaly nějak podivně či nepodivně fialovět. Nevím jestli to je tím Final Solution nebo nějakým nedostatkem, každopádně bylo to jen na dolních listech, které jsem otrhal.
hmm zaujimavé velmi zaujimavé ani som nečakal že tá papaja x Nl x shiva bude takto haluzne vyzerať má fakt dosť vela sativa znakov a to sa mi zdalo že indika gény budú prevládať viac pretože paaja sa mi zdala dominantnejší model jak Nl x shiva inak tie dlhé blizny sa mi fak páčia,,,,,ja si myslím že tento dred zaujíma velmi vela ludí len tu neprispievajú pretože chcú udržať aspoň takú dáku prehladnosť a buď rád pretože myslím že by sa ti tiež napáčilo keby tu bolo 15 stran samých kecov takto je to podla mna v pohode nemyslíš?,,
gona,to sú semienka od Teba?
Ja mám teda NLxSh a Papayu od Pilda,vyzerá to teda fakt podobne,ale a Tvojom mieste som to nechal na 12/12 aspoň 80dní(mal som pod 70W ) a myslím,že by som to ešte nechal pár dní,len som potreboval uvoľniť miesto.Flushing bol asi 30 dní,lebo som prestal hnojiť 50. deň a nevedel som,kedy seknem,tak som to už potom nehnojil.Nabudúce budem hnojiť dlhšie
gona: Uvidíme jak bude vypadat finální podoba paliček, každopádně zatím ty dlohé blizničky rostou pořád další a další... Což mě těší a těší... Dost teď lituji tvaru celé kytky, příště se každopádně ponaučím a přerůst nebude hrozit. Třeba z nějakého příštího semínka (ještě jich pár mám ) vyroste naprosto jiná, spíše indika kytka, každopádně o tom budu informovat. Záštipek se zatím suší, ale natož, že to bylo pár kvvítků, tak sklo si tím nabiju. A nakonec, možná máš recht, lepší když je to pěkně přehledné, než kdyby tady bylo desekrát za sebou napsán jednoslovný komentář. Třeba se lidi ještě zapojí do dskuze až začnu kosit a sušit!
expiry_date1 : Dovolím si odpovědět za Gona, abychom nezačali řešit jiné věci. Ano ty semínka Px(NLxS) jsou od něj. Sám je vykřížil a já jsem mu za ně strašně vděčný. Tobě děkuji za rady ohledně délky květu, při pohledu na paličky je zřejmé, že to pokvete ještě pěkných pár dlouhých dní...
Jelikož jsem byl minule celkem překvapen jak kvalitní (já vím, že samochvála smrdí, ale co) makra zvládá ten můj foťákček a tak jsem si řekl, že zkusím zas nějaké drobné paličky, které už nemají budoucnost zaštípnout a nafotit. Tak tady jsou ty makra. A ještě jsem dnes zahájil jeden pokus, o kterém jsem se tady na Groweru dočetl a chtěl jsem ho sám vyszkoušet. Spočívá v tom, že paličce v růstu uštípnete špičku a ona by měla začít víc tloustnout a prorůstat. V podstatě je to celkem logické, ale prostě jsem to chtěl vyzkoušet. Pokusným králíkem se staly dvě středně velké paličky z P x (NLxS). Sice jsem je nenafotil, ale určitě je příště vyblejsknu a budu informovat o tom jaký mělo zaštípnutí vliv. Tady už jsou ty nejlepší makra, který se mi dnes povedli - (mám jich v PC asi padesát... )
Jo a jen dodatek: Ty makra se musí zvětšit, jinak nemají vůbec smysl...
JAHmaican: Teď jsem na to koukal a máš pravdu, že to tak doopravdy vypadá, ale zdání klame. Tento záštipek je už z toho takřka dozrálého BG a žádná semínka nehrozí. Ten záštipek se mi suší půl metru od ruky a ještě jsem na to raději koukal, ale po semínkách ani stopy. Samci byli poctivě ze skříně odstraňování a likvidováni. Hermoušek se ve skříni nenalézal.
čua, tak ten fialovej noname má v sobě geny top44, měla jsem tam jedno fialový pheno, tak se můžeš těšit na pěknej nářez, je to čistá indika odpovídá i ten vzhled, nevyplatí se ji rozrůstat, protože dělá palice jen na konci větví, jinak nic moc. tak ať ti to pěkně dokvete w.
caw mesias,pozeral som to zistil,ze to mas doma utajene...tzv ze o tom nikto nemoze vediet,co?
takze ti velmi zalezi na tom aby nebolo vidno svetlo a aby nebolo pocut ventilator,vsak?
chcem ti poradit(iba ak mas ten ventilator pripevneny o stenu): ked je ventilator pripevneny napevno a je pusteny,podla mna ho dost pocut.ale da sa to vyriesit,bude vrcat menej ked nebude pripevneny,bude iba vysiet na nejakych snurkach.....z vlastnej skusenosti vravim,ze ventilator daj hore a zaves ho na nejake kratke snurky...prestane vrcat a vsetko bude lepsie...
inak zelam uspechy pri pestovani ... len tak dalej!
wilda: Dokonce top44? No uvidíme, doufejme že to bude good. Každopádně si upřímná... (Jinak nic moc), ale je to v podstatě můj první pořádnej grow a sám vím o milionu chyb, které jsem udělal. Příště to bude určitě lepší.
irwin: Ty sis asi nepřečetl tento thread celý. Kdyby si to totiž udělal, tak bys zjistil, že jsem tajil pouze na začátku. Nyní už mám od rodiny volnou ruku. Ostatně na fotce kde je má skříň celá je dost zřejmé, že by se tajila jen těžko, bo jeto zastavěný výklenek... Ale ta rada se zavěšením ventilátoru je good, pověsit ho. Já to vždycky obkládal jak blb různými molitany a ono to vrčelo furt...
Tak po absolvování Final Solution a pak proplachovaní se BG dostal do finále. ZStrávil dva dny ve tmavé skříni s obleky... (nebojte se žádná vůně nebo mejdla v té skříni nebyli, takže kytička nenačichla.) Ale nějaké blednutí listů nebo tak něco se nekonalo. Každopádně už jsem nehodlal měnit datum sklizně a tak to dnes přišlo... Přináším vám nějaké fotky, jak to všechno probíhalo...