Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nezapomeťe proč se tam vlastně scházíme
STOP CLEROLŽÍM
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
enjoy legalizacku - jako budete reklama na huleni tak podle toho vypadejte
a zajdete se podivat ny psytrancovou stejdz ,-)
ps - nekde tam bude moje zena, tak az ji uvidite, tak ji pozdravujte (poznavaci znameni - dredy )
ja jdu legalizovat do lesa
čaute dneska jsem videl takou velkou bandu v ostravě v centru u grovshopu nejsou to stavkující nevite nekdo jestli jo tak napiste kde se nestavkuje dik.
a to tu doprdele nemužete napsat nekde vyrazne ja jsem jel okolo a byla tam banda pohodovych tipku tak jsem si řikal jestli to nejsou groveři ale jel sem na vystavu z vice lidma na Černou loku tak jsem tam nezastavoval (škoda no)
Dude, hrdě hlásím, že jsem Tebou zadaný úkol splnila a Tvou ženu pozdravovala . Takže splň, prosím, i Ty úkol můj a pozdravuj ji též, toť žínka vskutku sympatická .
Jedule je magnetická, tak to bezpochyby Jedinej člověk co jsem poznal.
Jsem nějake ještě THC moc. Tak rychle.
Tohle mně potěšilo. Konečně pochod i pár transparentů se oběvilo
Tohle mě celkem nasralo, zneužívát k předvolební propagaci. A filtri měli taky na píču
A tohle mě myle překvapilo. Už nikdy více čekání u kadiboudy
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Pohodová akce...
Jen me celkem sral0,že stejdže byly tak u sebe,takže se hudba často protínala,jak na pouti..
Jinak ale gut,brčka na kažým metru a hlavne pohoda a super pocasi...
Nebe je modrý,voda je mokrá a ženský mají tajemství,koho to sere...
Protiva...ja ten tvuj transparent videl! akorat nevim co to znamena a nedavalo mi to smysl...no mel jsem se zeptat :-)
..Jo a poutovy to bylo...resili jsme to s kamosem, a nejlepsu reseni bylo najit si to svoje a jit metr pred bedny :-) Tagze jsme postupne prosli VSECHNO :-))))))))
EDIT: Az zitra prijdu z nocni a trochen se vzpamatuju, nahazim taky nejaky fotozz, par jich bude dobrejch :-)
Původní příspěvek od 9000i Ja vim, ze me vetsina bude mit za debila, ale jsem proti legalizaci.(pouze pro lecebne ucely) Kourim thc tak osm let a konopi povazuji za svatou rostlinu. Jenze bez jakekoliv kulturni tradice je to momentalne nesmirne zneuzivana droga a po legalizaci by byla jeste vic. Pro srovnani vemte treba Indii. Tam konopi kouri vpodstate jen svati muzi. Tady v Cechach? Od pubertalnich ctrnactiletejch frajeru az po tricetilety blbecky v bilejch rolacich.
Je to uzasna kvetina, ale my na ni nejsme pripraveni a asi nikdy nebudem. Znam jen par lidi (na prstech jedny ruky), kteri ke konopi nasli spravnou cestu. Ostatni ji maji jako nahrazku alkoholu a zpusob jak si pozmenit hladinu vedomi aniz by to delali s nejakym rozumnym zamerem. Z koureni se stala modni zalezitost, kdo si neda jointa je divnej a to se mi proste nelibi. Sorry hippici, radsi navzdy zustanu v ilealite nez aby se vsude pohybovaly zkoureny individua, ktery nemaji na praci nic jinyho nez smotnout dalsi brko.
jasné plný súhlas ja som tiež proti som rád že tu na Slovensku legalizácia asi nikdy nebude fakt som rád aspoň z čohosi čo je tu dost zaručene