Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MMM 2006 6.5.2006!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Přijdete legalizovat marihuanu na Letnou?
Ano!
Ano, ale nevěřím, že bude tráva legální.
Jel bych, ale z určitých důvodů nemůžu.
Ne, nemá to cenu!
Ne! Chci aby marihuana zůstala ilegální!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Nezapomeťe proč se tam vlastně scházíme
STOP CLEROLŽÍM

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 06-05-2006 v 10:28 AM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

enjoy legalizacku - jako budete reklama na huleni tak podle toho vypadejte
a zajdete se podivat ny psytrancovou stejdz ,-)
ps - nekde tam bude moje zena, tak az ji uvidite, tak ji pozdravujte (poznavaci znameni - dredy )
ja jdu legalizovat do lesa

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 06-05-2006 v 10:45 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

čaute dneska jsem videl takou velkou bandu v ostravě v centru u grovshopu nejsou to stavkující nevite nekdo jestli jo tak napiste kde se nestavkuje dik.

Old Post 06-05-2006 v 14:24 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

Risan :
kua! V Ostravě něco bylo???
A ja to zase Pros*al!

Old Post 06-05-2006 v 19:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Byl sem tam...Totální masox Fotky dodám až vystřízlivím PS:bavil sem se asi půl h. s JXD a pak sem ho vyfotil..No dobrej xichtík na mě udělal

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 06-05-2006 v 20:12 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

a to tu doprdele nemužete napsat nekde vyrazne ja jsem jel okolo a byla tam banda pohodovych tipku tak jsem si řikal jestli to nejsou groveři ale jel sem na vystavu z vice lidma na Černou loku tak jsem tam nezastavoval (škoda no)

Old Post 06-05-2006 v 20:25 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

Dude, hrdě hlásím, že jsem Tebou zadaný úkol splnila a Tvou ženu pozdravovala . Takže splň, prosím, i Ty úkol můj a pozdravuj ji též, toť žínka vskutku sympatická .

Old Post 06-05-2006 v 20:39 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Jedubabko..Já tě tam viděl jsi holt výrazná osoba ale nechtěl sem otravovat protože si zrovna byla zabraná do diskuze

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 06-05-2006 v 20:47 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 73

strihoruky: mno ten můj vozejk je nepřehlídnutelnej a ani ten nápis na triku není moc nenápadnej

Old Post 06-05-2006 v 20:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

Jedubabka :
strihorukyeduar :

byla to povedená akce?
Ja pojedu příští rok, přesto že mi ta hudba asi moc nesedne

Jste slavní!
http://aktualne.centrum.cz/domaci/z...id=147685#forum
http://www.novinky.cz/84680-.html
http://www.blisty.cz/2004/4/28/art17868.html

Naposledy upravil 06-05-2006 v 21:43 PM

Old Post 06-05-2006 v 20:59 PM
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Jedule je magnetická, tak to bezpochyby Jedinej člověk co jsem poznal.

Jsem nějake ještě THC moc. Tak rychle.

Tohle mně potěšilo. Konečně pochod i pár transparentů se oběvilo

Tohle mě celkem nasralo, zneužívát k předvolební propagaci. A filtri měli taky na píču

A tohle mě myle překvapilo. Už nikdy více čekání u kadiboudy

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Naposledy upravil Protiva 07-05-2006 v 21:37 PM

Old Post 06-05-2006 v 23:15 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MasterFil
Nový Člen

Karma uživatele MasterFil - 0% Pěstitelská

Palec nahoru peace Příspěvek č. 76

Pohodová akce...
Jen me celkem sral0,že stejdže byly tak u sebe,takže se hudba často protínala,jak na pouti..
Jinak ale gut,brčka na kažým metru a hlavne pohoda a super pocasi...

Nebe je modrý,voda je mokrá a ženský mají tajemství,koho to sere...

Old Post 06-05-2006 v 23:22 PM
MasterFil je offline   Profil uživatele MasterFil   Find more posts by MasterFil   Foto galerie člena MasterFil   Click here to Send MasterFil a Private Message   Add MasterFil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Protiva...ja ten tvuj transparent videl! akorat nevim co to znamena a nedavalo mi to smysl...no mel jsem se zeptat :-)

..Jo a poutovy to bylo...resili jsme to s kamosem, a nejlepsu reseni bylo najit si to svoje a jit metr pred bedny :-) Tagze jsme postupne prosli VSECHNO :-))))))))

EDIT: Az zitra prijdu z nocni a trochen se vzpamatuju, nahazim taky nejaky fotozz, par jich bude dobrejch :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 06-05-2006 v 23:49 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Tak slibované fotozzz...

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Naposledy upravil strihorukyeduar 07-05-2006 v 03:55 AM

Old Post 07-05-2006 v 03:48 AM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

jedubAbka - jsi bajecna - jsem ani necekal
nejake reporty z praglu jeste nekdo??

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 07-05-2006 v 11:28 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od 9000i
Ja vim, ze me vetsina bude mit za debila, ale jsem proti legalizaci.(pouze pro lecebne ucely) Kourim thc tak osm let a konopi povazuji za svatou rostlinu. Jenze bez jakekoliv kulturni tradice je to momentalne nesmirne zneuzivana droga a po legalizaci by byla jeste vic. Pro srovnani vemte treba Indii. Tam konopi kouri vpodstate jen svati muzi. Tady v Cechach? Od pubertalnich ctrnactiletejch frajeru az po tricetilety blbecky v bilejch rolacich.
Je to uzasna kvetina, ale my na ni nejsme pripraveni a asi nikdy nebudem. Znam jen par lidi (na prstech jedny ruky), kteri ke konopi nasli spravnou cestu. Ostatni ji maji jako nahrazku alkoholu a zpusob jak si pozmenit hladinu vedomi aniz by to delali s nejakym rozumnym zamerem. Z koureni se stala modni zalezitost, kdo si neda jointa je divnej a to se mi proste nelibi. Sorry hippici, radsi navzdy zustanu v ilealite nez aby se vsude pohybovaly zkoureny individua, ktery nemaji na praci nic jinyho nez smotnout dalsi brko.
jasné plný súhlas ja som tiež proti som rád že tu na Slovensku legalizácia asi nikdy nebude fakt som rád aspoň z čohosi čo je tu dost zaručene

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 07-05-2006 v 11:39 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás