Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skonzumuje sa odlozi sa do mrazaku, vela sa rozda na koštofku.
a ak stale nieco ostane tak sa poriesi z toho hasis alebo sa navari.
Ale to uz hovorim zbytocne dopredu vsak niesme u konca
teda jen tupe zavidim jak delas ze ti tak pekne kosati?? jak to stipes?? porad.. ja delam tedka stromovku a ne a ne kosatet fotky budou zitra doufam...
dloob-pRo|gameR: tak su to klony oni same uz kosatia dobre a k tomu som ich zacvakol po 3-4 poschodi, vyhodili vetvicky na ktore som dal kolienka, ked to zacalo davat vrcholce z tych ohnutych vetiev tak som ich vsetky este raz zacvakol...
Cau, ako tak citam tak si niekde zo zapadneho slovenska a pestoval si white russian a euforiu, tak sa chcem spytat...ako sa im tu dari- ako rastu,ci su nachylne na choroby a tak...chcem hodit klony tychto rastliniek na out, len neviem ci sa mi to este aspon trochu oplati...dik
Shlukmaster: Nieze som pestoval si zle cital ja to akurat pestujem.
WR,EU su indorove odrody takze prvy problem bude z dozrievanim, s tym pocitam tak mam v plane ich prepnut v polke augusta. Zatial rastu v pohode bez ziadnych skodcov a chorob. WR je nizka rastlina ktora ide dost do sirky.
a podla mna jej rast je dost spomaleny. Moze byt ovplyvnene FIMkou, ale to boli vsetky rastliny a tie rastu rychlejsie. Skus to vysadit si do nejakych nadob aby si potom mal mensi problem zo zatemnovanim.
zdarec...neskutocne sa mi to rozrastlo, zacinaju krasne kosatiet a co ma najviac tesi je to ze nemaju ziadnych prirodnych nepriatelov (svilusky,sneky)...Som ich postriekal phytaminom naposledy a pohnojil tak som zvedavy ako sa rozbehnu o par dni
Stale neustupujuci biely povlak na listoch mojich bonsaji ma donutil nasadit Kuprikol. Polyversum uz nezaberal tak prisla na rad chemia.
Dufam ze problemi zmiznu do tyzdna lebo by ma to dost sralo kebyze o nich pridem.....
No bracho tak rastie ti to dost ze nice a tie miesta su my straaaaaaaaaaasne povedome a este by som sa ta cel opytata aky je tvoj odhad vynosu ??? a este by som sa chcel opytat ze kde si kupil kolienka bo to neviem skoro nikde zohnat