Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ha ha ha
nooo... ja sa obcas tak zarazim a vravim si: "KURVA,NEJEBE TI?!
uz sa mi stalo,ze som prisiel nad ranom rozbity domov a sadol za PC ku strankam GROWER.CZ!!
:-)
..obcas som trochu viac namotany. /akto teraz!/ hi hi
.."cely digitalny svet je namotavka" /tak bacha!!/
no ja robim v net kaviarni tak moja zavislost na growery sa neda u mna zmiernit
doma grower.cz ako domovska stranka
vzdy je sa tu co ucit ked ta to bavy a zaujima no nie???
Já prožívám tak 5 hodin deně na groweru,když zapnu internet,je to první stránka na kterou jdu,je to super,nejlepší a nejpřehlednější stránka o marihuaně a jiných přírodních rostlinách,a když se mě někdo zeptá na stránku o pěstování trávy,tak první slovo co vyřknu je GROWER.......
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Původní příspěvek od plexis Bohužel nemám net doma, jenom v práci a tak není pracovního dne kdy bych nenahlídl co je opět na g nového. Jinak s tou závislostí to mám asi tak stejně jak director.
Za těch pár let se něco málo změnilo a net už je asi rok doma. Zatím mě neomrzelo hulit ani pěstovat, tak tady nahlížím stále.
Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.
no nieco na tom fakt bude, som tu skoro kazdy den prehliadam si skoro kazdu temu, ktoru som este nevidel ale aj videl, hladam nove veci. a ked niesom na grower.cz den, dva ,uz ma to niekde v podvedomy serie ,ze co tam bude nove , zase som nieco zmeskal
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]
Zdar, taky tu sem skoro kazdy den, ale uz me to tu tak nebavi, spousty zbytecnych threadu, bud mimo pestovani, nebo od novych clenu. Temata plna OT a zbytecnych pripominek, uz me ani nebavi si v nich cist.
Původní příspěvek od Celller Zdar, taky tu sem skoro kazdy den, ale uz me to tu tak nebavi, spousty zbytecnych threadu, bud mimo pestovani, nebo od novych clenu. Temata plna OT a zbytecnych pripominek, uz me ani nebavi si v nich cist.
Jo presne tak. Pred rokem +-, denne tu nekolik hodin, na minichatu jeste mnohem vic (vime, ze), ale ted uz me to taky moc neba. Mrknu jen na prispevky v tematech, ktery mam objednany a ctu vetsinou jen od lidi, ktere znam.
V poslední době sem spíš na minichatu.. Stává se mi, že ho mám otevřenej i 2krát, ve dvou panelech .. Denně na něj najedu asi tak devětasedmdesátkrát Jinak čtení témat; už jen mezi řádky, spíš projedu fotky a buď mě něco chytí a přečtu si to, nebo to jenom srolluju odshora dolů..