Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2rastafan>jo nejhezci ........
neska jsem identifikoval 1 jocka hermace
stihly vykvest 2 kvitky nejhur napadena je krystalica asi 10 semen na kytce...sakra....misto hermy jsem dal rizek delta9 bez vegetativni faze no snad par brk hodi..
Tohle je fakt krasa to jsem tady jeste nevidel nevim proc vsichni maj tendence do hydra vzdyt tohle je parada,ta brvicka palic to je neco,myslim ze to bude vic jak 200g
Uz se tesim na dalsi reporty
Zdarec máš u mě káčko hlavně za Krystalicu je to jeden z modelu ktery bych chtel moc vyzkouset . Docela by me zajimalo jak jak se liši detajlně palice Kr a ostatních ptz . sem videl ji jen jednou na kou ofic. fotku a tam vypadala ulpne jinak nez ostatni odrudy. thx za odpověd
2romaniak..krystalica opravdu vypada uplne jinak nez ostatni kytky...dela tlustsi palice a je nejvic pocukrikovana....rozhodne doporucuju vyzkjouset...je to vynikajici sativa s vybornym high neprerusta a ta chut (uz jsem krystalicu sklidil minuleju grow)
panove diky za chvalu celej se cervenam....
2fishtekk>no sklizen nevim nevim..tipuju 2 tejdny na prvni smik vcera jsem dal final solution na 1 vdovu a krystalicu......jsem zvedav co to udela
2sick>jj jen mi sem do threadu zadny damy neprispivaj...jak na potvoru...
2romaniak..taky se tesim
2papaja flyushing provadim jen cistou vodou s upravenym ph na 6 a po ty FS uvidime jak dlouho pocitam minimalne 10 dni...ale oprvdu jiz po druhem dnu jsou videt zazraky
jock horror
zdarek vsem mame tu 49 den v kvetu a tak prisel cas konecne prihodit nakou tu sisu tak at se libi kytky jsou po final solution jen o vode a uvidime kolik jeste bude potreba