Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaj dost lidi tu zminuje vanu .. spatna vec.....kor kdyz mate bojler nastaven na 70 stupnu...a pustite trosku vice teplejsi vodu...a nez ucitite ze to pali...tak to chvilku trva.. ...a jeste si rozsvitit jen svicku... to je uplne super..
Ano hulil jsem si i doma... uz nehulim...a je to nejvetsi pohoda...
doma se vzdycky hrooooozne odpalim s bongem protoze pak nikam nemusim chodit a proste pohoda treba chci cumet na bednu a kazdou chvily mi spadne hlava az skoro do klina a treba 5 minut na tu bednu vubec necumim jenom sem tak napul vypnutej a zapremejslenej nad vsim moznym...
JJ hulit dom je práda ale u mně je to dost u pusinku jelikož bydlim s našima ale vždycky si zjistim kdy a kam a na jak dlouho dou ato si pjekně nachystám DVD s nějakou komedií nej sou ty vyhulenecký nějakou ňamku rozvalim se do gauče pustim to ajedu bongo nebo fajfku pak rycle sklidim než na mně příde HIGH a pak už se jenom řežu komedii
nejcasteji hulakam na balkone nebo v pokoji z okna. Vystrcim hlavu z 3 patra trosku zakaslu zavru okno a pucnu na pritelkyni a uz nemusim pokracovat co se deje dal nejvetsi ulety pak vetsinou nakej filmek plus nakej ten panacek a nejvic luxus pak uz jen pustit dramce a jit spat mejsmej
Doma sem čadil jen jednou,tak asi před týdnem sem se zkuřoval se sestrou a propálil sem si prostěradlo - radši se zkuřuju v parku s kámošema na čerstvim vzduchu,tede když je teplo v zimně je to na picu
ja mam uz dlhu dobu vodne bongo za postelov a pravidelne ho pouzivam niekedy aj ked su vsetci doma ale najlepsie ked neni doma nikto a hrame hry a picoviny a minule sme urobili mlieko a obgrcali sme cely byt...Potom ked prisiel domov brat tak si myslel ze sme si dali heroin
To ja hulim kdyz sou vsichni doma jato neresim a venku v te zime se ani nezhulim nejlepsi toje nekde u kamose na bite nebo doma jinak venku tedkom v zime toje na prt ! ale v lete u vody fajne na slunicku to semi huli sqele!