Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pimpu: Salvej se casem zacne sklanet k zemi, protoze v prirode se mnozi tak, ze sklonena cast stonku, ktera se dotkne zeme zakoreni, vyroste, skloni se, zakoreni etc.
to se mi nezdá, já po zelňáku pobíhal a divotvornou tam neměli, jenom zářivou, takovou tu obyč zahradní s červenýma květama... ale ukořistil sem koleus kytku za pětku rostou jako z vody
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
zdarek všem, prosim nevite někdo kde sehnat šalvejku někde pobliž krkonoš? do brna to fakt nepojedu,a ptal jsem se asi ve 2 kvetinkach a odpoved : EE!
tak ja nevim když se to neda ze semen, nikdo ze znamejch nema :-(((
Takže...Po dloooouhé odmlce se vrátila šalvějka opět domů Ovšem v trošku horším stavu...Ale mooooc vyrostla! Takže sem jí hned přesadil,pohnojil a podepřel a uvidíme co dál Držte mi palce a sledujte tenhle thread
To je celkem normální reakce na změnu prostředí...Nemělo by to bejt nějak moc radikální...Zkus jí vytvořit na přivítání ideální podmínky Tj:Nesnáší přímý sluneční svit,má radši trošku kyselejší půdu a hodně prostoru pro kořeny....A co je možná nejdůležitější je rosení (tedy alepoň zezačátku..Já už sem jí to odnaučil) jelikož a protože šalvěj divotvorná pochází z tropického pásma (z pralesů) a to jsi se určitě v zeměpise učili že tam skoro každý den prší a tím pádem je šlavěj zvyklá na vlhké a teplé prostředí..Prostě jí zkus každý den pořádně orosit listy a uvidíš jak se ti vzpamatuje holka jedna Jinak přeji hodně úspěchů s pěstováním....Peace
Tak to je fér kšeft! Jen aby se ti povedlo jí pěstovat ....Je to zákeřná kytka Hlavně když je malá..Taky se mi to stalo..Jeden den byla v poho. a druhej den skoro na umření Takže bacha Peace
přesně tak, dokud nezesílí dopřát jim hodně vlhkosti pak si zvyknou i na tvrdší podmínky, zvlášť pokud na ně byla zvyklá matka
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Nemůžu věřit! Příjdu domů a šalvěj nikde! Volám matce a prej..No já to vyhodila Závěrem...Tenhle ten rok,co se pěstování týče,stál za PÍÍÍÍÍÍÍÍÍČU!
Zkurvený kroupy a rodiče! Fuck of na ně forever! Peace
Naposledy upravil strihorukyeduar 10-11-2005 v 17:43 PM