Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak ja ze svejch zkusenosti muzu jen doporucit spojovat ganju se sportem pokud teda de o sportovani zabavne v zime pekne brusle a hura na led pred monstroznim matchem dame speka nebo dva a to se pak hraje myslim ze vydrzime hrat vic nez kdyby sme si to brko nedali a navic je to fakt prdel to si clovek dokaze vymejslet takovejch paradicek no a kdyz vopadne snih a rostaje led tak pekne balonek a de se hrat fotbalek pravidla sou stejny jako u hokeje pred zapasem pekne retenko a de se nato takze vaaaazne doporucuju
7 dní volná chata v krkonoších - 5 týpků - snowboardy - 5g
Nejlepší spojení
Před každou jízdou pěkně blanta a největší pohoda
Snowboard a hulex drží při sobě
To nevim jestli tode dohromady zalezi na OSOBNOSTI ja chulim evry day a 2x tydne se chodim na dve hodinky potapet a zaplavatsi. Bejt zchulenej a mit na zadech kis. bombu je fakt BOMBA. Mynulej rok vo prazdninach sem byl na Krete a byly sme se potapet na mori z jachtiy nej heh ja som se nejak rozkecal heh....
sport a huleni je supr, od brezna/dubna jezdim kazdy tyden nakych 200-300km na kole, obcas na to zahulim a je to sqele, ted sme s kamosema hrali volejbal 5 vs 5 - zhuleny vs ozrali, a prestoze v nasem tymu to hrajou slusne jenom 2, ozraly sme bez problemu vyklepli(a furt sme se jim tlemili ), ted o vikendu se chystam koupit balon a dame nohejbal, este sem to zhuleny nehral ale tusim ze to bude narez . . . jinac fotbalek je klasika . . . a urcite zas pudu do basketu . . . jinak k tomu mnozstvi pred: jasne ze se to nesmi prehanet a zprasit se jak cune , staci 2 prasky do pohody , a reakce sou pekne naspeedovane
No ja si z vlastnich zkusenosti myslim, ze pokud to clovek neprehani, ze to jde kombinovat a jeste k tomu se dobre bavit.... co se tyce klasickyho sportu...tak ja hraju hanspaulku a kdyz si obcas toho speka pul hodky pred zapasem dam, tak si stezovat nemuzu, mam vesti chut do hry. Ale nesmim se zbourat den predtim na nejake akci, to je zly. No a co se tyce stolniho fotbalku, tak souhlasim s vetsinou...reflexy se mi docela dost zlepseji a me obranne schopnosti jsou na 100%ni urovni... ostatni sporty jsem jeste s hulenim nezkousel
Já mám úplně skvělý zážitky s hulením který bylo spojený se sportem. Když jsem ještě hrál hokej tak se nám kvůli povodním pojebal stadion a my jsme museli trénovat v nějaký prdeli kde neměli ani střechu,takže jsme hráli pod širým nebem. výhoda byla v tom že trenéři nechodili k nám do šatny a přijeli až na trenink. docela často jsme před odjezdem zalezli do koupelny a už to jelo-bylo tam tak zahuleno že se u stropu vznášel oblak kouře.
všichni úplně vykouření jsme pak vlezli do autobusu a jeli-na cestě byla strašná prdel a trenink byl přímo hroznej- vůbec nám to nešlo a vyváděli jsme hrozný píčoviny. trenéři na nás byli úplně nasraný,ale pak to bylo zas v poho. když jsme se vrátili z treninku tak se to všechno zase opakovalo-jó to byli časy...........
Dohromady to de ale ne pri hokeji ja hraju hokej a to fakt nedoporucuju ja pred zapasem nehulil ale kamos jo a nebylo to moc dobry hokej je kontktni a von proste jel spoustredil se na brankare a dotal uplne vostrej strom a mel neco s kolenem a tak sem se rozhod hokej a ganja neeeee az po jo a hrajem krajskej prebor