Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nadhera mam radost za tebe chlape. Taky se klepu az v patek poedu dom esi tam neco bude ....
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Jo ten mixík je fakt nádhernej, teda jedna kytka z něho, druhá je ještě malá. Zkusím ty kytky ještě pohnojit OBM. Příští rok si koupím ještě nějaký lepší hnojivo a budu kombinovat s kostní moučkou.
btw kolik myslíte, že ten mix má ještě času? zdá se mně už v docela pokročilé fázi kvetení.
1.fotka - bubblegum / ten má ještě dost před sebou, začal kvést jako poslední
2.fotka - malá, leč pěkná palička
3.fotka - purple 1, jedna jeho postranní větývka
inu, dnes jsem byl kytky pohnojit OBMkem, tak sem při té příležitosti udělal nějaký další fotky. no, většinou detaily paliček
2střih: jo taky si myslím že se ta moučka vyplatí, příští rok s ňou jedu taky, ale už od začátku.
Tákže, vzhledem k tomu, že jsem kytky trochu protrhal, opravdu jenom trochu, měl jsem k dispozici poměrně dost listí. Neváhal jsem využít prázdnej barák a začal jsem vařit pudink, samozřejmě marihuanovej. Postup asi každej zná, ale napsat ho sem můžu: Suroviny
Listy marihuany (samčí, samičí)
1,25l plnotučného mléka - (plnotučné není podminkou, ale člověk s ním dosáhne daleko lepších výsledků)
3 sáčky pudinku.
Postup
Takže, u mě je samozřejmostí listy co nejdýl převařovat - odstraní se hnusná pachu't a ve velké míře i zelená barva. Dělal jsem to tak hodinu - voda do varu, zalít listy v hrnci a mezitím co se v rychlovarné konvici ohřivá další voda, udržovat ve varu tu vodu v hrnci
Naházet listy do mlíka a vařit systémem dvou hrnců - dvě hoďky
Mlíko přes sýto scedit a listy vymačkat
Mlíko přivést do varu a přilívat za neustálého míchání pudink (pudink předtím rozmíchat ve studeným mlíku v hrnku
Mno, teď pudink vylít do nádoby, kde jsou piškoty a nějaká zavařenina, v mým případě broskve
Já přemýšlím co mám vlastně dělat. Pěstování venku pomalu ale jistě ztrácí smysl, leda bych si našel místo, který je hodně vzdálený nějakýmu obydlí, ale to bych se o kytky nemohl starat. Je to všechno pekne zkurvené. Letošní outdoor byl nejlepší kterej sem kdy měl.
Díky vám za projevenou soustrast
uprimnou soustrast. ta svine by se mela podivat na tenhle tryd aby ji doslo co s tim je za praci a STRESU! ja mam tenhle rok jen jednu peknou kytku a uz mesic sem podelanej strachy. Na pristi rok planuju to dat ma 5 mist po dvou kytkach ktery si predpestuju. Aby mi zbylo aspon neco. strilet ty kurvy do hlavy...
steve: já měl pocit, že tohle je už skoro nejvymáklejší. ale budu hledat dál, co mně zbývá?
ježíš: no pět míst je dost, těžko se ti o to bude starat, ale na druhou stranu máš docela velkou šanci. Já letos měl místa dvě, ale první mně shořelo už zezačátku, takže asi tak.