Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas je docela maly...to bych rekl, ze to zakoreni tak 3tydny az mesic, co typujes ty?
jinak ty cerny skvrny....zatim jsem prisel na to, ze kdyz mam v mistnosti 21-22stC tak mi salvejka roste fakt pekne i svizne....ale jakmile zapomenu vypnout topeni...a teplota vzroste nad 24stC tak se zacnou objevovat skvrnky...cim je teplota vyssi, tim to jede rychleji...
takze kdyz mi je zima, tak jim je fain, jakmile je fain me, tak jim ne....:-)))
cavte vsedci groweri.
Chcel by som sa spitat, ci niekto nechava salviu aj na semienka.
Cital som,je tu toho mraky,ze zo semienka sa neda pestovat.
No, chcel by som to skusit, a tak sa chcem spitat ci sa nenajde dobra dusa co by mi poslala semienka.
Vopred dik
2 Co? : Zazraky sa deju, ale podla mna(aj ked niesom pestitel ale chcel by som byt) sa to niekedy podary.
Ale 5 kila za salviu dat nechcem
Preto cem semienka
Ked by sa podarilo som stastny prestastny
hele hosi co salvej v bublaku??mate nekdo zkusenesti??
a jak myslite ze to bude s davkovanim hnojiva?stejny jako u marjanky??a co velikost kyble??staci 8litru??
diky za odpoved
ja mam este taky jeden problem ze som mal odrezok uz pekne rozkoreneny ale nestastnou nahodou sa mi podarilo vsetky korienky odtrhnut tak by som chcel vediet ci masancu sa znovu zakorenit a ako to najlepsie spravit
takze toto je moja msalvia po mensej zmene
fotka1:´jeden odrezok mam v niecom takomto je to obycajny sacok so styrma spajlami
fotka2:druhy odrezok je v obale na CD a v rockwoole
ak mate nejake napady a vylepsenia tak by som bol rad keby ste ich tu napisali