Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm... tak mi neco rika ze mi to neco pripomina.... trochu bazalku... ze tys ji krizil.....
ne kecam... ale bylo to trochu podobny na zacatku threadu....
jinak moooc pekny.... taky by me zajimal konec.... a taky jak se sakra menuje tenhle model... nebo jestli to neni naka hricka prirody....
!!!PEACE!!!!
Cuss musim ti s litosti oznamit ze tvuj milacek je MUTANT
Mam podobnou rostlinku na policku jenom ma este listy navic krepovate vypada to velice zajimave , roste asi tak 2x pomalejc nez ostatni kytky , kamos diz ji vydel tak rekl:ty vole dit ta kytka ma rakovinu , to nehul cece
Mel sem seminka noname vsechno jeden model takze to je hricka prirody - geneticka chyba=>nech to oprcat a mas stejne mutantni seminka
Uz se me delaj palicky tak sem zvedavej co a kolik z toho bude mam ale trosku strach to hulit
peace hodim photoz az pu urode
čau střihorukej, hele mám takovou otázku. Na posledních fotkách máš detaily paliček, které mi připadají ještě nezralé, ty si fotil těsně před sklizní?
Mají ještě bílé blizničky,pokud jsou fotos aktuální tak jsi dle mého názoru kosil trochu předčasně.
Jinak ale stejně blahopřeju k neobvyklému modelu a posílám k+.