Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Duck Foot Indoor/outdoor 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Radovan
Stálý Člen

Karma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Zajimalo by mně jakej ma vynos tenhle model.Jo jinak je pěkna.Přeju ti hodně palic.

Old Post 28-07-2005 v 11:15 AM
Radovan je offline   Profil uživatele Radovan   Find more posts by Radovan   Foto galerie člena Radovan   Click here to Send Radovan a Private Message   Add Radovan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesta
Nový Člen

Karma uživatele Nesta - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hmm... tak mi neco rika ze mi to neco pripomina.... trochu bazalku... ze tys ji krizil.....
ne kecam... ale bylo to trochu podobny na zacatku threadu....
jinak moooc pekny.... taky by me zajimal konec.... a taky jak se sakra menuje tenhle model... nebo jestli to neni naka hricka prirody....
!!!PEACE!!!!

Old Post 28-07-2005 v 12:01 PM
Nesta je offline   Profil uživatele Nesta   Find more posts by Nesta   Foto galerie člena Nesta   Click here to Send Nesta a Private Message   Add Nesta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Tak to je fakt ulet neco sem otomhle modylku slisel,ale ze to bude az tak husty
Jestli muzu radit presadil bych to tak do 10L kyble

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 28-07-2005 v 15:48 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Já bych ti taky rád poradil. Přestaň to přelejvat( alespoň tak ta kytka vypadá). Zatim

Old Post 28-07-2005 v 21:18 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L0TRIK
Stálý Člen

Karma uživatele L0TRIK - 88% PěstitelskáKarma uživatele L0TRIK - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Cuss musim ti s litosti oznamit ze tvuj milacek je MUTANT
Mam podobnou rostlinku na policku jenom ma este listy navic krepovate vypada to velice zajimave , roste asi tak 2x pomalejc nez ostatni kytky , kamos diz ji vydel tak rekl:ty vole dit ta kytka ma rakovinu , to nehul cece
Mel sem seminka noname vsechno jeden model takze to je hricka prirody - geneticka chyba=>nech to oprcat a mas stejne mutantni seminka
Uz se me delaj palicky tak sem zvedavej co a kolik z toho bude mam ale trosku strach to hulit
peace hodim photoz az pu urode

Old Post 30-07-2005 v 09:02 AM
L0TRIK je offline   Profil uživatele L0TRIK   Find more posts by L0TRIK   Foto galerie člena L0TRIK   Click here to Send L0TRIK a Private Message   Add L0TRIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

To Lotrik:Njn...Asi máš pravdu..Ale stejně je to zvláštní kytka a svůj thread si zaslouží ne?

To TIMEíky...Na Tebe ale nemám :P

Jinak aktuální photozzz

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 09-08-2005 v 22:04 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senior
Stálý Člen

Karma uživatele senior - 90% PěstitelskáKarma uživatele senior - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

K + za odvahu. Je to hodne zajimavy.

Peacemaker, 600W-indoor (od skříně po sklizeň...)

Chronic, White Russian - 600W, indoor

Old Post 11-08-2005 v 08:42 AM
senior je offline   Profil uživatele senior   Find more posts by senior   Foto galerie člena senior   Click here to Send senior a Private Message   Add senior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Díky...Ale bohužel výnos bude asi nic moc..I když..Jeden nikdy neví

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 11-08-2005 v 20:21 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

A další update! Ps: Nemyslíte že už začínaj zasychat chlupy?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 12-08-2005 v 11:34 AM
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Tohle je Duck Foot...

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 13-08-2005 v 08:45 AM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

ten od strihorukyeduarda se me libi vic...

Na paloučku u lesa...( big bud, Nebula, superskunk x blueberry, Noname,..)-SKLIZENO

400w

Old Post 17-08-2005 v 15:51 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

A nějaký paldy

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 30-08-2005 v 13:44 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Zajímají mě Vaše postřehy!

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 31-08-2005 v 08:12 AM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Takže duckfoot sklizen..Výnos nic moc (okolo 30 G)
Foto:Nacpaná džitka duckfootem (samozdžejmě néní to všechno)

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 09-09-2005 v 14:57 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

...

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 09-09-2005 v 14:59 PM
frogo
Stálý Člen

Karma uživatele frogo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

čau střihorukej, hele mám takovou otázku. Na posledních fotkách máš detaily paliček, které mi připadají ještě nezralé, ty si fotil těsně před sklizní?
Mají ještě bílé blizničky,pokud jsou fotos aktuální tak jsi dle mého názoru kosil trochu předčasně.
Jinak ale stejně blahopřeju k neobvyklému modelu a posílám k+.

Old Post 09-09-2005 v 15:32 PM
frogo je offline   Profil uživatele frogo   Find more posts by frogo   Foto galerie člena frogo   Click here to Send frogo a Private Message   Add frogo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele frogo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás