Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to tak plíseň útočí...pozor morgane aby jsi prostříhával ve slunečním počasí, ale to ty asi víš takže přeju ať to dojde a ty seeds ok...PM
jinak k fotkám je tu jistý genius loci koukni se co jsem včera vystavil ve svých konopných zahrádkách
prostrihavani je zaludnost v tomhle pocasi,jj diky za achtung.
pekna shoda s fotkama.
co mas za stroj clovece?muj Olympus C-310 uz sice nepatri mezi klenoty vedy a techniky,ale porad dokaze solidne zaostrit ze 2cm/proto jsem si ho taky koupil/.Ovsem jednou,az neprochlastam vyplatu a zaplatim alimenty,bych si rad poridil poloprofesionalni,velice cenove dostupny Dimage x.
jj taky mám olympuska ale C4000 zoom , každopádně ti fotí moooc pěkně, jen jsem se chtěl zeptat proč stříhat za slunečného počasí, zní to možná jako laická otázka, ikdyž žádný laik nejsem ale je to možná v tom že s plísní jsme zatím nikdy nebojovali, u nás na Moravě je vlastně slunečno skoro pořád.
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
problémem jest, že zbytek listu /jen někdy jde přímo od stonku bez problému oddělit / se stává v deštivém počasí sám plísní , místo, aby uschnul zplesnivý a plíseň postupně dojde až k stonku a hrozí plíseň stonku..
edit foták mám Olympus C 55
*viz foto
Hola hej groweri a growerkyne!
Zni to neskutecne,ale ja se dokopal k tomu neco nafotit a napsat.
Jak jste si urcite vsichni vsimli ,PODZIM JE TU.Nejoblibenejsi obdobi v roce,pro me teda urcite/a nejenom kvuli kytkam a houbam /.
Pred chvili jsem dostal pokoureno letosni prvni
uspesnou zavodnici,ktera
protrhla
pasku v rekordnim case 6.mesicu 1 dnu.Na zadech mela
napsano Durban PoissonxSkunk no:1.
Chutove neco opravdu vyjimecneho,zhulenostne taky .
Dopoledne jsem nafotil zavodnika č.2,ze stejne staje.Jeho cas teprve prijde.
Dobrou chut pokud prave obedvate!
Prave jsem dofotil samicku DPxSk:1.Zda se to neuveritelne,ale od dubna uspesne unikala memu fotoaparatu.Az dnes!Nikym nepozorovan(doufam)jsem ji prepadl ze zalohy a poradne ji ofotil...do sklizne ji chybi uz jen par dnu.Docela ji to sekne v tom cernem .
-v nejblizsi dobe vas asi obsštastním reportem "Durban Poison a jeho variety"takze nikam nechodte!