Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od OUT je tu jina kategorie,ale myslim ze muj OUT bude letos velice GUT Jinak sem se chtel zeptat jestli nekdo neví proc mam oschle konecky listu... takova ta bebilní zlata barva... kazdy list tak mm na konci... vzdycky zkdy neco takovyho suchyho vidim tak ti usmiknu!!! Kazdy vecer dostavaj postrrik Supervitem (1 kapka na 4,5 l vody) a kazdej treti den dostavaj zalivku cca 2 l vody s 3ml HESI... ty dva litry jsou na vsechny holky ... Diky
Newim jak dlouho je mam nechat jeste rust a pak je prepnout... nemohl by mi nekdo doporucit... ted sou asi 20 sm velky.. jedna ma teda trochu vic ale to je debilni seminko asi noname venkovky...
Kolik se kitky jeste vytahnou po prepnuti?
No ty žlutý konce listů sou mrtvý tkáně způsobený buď nedostatkem živin,nebo naopak přehnojením,ale jak tak koukam přehnojení zde nehrozí. Hlavně musíš dodávat kyti vyváženou stravu,pokud to budeš přehánět s jednou látkou zablokuješ přísuň dalších. Doporučoval bych ti propláchnout půdu a pak chvíly nehnojit. myslim,že 20cm. kytku nemá smysl přepínat na kwět,nawíc,když je nemocná! Akorát bys měl horší výnosy a kwalitu.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Zdravim lidicky,
takze vcera jsem prepnul na kvet a mam tu prvni fotoz! Moc se mi nepovedli ale vecer vyfotim znovu a poslu kvalitnejsi fotky! Do skrine pribyl novy clen: Rizek durbanu kteryho nechavam jen dokvest... kitiz cca 20-25 sm velke a to ze sem jel ze seminek tak se krasne rozvetvily.
Holky krmim kazdou druhou zalivku Hesi 4ml do 1,5 litru vody... celkem si neztezujou
mejte se ...a drzte mi palce at se vse povede tak jak se ma
kiticky jsem roztahnul tak ze jsem udelal pajkou dirky do kvetinacu a privazal je bavlnenou nití. Krasne jsou ted prosvetlene i spodni vetvicky... nejake fotky ->...
A jeste celkovy pohled do pestirny
S posledni fotkou mi musite poradit... ostrihnul jsem tyto listy a newim zda je to plisen nebo jen spaleny nebo vlastne to znamena... dekuju vsem peace
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
to Hanyz:
listy jsou ze stredni casti rostliny, po zastipnuti se stonek rozdvojil a ty tyhle listy jsou z toho mista kde se kiti rozdvojila(fimka se nepovedla ). Jsou pouze z jedne rostliny...
to xerthon:
zalivam kazdy treti den a hnojim kazdou druhou zalivku... davam mensi koncentraci hnojek tak newim....
No podle toho co pises IMHO muzes bezpecne vyloucit chybu ve vyzive. Asi to bude ta plisen, pockej jestli se to objevi na dalsich listech a pak pristup k nejakemu reseni. Mam podobny problem, asi taky plisen. Co par dnu objevim nejaky stary spodni list s fleky,ktery odstrihnu a dal to neresim. Ty 3 tydny do sklizne to vydrzi a nechci si nejakymy postriky kazit chut nebo riskovat plisen v palicich
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
rek bych ze je to wysoky ph (zluty skwrny mezi zilkama na listech) w kombinaci este s prelitim nebo prehnojenim (uschle okraje listu) je to na wsech listech
edit: heh mam prawe tri ctwerky
Ph moc casto nemerim asi budu muset pristi kolo vic zainvestovast a koupit vse potrebne (ultr. zvlhcovacku, meric Ph, musim vyrobit cooltube atd...). Dneska sou holky druhej den na kvetu a mozna sem zahlid sem tam nejakej bilej vlasek, ale asi je jeste brzo aby sem videl poradny sisky Jak sem holky roztahnul pomoci provazku tak sem vrsky veticek ohnuly nsmerem vzhuru a jsou krasne rozprostrene v prostoru! ScroQ to sice neni jak sem chtel ale pojedu ho az pristi kolo... ted sem nej nevychytal modely a zrejme by se to ani nepovedlo a ponauceni pro priste: vezmu vetsi kvetinace a uz ne kulaty ale spis ctvercovy(lepe se umisuji do skrine).->takze ted uz tech neprijemnych veci bylo dost ne? peace vsem growing forever