Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teďka řeknu úplně husté psycho. V sobotu jsme byli 3 a byli jsme úplně v piči. tak jsme se jeli projet busem z ostravy-hrabůvky linkou č. 42 na A-blok. byla tma a k tomu mi ještě pěkně hráli rammsteini na discmanu. v mariánkách se to úplně rozjelo, prostě jsem úplně fičel. připadal jsem si jako v letadle...
jednou takhle jedu spojem luhačovice-praha k brachancům k benešovu, jako každé léto... v otrokovicích přistupuje zdánlivě normální rodinka, já si sedím v rohu, čtu si, celkem pohoda... jenomže jak sem poslouchal rozmluvu rodinky tak mě poprvé zarazilo když matka začala sepisovat rozpis prohlídky práglu (na minutu přesně :eek a druhá pecka byla když nejmladší dcera začala mluvit anglicky a přidali se všichni... no já čumel jak puk, poslouchal tu jejich typicky českou angličtinu a relativně se bavil
nutno podotknout že tohle se stalo ještě před mojí huličskou ériou a sedět v tom kupéčku vypálený tak bych se udusil smíchy
ještě bych zmínil stejnou trasu a cestu, ale tentokrát s babičkou a dědečkem s vnoučatama, kteří při pauze na oběd z někama vyčarovali zavařovačku okurků, kvantum řízků a bochník chleba směs těhhle smradů v rozžhaveném kupéčku je opravdu zkouška nervů
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
je to spíš zákon schválnosti. když sem byla naposled v praze (konec července) tak sme se s kámošem zkouřili fakt hafo jointama. váleli sme se v tom parku vedle hlaváku a užívali si krásnýho stávku. pak sme dostali hlad nebo co tak že jako pojedem metrem na zličín. měla sem hrozný chuťky si koupit jízdenku. nakonec sme se na to vybodli. jakmile sme sjeli dolů tak revizor žejo a jako že občanky-(no jenže kámoš tu občanku ztratil ve vlaku i s peněženkou)-a pokutu.neměli sme ani jedno ani druhý tak ten týpek jako že se to dá snadno vyřešit a podíval se za sebe kde stáli takový nařachaný floidi... no psycho jak sviň, ani nevim jak sme se z toho vykecali, ale asi na ně jen tak nezapomenu
FlickerBird: občas po dobrym zelenym mam taky sklony k tomu povídat si s okolím anglicky. nedávno sme rozjížděli i fráninu...
no můj ty smutku já se anglicky sotva "domluvím " za střízliva... to by vypadalo ale (OT) znám týpka který vám při zhulení předvede přehlídku všemožných jazyků ale hlavně ne pozemských.. v životě jsem neviděl člověka co by vyváděl víc než on, vubec by neměl hulit :/
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Ja jsem jednou jel v Brne salinou a zrovna mi najizdely houby. Mel jsem z toho celkem strach, ty trubky, kterych se lidi drzi se mi zacaly krouti v rukach, slysel jsem tikot vsech hodinek v celem vagonu, lidem se menily obliceje, ja jsem do nich videl tak hluboko, az mi to nebylo prijemny..
A cestujici v saline se dali rozdelit do 2 skupin:
1) byli ve vetsine, pripadali mi frustrovani, zpoceni, agresivni a nervozni, mel jsem z nich strach.
2) bylo jich par, vypadali krasne, svate, vyrovnane, meli na mne uklidnujici vliv, porad jsem se na ne musel divat..
Normalne bych asi zadny rozdily nepozoroval... chtel bych nekdy zjistit, co jsou zac ti lidi z druhe skupiny, ikdyz je to impossible.
Jezdit skuřený v buse nebo ve vlaku je fackt dobrý hukot!ja si to užívam když sedím v buse uplně na konci a když ten bus pak zatáci tak se všecko kolem brutalně točí jak na kolotoči!Nebo jízda ve vlaku vnoci to vnímam jen ty světýlka v odrazu oken a vubec nevím kde sem vypádá to jak bych jel někde v cosmu prostě maras!!!
To takhle jedu z akce prvním autobusem asi v 6 ráno, nastoupím hodim prachy a řidič jestli mám potvrzení o studiu. Říkám mu "jo mám". "Ukaž te mi ho!" ...Tak jsem mu ho ukázal (byl to papír bez fotky). On " To nejde nemáte tam fotku." Já: "Noooo (chvíli přemejšlení) mám občanku tak spojíme jména a je to. " On:" To nejde". Já: "Proč?" On: "Prostě to nejde , přihoďte si peníze". Já: "Di do prdele ty kryple!" On: Šáhl po mě přitáhnul mě na sklo, takovou mrdu mi dal o ten sloupek, že jsem se nestačil divit, zastavil autobus, já v duchu (tyyy voleeee) a šel jsem dál do busu, ten kretén za mnou do prostřed busu, narazil mě ještě jednou na sklo, já ho chytil pod krkem, dostal jsem mrdu, vrátil jsem mu jí, chvíli jsme se drželi a strkali ,pak ještě pár ran, (dostal jsem jich víc než jsem dal, holt ráno jsem byl fakt na sračky) pak nás lidi začli rostrhávat, já jsem vystoupil, dal jsem kopačku do autobusu řval na něj do kryplů a šel jsem domu pěšky no holt MHD to je peklo
Tak zrovna předevčírem kámoška slavila 29, no, měla nejedno pivo, panáka, jointa... Pak když jsme jeli tramvají domu, tak si docela potřebovala sednout, tak její přítel se zeptal nějakýho týpka a ten hned vyskočil a říkal, že samozřejmě... No a pak sme asi v půlce cesty vystoupili, protože potřebovala trochu čerstvýho vzduchu , nadejchala se a ještě jsme stihli nastoupit zpátky, ale to místo, ze kterýho se zvedla jí zased nějakej dědek, a vůbec by ho nenapadlo jí pustit sednout, i když na ní fakt bylo vidět, že jí neni nejlíp Pak měl eště nějaký blbý poznámky... No ale co naděláš...
S revizorama se to da vetsinou ukecat. staci treba v tramvaji predstirat ze vyrizuju hovor a smat se mu pritom do xichtu a dyz bude rusit "kde mate jizdenku?" tak ho musite odpalkovit s tim ze vyrizujete dulezitej hovor at pocka a pak uz jen vystoupit z tramvaje a rict mu ze ste tam nejel a mate lidi co vam to dosvedci (takhle sem si to dosvedcil s cikanem kterej jel nacerno a oba sme vystoupili s revizorem a svorne si dosvedcili ze v zadny tramvaji sme nejeli)... tak takhle to chodi v praglu
Delsi dobu jsem zil ve Spanelich, takze mam docela zajimavy zazitky z Barcelonskyho MHDcka - naprosto uzasnej zazitek byl, kdyz jsem takhle jednou jel domu busem, nocakem, a najednou vzadu nenapadne sedici Rumuni (co jeli taky dom ze sichty, kde si vydelavali na ulici hranim na hudebni nastroje) bafli kazdej do ruky svuj hudebni nastroj, na nic necekali a poradne to rozjeli... Za chvili uz euforie chytla skoro celej bus a snad kazdej treti s nima navic zpival! Mel jsem s sebou mobil se zaznamem zvuku, tak posudte sami bcn-nocak.mp3 - neni to nadhera, jet si takhle v noci ve hrajicim, zpivajicim nocaku?
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
King_Kane:
Evidentne jsi vubec nepochopil, oc jde... Podle me je totiz naprosto uzasny, kdyz se v kazdodennim sedym behu zivota v MHD stane neco, co te pozitivne prekvapi, neco, co ti dokaze, ze spolucestujici nejsou jen rady lidi, jedouci do/z prace... A je jedno, jestli tam zacnou hrat treba cesky duchodci dechovku... (a i kdyz dechovku nesnasim, kdybych videl hrat v preplnenym busu dedka trebas na trombon, urcite by me to prijemne pobavilo )
A jestli nedokazes respektovat okoli a utiskoval bys kazdyho, kdo dela neco, co neni presne dle tvejch predstav, tak je mi te lito a ruce bys zaslouzil usekat spis ty...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
4C3:neviděla bych to zas až tak brutálně, ale to cos psal mi příde naprosto sqělý. hrozně se mi líbí, když se kdekoli sejdou nějaký lidi-vůbec se neznaj-a bez nějakejch předsudků se daj dohromady a jakx psal třeba ty-začnou společně zpívat. když se něco takovýho stane, tak mi příde, že ten svět přece jen neni ještě úplně v prdeli
Ke mě si přisedli v trolejbuse 3 hluchoněmí,., a eště dva přes uličku,. nejvíc mi dělali haldy, jak furt máchali rukama a dělali nějaký pazvuky, a mlem mi vypíchli voko!kdyby aspon ty pohyby dělali pomalu ale voni ne.,.