Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm,bezva je hulit ze skla,ne že by mi tabák vadil,kouřim slouho,ale raděj nacpu svoje sklo,než abych se motal s brkem,ma to lepší chuť A pak si už moc nepamatuju
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
ZDARWIME,
já hulím všechno! (jako džoshe) ,ale jak už tady někdo řekl je hovadina
ubalit čistý brko z nějakýho moru a ani trochu to neříznout!!
To bych vás chtěl potem džošanovi chtěl vidět!! Jak se říká ,,každé po
svim" ,ne?
jeste nikdy jsem si nedaval cistyho speka bez tabaku, takze nevim jak chutna - mozna lip mozna hur... Kazdopadne me tabak v brcku nevadi, pouzivam modrej Drum
No, ono ked je dobra trava, tak je dost tazke fajcit ju cistu v jointe (len tak vo fajke alebo bongu). Navyse je to podla mna efektivnejsie (mensie straty) ked sa to miesa s tabakom. Ale chapem, ze to niekomu vadi. Ja ked chcem cistu, tak si dam fajku alebo bongo, a ked chcem jointa, tak si to zmiesam.
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Tyhle debaty o redeni mi vzdycky pripomenou jine debaty na tema jak dostat z kytky max v dobe sklizne. Propichovani hrebikem, uv lampy, sparovani korenu, atd... A pak je to moc silne a musi se to redit. Rozpolcenost.
hehe to je vlastně pravda, nejdřív každej chce z kytky vytřískat úplně nejvěčí maximum a pak si stěžuje že je to moc silný a že to musí ředit tabákem
tak to je dost gůůd
Ale taky mam schovanej ňákej ten slabší materiálek pro případ nutnosti...
Pokud pěstujete tak myslim že čistej špek (dlouhej) neni až zas takovej luxus. Navíc výhoda čistýho špeka je že ho můžeš vždycky típnout, no vlastně on ti spíš chcípne sáám
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."