Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ady nekdo chtel ten vlkomer ja sem ho sehnal v kazdym ZVERIMEXU(ZooShopu) me stal takovy mly detsky barevny za 130kc je to tam po 20procentech celkem prehledny me teda staci ale pak sem videl v Baumaxu za 300kc vlhkomer ten mel tak 8x8cm a byl po 10procentech byl pozlacenej a mel i teplomer ale 300kc je podle me zbytecnos ale mas to 2in1 tak doufam ze sem ti poradil
2 lubo coze proc to pises sem a este napd co bydys pouizl hledani wis tamten wodkaz nahore w prawo jak je tam napsany hledani no a ono ti urcite neco wyjede schwalne sem nebudu psat wysledky aby sis to nasel sam zkus tam napsat treba hydro nebo neco jinyho
audio:máš to moc pěkný taky bych se chtěl o něco takovýho pokusit ale nemůžu sehnat nějaký semínka se kterejma by to mělo cenu.tak bych vás chtěl moc poprosit jestli by ste někdo neměl pár semínek.já bydlim v takový díře kde je samá bída.Je mi to trapný tady takhle socit ale nejsou peníze na pořádný modely chodim na střední a je to tu fakt bída proto tady škemrám.můžete se mi prosim někdo ozvat na ruza.turovec@tiscali.cz tak se mějte a pic
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.