Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jeden ma problemy a tak 1/10 prispevku byla k veci jinak vsecko od veci docela. clovek kterymu se neco takovyho stane tak neni moc zvedavej na naky buzerovani a tak. toho ma pak vsude kolem sebe dost
no tak premyslejte nejdriv nez si zacnete vylevat emoce :-)
Mno, je to starej thread, ale asi se k nemu musim vyjadrit ...
Rozebira se tady hodne problematika dealeru a nazory jednotlivejch lidi, ktery, s prominutim, nic neresej. Trava je u nas nelegalni a kdyz si sami budeme urcovat a rozlisovat co je OK a co ne, tak k nicemu nedospejem - tedy podle mne jestli travu prestujes pro sebe, pro kamose, pro prodej nebo ji jen kupujes - stejne stojis na te protizakonne strane. OK dealeri nemaj fer ceny, a co? Zavidet prachy jim nebudu, sam bych to nedelal jen proto ze bych se bal cajtu, ne ze by se mi pricilo zbohatnout a wo tom to je, ne?
Mno ... docela trochu prowarek .. ale zwedni sebewedomi a prostě čekej f klídku jak to dopadne ... pač ti vylízanci na nic neprijdou ... tak příjemnou soustras ... .o)))) ... papapapa
Přeju štestí, a holt neprodávat, dokud nebudou lepší zákony.
A to je to lepší, než dřív. Já jsem pamětník a když za bolšána ňákou partu vyhmátli (a vůbec nešlo o žádný kšefty ale o pár kytek pro sebe), tak to byly roky a natvrdo.
hele nepřeju ti nic zlého, ale jsem z vesnice a mám tak trochu selský rozum, jsem proti prodávání i kupování, je to svinstvo dávat nebo brát za to prachy
tak to tady čtu a nechápu proč Vám vadí že někdo prodává za 250/g tak to si běžte stěžovat do Diplomatu že tam stojí večeře 4000 a vedle v hospodě jen 500 je to podle mě to samí než jsem pěstoval a chtěl hulit tak sem si taky musel koupit ale jen vyjmečně nědko měl narozky tak nebudem hulit gaňu ale skero ne! A že to někdo prodává proč ne když to někdo kupuje. Kdybyste jen věděli kolik si třeba v drogérii přirážej na blbim pracim prášku to byste teprve čuměli kdo je zloděj. Neudsuzuju žádný dealery jsou to prostě podnikatelé stejně tak by mohly prodávat brambory jenže když se v dnešní době prodává líp tráva no tak trávu. Všichni chcete legalizaci a chodit do kofáču to je ale to samí ne??? Kdyby tu byla legalizace tak z těch špatnejch hnusnech dilačů jsou legální obchodníci a na byste už nic neřekli co!!!
Já bych od dílera v ČR nic nekoupil nemám proč ale berte třeba ohled na turisty taky chtěj hulit když sou tady na dovolený a nemaj jinou šanci než vyhledat dealera, protože jim nikdo za darmo nic nedá už chápete význam dealerů??? jsou tady potřeba já když jedu na dovču a bojim se pašovat tak jsem rád že jsou např. v Řecku a já si to od nich koupim protože nemám jinou šanci.
No, je to sice 2 roky starej thread, ale tak nejak mi to neda (kdyz uz jsem se sem procet).
Ja s kupovanim nemam zadnej problem - nepochybne je lepsi, kdyz te chytnou s par geckama, nez kdyz ti doma najdou plnou skrin.
Ty dealeri riskujou nehorazne moc, kdyz je chytnou, tak jsou proste v prdeli, ale konzument? Fakt ne - co udelaj? Daj ti pokutu? No, furt lepsi nez jit brucet.
Neni to kupovani vlastne o dost bezpecnejsi?
Jasně, že je bezpečnější... Ale prodávaj se obvykle pěkný mrdky (aspoň tady u nás) a stojí to kotel.
Je to i nejlepší způsob, jaxe dostat i k jiným látkám...
V podstatě já bejt dýler, tak bych byl taky proti pěstování. Si představte někoho s nějakou slušnou spotřebou na den. Takovej kunčaft je pak zlatej důl, pokud dávno nezjistil, že se mu víc vyplatí buď toho nechat nebo lampařit...
Já pěstuju a neprodávám, ale vím že všichni nemají podmínky nebo čas pěstovat. Proč by ale nemohli všichni kteří chtějí hulit? Až si to zlegalizujeme bude majitel Kofíku vážený měšťan a podnikatel asi jako hospodský.
Taky bych byl proti prodávání(ani neprodávám), ale vlezlost lidí nemá mezí... to je denní praxe.
Nejlepší je když to funguje mezi pár lidma- jednou veme jeden příště zas druhej.
Jo a ve svým okolí bych známý- indoráře napočítal na prstech jedný ruky. Kromě toho málokomu vydrží sklizeň až do tý příští (pokud nezná grower )
Nechci ti kamo nasadit brouka do hlavy...ale esli si prodaval nezletilejm a oni to zjisti ses docela provarenej...tedko je u me ve meste taky jedna hodne podobna afera...15ti letej fakan vyzvonil panum policajtum vsechno o jednom typkovi, kterej prodaval po nasem mestecku dobry 2 roky a ted ma na krku predvolani a hrozi mu 4 roky...
Ja to rikam furt...malejm zmrdum, ktery huli jenom proto aby "in"(hehe) bych nedal ani papirek...
mno,uz se nebudu vyjadrovat k puvodnimu tematu,pac je krapet stary,ale rekl bych,ze by hulicska komunita nebyla ani zdalea tak rozsirena nebejt dealeru.samozrejme by asi nebyla tak rozsirena ani komunita peckaru,triparu apod,ale to je zase o tom,dostat huleni do kramu a od lidi,co maj v jedny kapse huleni a v druhy pernik.
Nekolikrat s tu zminoval,ze ne kazdej ma moznost pestovat,ale uvedote si,ze naprsta vetsina konzumentu a hrubym odhadem typnu 70% huli tak Gcko mesicne.myslim to co sami koupi.na zbytek jsou zvany od jinejch lidi,co si koupej svy Gcko a tak dal.Takze uz z prostych financnich duvodu se jim vyplati koupit pytel i kdyby za trista,nez za pet tisic stavet skrin a pak mit 200g a nevedet co s nima.Piznam na ferovku,ze svy sklizne,resp.jejiho prebytku kdyz odectu 50g pro sebe se hodlam zbavit.A uz treba z toho duvodu,aby se mi zaplatila tahle skron a abych si mohl postavit novou hezci a vychytanejsi,rizenou kompikem a tak.pac me pestovani bavi,ale abych si mohl kooupit pojezd za trojku,na to ted proste nemam.nehodlam prodavat na ulici,nejsem sebevrah,ale poste kdyz po tom ta poptavka je,tak proc ty lidi maj kupovat slamu,to proste radeji prodam nejakyu dealerovi at se ke konecnym zakaznikum dostane poradny hulenia ted muzete hazet kamenem.......
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
No jasně! Je to o tom abysme si všichnikdo chceme dobře zahulili a hlavně vklídečku před bengama a čorkařema. Všichni nemůžou pěstovat a pochybuju že bude někdy tolk na rozdávání.