Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestávám kouřit,kdo se přidá??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

no huuurrraaaa! S Madim sme už preberali PM, že či si z toho čaju nevytuhol :-)
spal si poriadne a to je podstatné....
myslím, že to máš našlapnuté správnym smerom!
Kukal som na ten Champix....toto balenie už spapaj, keď si začal, ale myslím, že ďalšie by som na Tvojom mieste nekupoval.

Old Post 10-12-2016 v 10:22 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Jo, jo, trochu jsme se o tebe fakt obavaly s tim vytuhnutim. :-)
Tak to je dobre ze se drzis! Jen tak dal.
Hlavne jsem zvedav na to co reknes na ten caj.

Old Post 10-12-2016 v 15:47 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Zdravím
Jo s manželkou už sme to taky řešily jak to bude s tím champixem.Tenhle měsíc určitě a pak se uvidí.Já bych to ten další ještě bral pro jistotu.....ale zas je to taková chemka nevím no uvidíme...
Dnes sem si udělal olej.Vzal sem 2dcl oleje dal do hrnce,přidal k tomu cca3g palic smíchal a na mírným ohni vařil 1,5 hodiny.Mám to scezený a čekám na večer.Mám v plánu si dát 2 čajový lžičky toho oleje do čaje a vypít.
Sám sem zvědav co se stane....
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 10-12-2016 v 15:53 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

No, ja vim co se stane, uz to nebude ten recept co jsem ti sem psal .
Kokosovy panensky olej se dava do caje dava hlavne pro to ze je vyraben ZA STUDENA bez dalsich tepelnych uprav !
Doufam ze nemusim psat jake to ma vyhody .

Old Post 10-12-2016 v 18:30 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Tak panove , tady je znackovy-ten nejlepsi a nejchutnejsi panensky kokosovy olej v Bio-kvalite pro vegany. Je to prvni vylisek!
Zadna druhorada sracka bez chuti !
Ma nadhernou kokosovou chut , vydrzi dva mesice v pokojove teplote v tekutem stavu. Kdyz ho kupujete tak ho maji v lednci v tuhem stavu.
Cena 243 kc. 400g-432ml

Samozrejme ze do nej nesmite sahat prsty ,mohl by se zkazit. Takze ja to delam tak ze ponorim lzicku do variciho caje a pak ji ochladim aby se tam nedostaly zadne bakterie ,zkratka aby nesplesnivel a vydrzel co nejdele.
Bez tohohlle si nedovedu predstavit kvalitni konopny caj.
Kdo ho neochutnal nepochopi.

JAK SPRAVNE VYBRAT KOKOSOVY OLEJ.
http://www.kokosovy.cz/zajimavosti/...-kokosovy-olej/

101- UCINKU KOKOS.OLEJE.
http://feminity.zoznam.sk/c/892864/...telnych-ucinkov

SPOLU S KONOPNYM CAJEM Z KVETU -BEZKONKURENCNE LECIVY NAPOJ

Naposledy upravil Madical-Strains 10-12-2016 v 20:48 PM

Old Post 10-12-2016 v 20:19 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

:-) tak kvôli tomuto sa oplatí prestať fajčiť - človek lepšie precíti tú chuť! :-)

Old Post 10-12-2016 v 20:29 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

respect... ja kdyz sem se posledne pokousel prestat tak sem o to vic hulil (hulim zasadne cisty)... ja nevim, asi to uz je takovej ritual a plice musi cejtit i ten dehet, (ne vapo je taky v planu, zatim se mi ty masinky ale zdaj dost predrazeny na to ze to jen hreje, ale stejne myslim ze bong a joint na stranu nepudou)...

Biorezonance zni zajimave (doted sem nemel poneti ze neco takovyho existuje, takze diky kcb, to mozna zkusim)... na sracky jako champix mam svy telo moc rad (zni to pardoxne co?) Nezmizely na cas i chute na jointa?

Nejhorsi je ze ja se bez rani startky ani nevyseru

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 11-12-2016 v 04:45 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Biorezonance při odvykání kouření - účinnost a věrohodnost

Zajímavý je i odlišný legislativní pohled na biorezonanci ve světě. Ve většině zemí není tato metoda pojišťovnami pro neúčinnost proplácena, výjimku tvoří Německo. Oproti tomu americká The Food and Drug Administration (FDA) některé přístroje využívající biorezonanci přímo zakázala.

V závěru lze říci, že biorezonance nadále zůstává přes veškerou snahu o sofistikovanost metodou pouze alternativní, vědecky nepodloženou a její použití při odvykání kouření není postupem lege artis (není to schválený léčebný postup).

Ke zvýšení zájmu o tuto metodu přispívá jak v laickém, tak odborném povědomí nedostatečná informovanost i obtížnost zbavit se závislosti na nikotinu.

Cely clanek

http://www.kurakova-plice.cz/kouren...ost-metody.html

Old Post 11-12-2016 v 06:58 AM
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdravím
Tak na začátek to nejdůležitější.Pořád nekouřím a je mi čím dál líp.Bez toho champixu by to bylo horší...Už i manželka věří že bych to mohl dokázat.
Já už sem si celkem jistej.Myslím že to nejhorší mám za sebou.Jako jasně ty chutě atd. to mám pořád ale je to čím dál lepší.
To Medical- Na tvůj čaj se těším,ale nemám ten kokosovej olej a bez něj je to asi na prd.
Crazybene-No nevím.Já radši budu 1-2 měsíce baštit deně 1 prášek,než dalších 20-30 let kouřit 20 cigár deně.Cigára sou takovej bordel že s přehledem strčej řadu těch prášků do kapsy.
No a s cigárem v koutku říkat mám svoje tělo rád to bych nejedl.......Nezní ti to divně???
Jasně určitě to nejsou žádný vitamíny,ale za tu cenu že mi to pomůže přestat,sem ochotnej to nějakou dobu zobat.
K tomu včerejšímu oleju.Dělal sem to s obyč oleje nějaká lukana či co....Večer sem postupně přidával a skončil sem na 2 polívkových lžících a nic......
Jak je to možný??Špatnej olej?To je blbost de přece o tuk..Tráva mi funguje dobře...Tak nevím....
Poraďte mi nějakej dobrej recept.Ne moc složitý na přípravu a aby to fungovalo.
Chtěl bych mít po požití stoned stav,ale takovej ten příjemnej ne že je toho moc a vám je blbě.
Takový to jak se zaboříte do gauče,kolem vás se zastaví snad i vzduch a vy se nehýbete.Ne že by ste nemohly,ale prostě se vám nechce a navíc vám to připadá úplně zbytečný.
U toho čučíte na nějakej filmek,sice moc nevíte o čem je,ale je vám dobře.
Já tenhle stav miluju a tak 1-2 do měsíce snad i potřebuju.Je to pro mě taková očista těla i ducha.Snad chápete.
Problém je že prokouřit se do takovýho stavu se povede málo kdy.Fakt by to chtělo nějakej ten olej nebo něco na lžičku.Hodinku počkat a šup a je to....Kdybyste o něčem věděli tak sem stím.
Teď du řezat,sekat dřevo.Pak jedu do obchodu tak pište,pište ať si můžu koupit případný ingredience.
Kdyby vás někoho cokoli ohledně toho přestávání zajímalo a já to sem nenapsal.Tak se ptejte rád odpovím.
Medicale tak co ty přidáš se.........??
Zdárek:sun?

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 11-12-2016 v 07:05 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

S vyrobou konopneho oleje nemam zkusenosti ale urcite bych vybral k tomu ucelu ten nejkvalitnejsi olej jakej se da sehnat , to znamena za lisovanej za studena.
Extra panensky olivovy olej je druhy nejkvalitnejsi olej samozrejme ze az po kokosovym oleji. Ale pamauj ze pokud nekoupis prvni vylisek tak nebudes mit kvalitu.

Klasickej olej je hrozny svinstvo! Ale netak moc jako samotne koureni.

Ted jsem si vzpomel, znate serial verte neverte?
Jednou tam byla povidka o tom jak jeden nenapravitelny kurak chtel prestat kourit tak odjel k nejakemu smamanovi a nechal se od nej "ocarovat" Myslic ze nebude mit chut na cigaretu. Ale saman to udelal jinak.
Pointa byla v tom ze si nezapali ze strachu, pokud by si zapalil zacala by smrst jako by nahodnych nehod a totalni zmuly-zkazy.

On to nevydrzel a zapalil si a zacala se kletba naplnovat, tak z prozitych hruz ktere zazil behem dvou dnu se tak polekal ze uz si vazne od te doby nezapalil. Udajne se to stalo v roce 2008.

Je to spise usmevne kam az clovek muze zajit, nez realny navod na nekoureni. :-)

Naposledy upravil Madical-Strains 11-12-2016 v 07:49 AM

Old Post 11-12-2016 v 07:34 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás