Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chcem sa ta opytat, ci je citit tie dni, co boli len v tme? daval si im aj vodu, alebo cisto bez vody do tmy na par dni?
ake si mal asi krystali, ked si ich daval do tmy? ja uz mam vacsinu zakalenu a sem tam vidim aj jantarove, dal som ich uz na vodu. chcel by som mat tak 60:40 pre zakalene...
Původní příspěvek od C21H30O2 chcem sa ta opytat, ci je citit tie dni, co boli len v tme? daval si im aj vodu, alebo cisto bez vody do tmy na par dni?
ake si mal asi krystali, ked si ich daval do tmy? ja uz mam vacsinu zakalenu a sem tam vidim aj jantarove, dal som ich uz na vodu. chcel by som mat tak 60:40 pre zakalene...
Tak že trichomy jsem měl všechny mléčně zakalené + na vrchních palicích byl někde přesila jantarových. Ale vetšinou se snažím aby to bylo tak 50/50. Coš tak doufám je. Zkoumal jsem je docela dlouho než jsem je šoupnul do tmy.
Jinak poprvé jsem jel komplet v keramzitu a nechal jsem je den za světla bez vody. Ale asi jsem to neměl dělat protože než jsem sklízel pár kytek bylo zvadlých a to se fakt špatně stříhá. Tak že u keramzitu nedoporučuji. Až do konce zalívat a pak je nechat bez. U kokosu nebo zeminy bych řekl že vydrží bez vody dlouho.
A jinak puchli jak čert i ve tmě.
zdarec,
jinak jaxem říkal není potřeba tolik doplnků jsou to zbytečný tahači peněz. mrkni pro podobný efekt...hlavně kvalitní geny , hlína +myko houby , guano a dva šamponky to je celý https://grower.cz/forum/showthread.p...689#post1124689
Původní příspěvek od jackherer zdarec,
jinak jaxem říkal není potřeba tolik doplnků jsou to zbytečný tahači peněz. mrkni pro podobný efekt...hlavně kvalitní geny , hlína +myko houby , guano a dva šamponky to je celý
No kamaráde nevím, nevím. To by jsme asi museli okoštovat navzájem. Takhle to porovnávat je trochu na nic.
Ale co se tak koukám i na video a na tvou fotku mám víc obalené spodky než ty. A kdyby si to jen cítil tak nevím jak by si to okomentoval. To bohužel poslat přes kabel nejde.
A minulé kolo jsem měl v tomto setupu 505g vlastně pod 400W + něco. To někteří lidi nemají ani pod 600W. Ale je pravda že všechny asi nejsou úplně potřeba a na příští kolo budu mít o pár méně.
A ještě mám video ze sušení a fotky pověšených rostlin. Tak uvidíme ještě lepší detaily paliček. A mikorhizní houby jsem měl taky jsou v Piranha a taky 19 bakterií v Tarantule a samozřejmě Voodoo Juice. A máš pravdu je to brutální.
No prostě nedám na tuhle značku dopustiti tak dobré kouření jsem dlouho neměl.
To je 40.den to zrání ještě přijde. Já nezpochybnuju kvalitu spis poměr cena výkon o to mi jde. Ale hledám ještě bakterie možná zkusim tu tarantuli ...jej přesně sem mel na mysli ze všechny potřeba nejsou ze třeba tři čtyři opravdu fungujou a ten zbytek už takové efekt nema
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE