Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ve spolek-mám kytky už skoro 2měsíce na květu a maj palice jak kdyby kvetly 14 dní...:-Dpěstuju už léta a všechno je jako vždycky-hnojiva,substrát---ted i nová lampa...
Podle zkušeností které mám palice nabírají největší váhu až asi 2 týdny před kosou.
Tady se názorně můžeš podívat jaké jsem palice měl já ve 30dnu > https://grower.cz/forum/showthread.p...810#post1110810
Tak že to vypadá že je to ok.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No já už to mám podle mě až moc předimenzované. Jsem až moc velký puntičkář. No OG kush a DelaHaze co jsem jel dozrávají cca 60dní tak že hodně podobně.
Jinak bych ti doporučil spíš hnojiva od Advenced Nutrients. Z 5ti značek hnojiv (i palgron) co jsem kdy zkoušel nejlepší výsledek!! Pod 400W jsem vypěstoval 505g čistých paliček. Tohle bylo moje maximum co jsem kdy dal. Fakt nej!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<