mimacka
Stálý Člen

|
Po delší odmlce jsem se rozhodl prodloužit tento můj příspěvek.
Nechci zakládat nové téma pro několik poznatků a fotografií a doufám, že tímto neporuším nějaké zásady growu,pokud ano tak mi snad bude odpuštěno vzhledem k mému stáří.
I když jsem v roce 2010 nic nepřidal, tak rozhodně jsem ale sledoval příspěvky jiných členů. Jsou tady uveřejněné různé názory, poznatky a zkušenosti a mohu na tomto místě znovu jako nováček v pěstění poděkovat všem za poskytnuté rady a připomínky. Tak jak to pomohlo mému pěstění tak doufám, že moje postupné zveřejnění mého začátečnického pěstění pomůže i dalším novým zájemcům o tuto činnost jak již ze zdravotních důvodů nebo jenom tak pro potěšení ze zdárného pěstění.
Po zkušenostech z mého prvního pěstu jsem se rozhodl, že nebudu pro outdor hledat vhodný skrytý koutek, ale zůstanu u mého okenního pěstění. Jak je patrné z předešlých vložených fotografií, tak výsledky jsou pro moje účely dostačující.
Kdo z důvodu utajení či už před rodiči nebo jinými zvědavými nenechavci, nebo z důvodu spotřeby elektřiny čeká z pěstěním až do května nebo června, tak na tomto místě poskytnu pár fotografií, že to jde za oknem bez posvěcování i v době od února do června. Já jsem zkusil zasadit 15. ledna a čekal jsem, jaký bude výsledek. Tady proto můžu na fotkách ukázat, že je to možné.
 |
mimacka
|