Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem si už zasadil 16 matek a krásně si rostou ve skleníku.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
co udelas az prijdou ranni mrazy? nemyslim si, ze bude uz porad teplo..
Cuss
Kdys mas v poho sklenik,tak se ti tam nedostane ani -5°C(tedy aspon me a to není nejak vymazlený.Znam týpky co mají vytápený skleník)
Take us mam nejakou tu kytku ve skleník
Cuss Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od DooMer sklenik je uz tedka v poho taky se chystam uz sazet do skleniku nakej ten rizecek. D.
cuss
na rizky do slkeniku je podle me jeste pbrzo..
no spis zalezi jak velke si to muzes dovolit mit ve finale..
ale do skleniku zacatek června a je to ok.
ja tam mam ted jen zasenice
tak zatim cuss ta se ti dari Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
noo ja mam rastlinky asi uz tak 2 tyzdne v nutri a teraz som im spravil vonku maly foliovnik a von som sa este nerozhodol kedy pojdu ale myslim ze tak za 2 ,3 tyzdne
zdravim dnes jsem sel sadit kitku do zeme ma uz 3 patro ale kdys sem ju zasadil pak sem si dal cigo dokurim podivu se nani a ona mi uplne zvadla myslite ze se jeste zbrcha????