Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nádherný kiti.73 dní je,ale doba.-)*-jsi musel pěkně slimtat.JInak kozičky se měli na to focení opálit a já suším za 4-5 dní.foukám na to ventilátorem a fachá to skvěle.V rukách vlkost nepoznám,ale dám si paličku na obličej a hnedka cítím vlkost.kazdopádně to ještě pak nechám den bez ventilátoru a zvážím to ještě jednou kolik to shodilo a kdyš to neklesne za 24hod na 100g víc než o 2g tak není co řešit a šup do vákuovaných nádob.Nádherný kití:-)))))))*RESPEKT"
každopádně i v těch vakuovaných pixlích za měsíc na 100g malinko schodí-možná někdo namítne,že suším rychle,ale nic mi neplesniví,krásně to voní a chutná.
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
tak dneska se to susi zhruba 60tym dnem.Ve skrini probihaji posledni uklidove prace.Zbyly mi jen 3 namackane presnidavkove sklenky.Ale materialek je to guuuut :-)
K tomu mam hafo suseneho listi bo mleko uz raci ne.A taky moc tech listecku co se odlamujou z palicek.Chtel bych z toho zkusit konopnou masticku
edit:
naklad c.1-3 hlavice chronic
naklad c.2-1 hlavice durga mata