Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2all: delam konopnou mast s mentolem, loni jsem jeste kupoval 25g mentolu za 80 ,- a ted ve stejne lekarne (Vilimkovalekrana na I.P.PaVLOVA) cumim, 15 g jsem platil 300 ,- ...
nevite nekdo pls o lacinejsim zdroji? (v Praze)
dekuju
Tak už jsem jí konečně dodělal.. Ale musím říct, že to patlání se s tím se fakt vyplatilo, akorát jsem to na začátku chtěl mít rychle hotový a tak jsem listí provařil jen jednou.. A to se taky odrazilo na výsledný barvě. Takže jestli chcete mít zlatavou barvu, tak třeba tak 7x na začátku listí provařte v čistý vodě (pokaždý ji vyměnit) a "medová" mastička bude jisto jistě na světě
Jinak díky moc za super návod, na netu je toho hafo, ale jedině z tohohle se fakt dá spolehlivě čerpat
No, pár jich je zrovna tady, ale některý jsou fakt takový... nepřesný Tohle je pěkně krok za krokem ke kvalitě
třeba tohle na netu koluje a kam se to hrabe na tenhle návod.. http://spindlman.blog.cz/0901/recep...u-konopne-masti