Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja rastlinky dám na predpest na strechu... Nechám tri poschodia, aby sa aspoň kus udržali, obštím pole, dám okolo rastliniek pevné pletivo, aby ju len tak nejaké zvieratko nezlomilo... Ale rastliny budú zasadené asi až len v polke apríla ...
jo jo ja teď taky sleduju počasý jako nikdy a vypadá to slibně. ale za tech 14 dni co uz bude fakt na to je poslat ven budou mít kyti 20 cm. To sem zvědavej jak to na tý babeťe vodvozim
jo jo ja sem taky z jiznich čech a konecne se včera ukázalo sluníčko a bylo paradne teplíčko což mne mile prekvapilo ale dneska zase celkem zima a prsi tak nevim nevim
ja budu sazet doma kolem 20dubna a pak tak za tri tydny to dam ven(samozřejme to budu mit doma na parapete venku kvuli stonkum at jim dam zaklad maximalne pri velke bouři je schovam za okno dovnitr preju hodne zdaru
Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...
Původní příspěvek od alpine Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...
Asi mas na mysli raselinovy kvetnik. Dobra vec.
Jinak ja mam v planu dat tak do tejdne do desitu dnu ven jeden rez Shiva shanti a jedno AK48. Uz jsou docela velky, tak doufam ze budou v pohode.
Jinak jak dlouho by jste mi doporucili nechat predpestit lowrydera ? Normalni kytku bych nechal tak 3-4 patra. Mel bych ho nechat trochu min ? At jde ven co nejdriv ?
Pokuď by jsi měl doma lampu, tak ho předpěsti pod ní, ale jelikož je to autoflovering odrůda, tak bude růst jenom chvíli(teďka nevim přesně, asi 2týdny) a potom přechází na květ. Takže se neorientuj podle pater, ale podle dní a jak je venku.
Nezasazoval bych ho nyní, čekal bych na sluncem zalité dny(počkat alespoň měsíc)
ps.najdi si o lw informace, abych tě zbytečně nemystifikoval