Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 42 43 44 45
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 431

SUSENI

Po zvazeni vsech okolnosti a k prihlednuti k tomu , ze tentokrat uplne poprve , nebyl zajem o tipovacku jak je v mem vlakne zvykem , jsem se rozhodl uz vysledky vazeni do budoucna nezverejnovat .
Priznam se jen ze vysledek splnil me ocekavani nadmiru .

Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.

Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Ale i tak si kamaradka zaslouzi odmenu za gut job ! Jinak bych ted nemel vubec nic.

4 palicky z te co zvlastne voni jsem tez ani neodlistoval , pujdou po Curingu do masti a extraktu , vcetne spodku.
Spodky z ostatnich kyticek si necham na konopny cajik.
A vrcholovky pujdou samozrejme do extraktu.

Pristi pest pojedu opet hnojky Biobizz s light mixem , pravdepodobne nejaky fem strain CBD s co nejmene THC a nebo...uvidime...jeste.
Kazdopadne chci uz konecne vyzkouset ten SCROG.+ zase jeden " test " , zatim nechci predbihat.

Mockrat dekuji vsem za podporu a sledovani vlakna.

"V tipovacce" byla jasny vitez Elvirka , jelikoz byla nejblize ze vsech zucastnenych , posilam samozrejme K+++ !

Edit:
Prave ted me prisla sms od kamose , vcera vecer sem mu dal na zkousku otestovat tu nejmensi palicku spodku a pry " dobry "

Old Post 24-09-2019 v 09:29 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowPlace
Stálý Člen

Karma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

Já chci znát výsledek
250g?

Grower sponzor

Old Post 24-09-2019 v 10:46 AM
GrowPlace je offline   Profil uživatele GrowPlace   Find more posts by GrowPlace   Foto galerie člena GrowPlace   Click here to Send GrowPlace a Private Message   Add GrowPlace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowPlace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 433

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains

Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.

Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 24-09-2019 v 11:13 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HVR
Stálý Člen

Karma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% PěstitelskáKarma uživatele HVR - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

Cau Madi,
budu souhlasit s Carlosem a priklanim se k jeho domence..Ja jsem posledni 2 kola taktez strihal,kde u NL jsem strihal mene a ne tak pozde. U BB jsem to fakt holil jeste ve 4,5 tydnu a taky jsem ty paldy mel vice olisteny nez normalne...,ale sklidil jsem nejvice hmoty prave v tomto poslednim kole...Tak ze tezko rict..sice vice prace,ale i vice muziky..

citace:
Původní příspěvek od carlos
Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.

Old Post 24-09-2019 v 12:46 PM
HVR je offline   Profil uživatele HVR   Find more posts by HVR   Foto galerie člena HVR   Click here to Send HVR a Private Message   Add HVR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 435

Take se priklanim ke carlosovi...

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 24-09-2019 v 14:14 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elvírka
Stálý Člen

Karma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% PěstitelskáKarma uživatele Elvírka - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Gratulace Madi!

Old Post 24-09-2019 v 15:11 PM
Elvírka je offline   Profil uživatele Elvírka   Find more posts by Elvírka   Foto galerie člena Elvírka   Click here to Send Elvírka a Private Message   Add Elvírka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 437

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Foto - zalisteni

KOSA

To prehnojeni - prilis dusiku v zaveru a mozna i ta defoliace , po cele kytce.........................

Growplace - Ver mi , ze bych se tentokrat moc rad pochlubil.
Je to ale tak nepravdepodobne blby cislo , ze se obavam ze by tomu stejne nikdo neveril.

Ale muzu ukazat vrcholovky v 5 l sklenicich.
Sklenice-1. Vrcholovky te kytky smradlavky , co rostla v levo v zadnim rohu boxu + vrcholovky tech dvou kytek co na ne dofoliace zapusobila negativne. Samozrejme netrimmovane.
Sklenice-2. Rozebrane ty nejvetsi paldy ktere jsem se bal kvuli plisni nechavat vcelku + rozebrane vrcholove palicky ze strednich pater + par nejbrutalnejsich spodnich vrcholovych palicek ale tech je tam jen par.
Sklenice-3. Palicky stredni velikosti , ktere snad bez rozebrani , plisen doufejme nechytnou , tak muzou doufam zustat zatim v celku..

Spodky uz jsou spracovane na maste , takze bohuzel nemuzu nafotit , ale bylo toho v 5.l sklenici cca jako v tech sklenicih v pravo , takze priblizne do poloviny sklenice.
Kamaradka po me chtela 5 masti tak jsem ji rekl ze kdyz udela maste i pro me a pro mou mamku ze ji material na to dam.
A ona , ze klidne a rada . Tak me odpadla alespon prace s vyrobou masticek.
Samozrejme jako podminku jsem si dal svuj postup vyroby !!!
Za to zalivani jsem ji dal z vdecnosti litr .

( EDiT: Nemam totiz doma troubu s termostatem , ani neco v cem by se dal material na maste dekarboxylovat )

Carlos , HVR , Aladin....- Ano, s tim souhlasim , to je i muj nazor , jak jsem uvedl v prispevku 430.
To odlisteni vseobecne podporuje masivne rust novych listu , to uz bylo videt po prvni defoliaci.
Ale v kvetu rostly listy hlavne po cele delce stonku a paldy opravdu nebyly zalistene jak ted , na uplnem konci.
Ten posledni tyden to byla vazne expoze novych listu.

Jinak to s tim dusikem a prisernym zalistenim palicek v zaveru , me tvrdil amik a zaroven to i logicky navazuje na to jak to kamoska hnojila od oka a spalily se spicky a tim jsem se samozrejme amikovi radeji nepochlubil , takze to ani nevedel.
Nakonec z kamosky vylezlo ze hnojila jen tim Grow a na Bloom asi pry zapomela, ze si ted uz neni jista.

Myslim si teda ze pricinou bylo to prehnojeni soucasne s tim odlistenim.
Roly mohly hrat vazne oba dva faktory.

Elvirka - Moc dik

Foto-2. Boveda stara cca 2 roky , maka jako nova !

Naposledy upravil Madical-Strains 24-09-2019 v 20:16 PM

Old Post 24-09-2019 v 15:36 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 438

chtel jsem ti poslat K ale neni vysledek neni Karma,bohuzel.....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 24-09-2019 v 15:57 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 439

citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
chtel jsem ti poslat K ale neni vysledek neni Karma,bohuzel.....

Dobre vis jak to s tou karmou tady mam.
Psal jsem ti to nekolikrat.
Karmu jsem si kdysi od Zedyho , na prosbu nechal skovat z duvodu smrste negativnich karem od nejakeho "dobraka" , s tim ze po nejakem case , opet poprosim o obnoveni .
Pak uz jsem ji zpet na zadost ani prosby nikdy nedostal.

Nic proti karme , naopak , karmu bych mel rad , vzdy potesi kdyz te nekdo oceni , ale je to trochu usmevne , fakt to nemyslim ve zlem !
Netusil jsem ze karma je podminena zverejnenym vysledkem.

Slo predevsim o test odlisteni a vysledek testu jsem uvedl myslim zretelne.

Old Post 24-09-2019 v 16:44 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

ja dávam + aj tak. Materiál máš, nezačni to prežívať. Pokus to bol zaujímavý a poučný. Nebuď sklamaný, fičíme ďalej - už vieš čo tam zasadíš?

Old Post 24-09-2019 v 20:24 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 42 43 44 45  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás