Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po zvazeni vsech okolnosti a k prihlednuti k tomu , ze tentokrat uplne poprve , nebyl zajem o tipovacku jak je v mem vlakne zvykem , jsem se rozhodl uz vysledky vazeni do budoucna nezverejnovat .
Priznam se jen ze vysledek splnil me ocekavani nadmiru .
Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.
Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Ale i tak si kamaradka zaslouzi odmenu za gut job ! Jinak bych ted nemel vubec nic.
4 palicky z te co zvlastne voni jsem tez ani neodlistoval , pujdou po Curingu do masti a extraktu , vcetne spodku.
Spodky z ostatnich kyticek si necham na konopny cajik.
A vrcholovky pujdou samozrejme do extraktu.
Pristi pest pojedu opet hnojky Biobizz s light mixem , pravdepodobne nejaky fem strain CBD s co nejmene THC a nebo...uvidime...jeste.
Kazdopadne chci uz konecne vyzkouset ten SCROG.+ zase jeden " test " , zatim nechci predbihat.
Mockrat dekuji vsem za podporu a sledovani vlakna.
"V tipovacce" byla jasny vitez Elvirka , jelikoz byla nejblize ze vsech zucastnenych , posilam samozrejme K+++ !
Edit:
Prave ted me prisla sms od kamose , vcera vecer sem mu dal na zkousku otestovat tu nejmensi palicku spodku a pry " dobry "
Takze ANO , defoliaci se strainy ktere se k tomu hodi , urcite vrele doporucuji.
Za ten obrovsky narust novych listku v paldach v zaveru , stoji bezpochyby prilis mnoho dusiku v zaveru kvetu.
Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Cau Madi,
budu souhlasit s Carlosem a priklanim se k jeho domence..Ja jsem posledni 2 kola taktez strihal,kde u NL jsem strihal mene a ne tak pozde. U BB jsem to fakt holil jeste ve 4,5 tydnu a taky jsem ty paldy mel vice olisteny nez normalne...,ale sklidil jsem nejvice hmoty prave v tomto poslednim kole...Tak ze tezko rict..sice vice prace,ale i vice muziky..
citace:
Původní příspěvek od carlos Jestli spis ten narust listku v paldach neni zpusoben defoliaci.
Původní příspěvek od Madical-Strains Foto - zalisteni
KOSA
To prehnojeni - prilis dusiku v zaveru a mozna i ta defoliace , po cele kytce.........................
Growplace - Ver mi , ze bych se tentokrat moc rad pochlubil.
Je to ale tak nepravdepodobne blby cislo , ze se obavam ze by tomu stejne nikdo neveril.
Ale muzu ukazat vrcholovky v 5 l sklenicich.
Sklenice-1. Vrcholovky te kytky smradlavky , co rostla v levo v zadnim rohu boxu + vrcholovky tech dvou kytek co na ne dofoliace zapusobila negativne. Samozrejme netrimmovane.
Sklenice-2. Rozebrane ty nejvetsi paldy ktere jsem se bal kvuli plisni nechavat vcelku + rozebrane vrcholove palicky ze strednich pater + par nejbrutalnejsich spodnich vrcholovych palicek ale tech je tam jen par.
Sklenice-3. Palicky stredni velikosti , ktere snad bez rozebrani , plisen doufejme nechytnou , tak muzou doufam zustat zatim v celku..
Spodky uz jsou spracovane na maste , takze bohuzel nemuzu nafotit , ale bylo toho v 5.l sklenici cca jako v tech sklenicih v pravo , takze priblizne do poloviny sklenice.
Kamaradka po me chtela 5 masti tak jsem ji rekl ze kdyz udela maste i pro me a pro mou mamku ze ji material na to dam.
A ona , ze klidne a rada . Tak me odpadla alespon prace s vyrobou masticek.
Samozrejme jako podminku jsem si dal svuj postup vyroby !!!
Za to zalivani jsem ji dal z vdecnosti litr .
( EDiT: Nemam totiz doma troubu s termostatem , ani neco v cem by se dal material na maste dekarboxylovat )
Carlos , HVR , Aladin....- Ano, s tim souhlasim , to je i muj nazor , jak jsem uvedl v prispevku 430.
To odlisteni vseobecne podporuje masivne rust novych listu , to uz bylo videt po prvni defoliaci.
Ale v kvetu rostly listy hlavne po cele delce stonku a paldy opravdu nebyly zalistene jak ted , na uplnem konci.
Ten posledni tyden to byla vazne expoze novych listu.
Jinak to s tim dusikem a prisernym zalistenim palicek v zaveru , me tvrdil amik a zaroven to i logicky navazuje na to jak to kamoska hnojila od oka a spalily se spicky a tim jsem se samozrejme amikovi radeji nepochlubil , takze to ani nevedel.
Nakonec z kamosky vylezlo ze hnojila jen tim Grow a na Bloom asi pry zapomela, ze si ted uz neni jista.
Myslim si teda ze pricinou bylo to prehnojeni soucasne s tim odlistenim.
Roly mohly hrat vazne oba dva faktory.
Elvirka - Moc dik
Foto-2. Boveda stara cca 2 roky , maka jako nova !
Naposledy upravil Madical-Strains 24-09-2019 v 20:16 PM
Původní příspěvek od AladinXXX chtel jsem ti poslat K ale neni vysledek neni Karma,bohuzel.....
Dobre vis jak to s tou karmou tady mam.
Psal jsem ti to nekolikrat.
Karmu jsem si kdysi od Zedyho , na prosbu nechal skovat z duvodu smrste negativnich karem od nejakeho "dobraka" , s tim ze po nejakem case , opet poprosim o obnoveni .
Pak uz jsem ji zpet na zadost ani prosby nikdy nedostal.
Nic proti karme , naopak , karmu bych mel rad , vzdy potesi kdyz te nekdo oceni , ale je to trochu usmevne , fakt to nemyslim ve zlem !
Netusil jsem ze karma je podminena zverejnenym vysledkem.
Slo predevsim o test odlisteni a vysledek testu jsem uvedl myslim zretelne.