Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze zitra az vstanu a dam si ranicka: tak to bude:
06:10 Pokemon, 6:35 Beyblade II, 07:00 Mysaci rostaci (TO JE 5. DIL),07:20 Dinosauri,07:50 Walt disney a jeho kouzeny svet, 08:40 [[technicka pauza, jdu dohulit toho speka]], doufam, ze stihnu07:40 Carodejnice skolou povinne (ctvrta serie), 08:10 osklive kacatko, 09:00 o princezne solimanske [[technicka pauza-asi usnu]],11:00 [[spek]], 11:25 Jak na to... s jirinou...:-)
az tak drsne to nesleduju,ale vim ze o vikendu dopoledne tam bezi docela vrazedne,nasili zduraznujici serialy pro deti.
Zlate tvurci serialy na kterych jsem vyrustal ja: A je to! O krteckovi,Rakosnicek,Vcelka Maja atd.
Mam hodne maleho synatora a nevim jakym zpusobem ho chranit pred takovym mnozstvim nasili v tak rannem veku
Dnes jsem shlédl japonský sci-fi anime Ghost In The Shell a moc na mne zapůsobil. Fakt doporučuji ke shlédnutí (zde je link na stáhnutí traileru http://ghostintheshell.wz.cz/film.htm , přičemž se zde dozvíte i něco o filmu a jeho pokračování jménem Innocence). Matrix vedle tohoto díla působí jako hollywoodský odvar (a taky že je…). Je zde spousta zajímavých myšlenek, pro jejichž vstřebání je potřeba vícerého shlédnutí, a estetická stránka je jedním slovem úchvatná! Pokud tento filmek někdo znáte, napište, co Vy na to!
Já musim vyzdvihnout v poslední době nejlepšífilm co sem viděl a to Strach a hnus v Las vegas. Když seem ho viděl poprvý přišlo mi že to občas přehrávaj a scény sou trochu přitažený za vlasy. Ale vůbec, ten film je tak geniální, že chování hlavních hrdinů je přirozený daný situaci, a naopak ten film vůbec nepřehrává, on to nepotřebuje a v tom je genialita filmu obecně. Mluvilo se tady o Acid Housu a tenhle film mě naopak úplně zklamal. Úplně nevěrohodný dialogy, přehnaný emoce, musel sem to po prvnim příběhu vypnout.
Viděl někdo Nevyhrožuj!To je fakt masakr ty hlášky ve zhulenym stavu ti fakt rozthaji břicho.Ja sem to viděl asi 20x.Jinak klasika jako Pulp fiction nebo Ali G,Kdo hulí ten umí.No nějaky parodie s Charliem Sheenem jsou taky v klidu
Joo nevyhrozuj je mazany cerny film.bratri wayensove sou dost dobry typci. hafan je super role.tenhle film bych mel v povine vybave na pusty ostrov.he asi mu radsi udelam nehorlave pouzdro aby pri pozaru neshorel
Z toho, co se vobčas děje v Simpsonech, tak bych tipoval, že je píše spíš sjetej...
Tohle nemůže normální mozek vymyslet
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Simpsni jsou v pohodě...
Jestli jste viděli minulej týden na Ct jak byl ten díl jak am nakonci byl ta scéna jak seděli na verandě ten sedlák se svojou a vedli konverzaci ve stylu: "Jestli ještě jednou příjdeš domů nakalenej tak tě už nikdy nenechám spát v chlívku", "Beru na vědomí"
Tak z toho jsem byl hotovej...prostě Simpsni jsou nej a Homer je brutalista...
Takovejch veci je kotel.....jak uz tu nekdo zminoval ghost in the shell je fajna zalezitost (ale stejne nikdy nezavrhnu animatrix! ) naposledy sem zpecenej videl umelou inteligenci a docela mi na zacatku konce behal mraz po zadech