Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

snejky: ja nevim, ja sem to poprvy videl total zpecenej a docela sem se smal jak na tu zenskou utocila ta lednice...dobry sou tam ty prostrihy jak treba bali toho blunta nebo se nastrelujou fakt spica

Old Post 09-02-2005 v 21:01 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 658

vcera jsem se vyborne pobavil u Starsky & Hutch / stejnz herci jako zoolander - prinejmensim stejna prdel

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 12-02-2005 v 12:25 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
420kotliik
Stálý Člen

Karma uživatele 420kotliik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 659

Dude - jak si tam pekne osladi caj....tak co jdeme nekam parit ? :-))

tohle bude masakr...zatim sem na stranky nahral jenom 7MB trailer

http://www.thcradio.net/ganja/stuff...ess_Trailer.zip

jeste mi poslali jeden delsi 20 MB a ten pridam v prubehu tydne

http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!

Old Post 13-02-2005 v 01:18 AM
420kotliik je offline   Profil uživatele 420kotliik   Find more posts by 420kotliik   Foto galerie člena 420kotliik   Click here to Send 420kotliik a Private Message   Add 420kotliik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele 420kotliik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 660

2Zewl
Jj ty prostřihy sou fakt hustec, prostě něco jako podfuck ale ta lednice mě osobně strašně moc vypsychovala. Ale beztak byl nejlepší konec-optimistickej jako kráva.

Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem

Old Post 14-02-2005 v 20:56 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macany
Stálý Člen

Karma uživatele macany - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 661

nejlepší je stejně večerníček

Jah live !!!

Old Post 15-02-2005 v 16:34 PM
macany je offline   Profil uživatele macany   Find more posts by macany   Foto galerie člena macany   Click here to Send macany a Private Message   Add macany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mac272
Nový Člen

Karma uživatele mac272 - 0% Pěstitelská

JJ Příspěvek č. 662

Kamos mi pujcil Black Adder na DVD v Anglictine a to je mazetz ;-) stejne tak Futurama v puvodnim zneni ;-)

Old Post 15-02-2005 v 16:50 PM
mac272 je offline   Profil uživatele mac272   Find more posts by mac272   Foto galerie člena mac272   Click here to Send mac272 a Private Message   Add mac272 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtron
Nový Člen

Karma uživatele xtron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

human traffic, 21 gramů, kult hákového kříže, pulp fiction ... nezávislý filmy na ČT2 taky nemaj chybu

Old Post 20-02-2005 v 16:17 PM
xtron je offline   Profil uživatele xtron   Find more posts by xtron   Foto galerie člena xtron   Click here to Send xtron a Private Message   Add xtron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 664

xtron:romper stomper jsi videl?podobne tema jako kult hakoveho krize.
australsky film,hlavni role-Russell Crowe

Když byl Romper Stomper uveden do australských kin, strhl se povyk. Film byl přirovnáván ke Kubrickovu Mechanickému pomeranči, rozvířil debatu o zobrazování násilí ve filmu a režisér sám byl nařknut z oslavování fašismu. Jeden z kritiků požadoval, aby byl negativ filmu spálen, jiný naopak označil film za mistrovské dílo. Romper Stomper svými tržbami překonal všechny dosavadní australské rekordy a získal několik domácích ocenění, australský ministerský předseda Keating ho ale i tak označil za morálně zkažené dílo. V Melbourne, kde se film odehrává, politici vyzývali k jeho bojkotu, protože prý ukazuje jejich město v ošklivém světle. A jednou v noci policie dokonce zatkla některé z herců, kteří hráli skinheady, protože je považovala za skutečné neonacisty.

Old Post 20-02-2005 v 18:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

Za uplně nejlepší film (ať už su zhuleny nebo ne) považuju Mechanický pomeranč. No a zhuleny se najradsi divam na komedie:-))) Dědictví aneb..., Bláznivá střela, Kdo hulí ten umí apod. nebo na nějaké horory - žádné sračky typu Texaský masakr (snad sem nikoho neurazil) ale třeba staré němé horory jako Dracula nebo Nosferatu.
P.S. Už ste někdo viděl Zahulíme, uvidíme...je to celkem fajn, ale znám i lepší filmy.

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 26-02-2005 v 16:00 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaShaman
Nový Člen

Karma uživatele MaShaman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

je mi líto, že Seber prachy a vypadni( Lock, stock and two smoking barrels) tu není moc vychvalováno. Tak ho musím vychválit já
Je to doknalej filmek od Guye Ritchieho( třeba ještě Podfu(c)k). Funguje tam stejná dějová roztříštěnost směřující k do brutálního finále. Děj se navíc postupně zrychluje, takže je to mazec.
Ty hlášky jsou dokonalý

A:Co to je?
B:Glorie
A:Já vím, že je to Glorie, já se ptám, co to máš v tý druhý ruce?
B:Hnojivo.
A: A proč máš hnojivo?
B:Hnojivo je důležitý.
A:Já jsem tě ve dvanáct poslal pro počítačku peněz a ty přijdeš v pět s polomrtvou Glorií a pytlem hnojiva. Pěstujeme poměrně značný množství marihuany. No a ty zrovna jako zahradník nevypadáš

Old Post 27-02-2005 v 01:15 AM
MaShaman je offline   Profil uživatele MaShaman   Find more posts by MaShaman   Foto galerie člena MaShaman   Click here to Send MaShaman a Private Message   Add MaShaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaShaman
Nový Člen

Karma uživatele MaShaman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 667

Zahulíme, uvidíme(Harold and Kumar go to white castle) je filmek, při kterým jsem asi nejvíc řval smíchy.
Příběh je prostej: 2 maníci se zhulej a jedou zažrat hamburgry
Ten film je tak stupidní až je hustej

Jo, a ještě jeden film, kterej se fakt poved: Butterfly efect...vřele doporučuju

Old Post 27-02-2005 v 01:20 AM
MaShaman je offline   Profil uživatele MaShaman   Find more posts by MaShaman   Foto galerie člena MaShaman   Click here to Send MaShaman a Private Message   Add MaShaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 668

vcera byl v tv film od spilberga:Umela inteligence, dalo se na to koukat
butterfly efect muzu taky jedine doporucit

Old Post 27-02-2005 v 07:20 AM
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 669

Já jsem se s kámošem zhulil, když jsme šli do kina na Vymítače ďábla natočeného v roce 1978 a trauma ve mně doznívá ještě teď. Bylo to hooodně dobrý a bál jsem se jak malej kluk. Pak jsem ještě šel na novou verzi, ale to už byla taková pohádka

Old Post 28-02-2005 v 11:31 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Strach a hnus v las vegas on Markíza Příspěvek č. 670

!!!!!!!!UPOZORNĚNÍ!!!!!!!
DNES (17.3.05) DÁVAJ NA MARKÍZE STRACH A HNUS V LAS VEGAS! ZAČÍNÁ TO VE 22:55. Všem přeju pěkný pokoukání. Bob s vámi.

Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem

Old Post 17-03-2005 v 20:22 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Katchaba
Nový Člen

Karma uživatele Katchaba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

Miluju takovýty český zhulený filmy, třeba Samotáři, Jedna ruka netleská, Perníková věž atd. Jsou to filmy pro typický český myšlení takže když na ně kouká člověk zhulenej nemusí přemejšlet nad obsahem, jenom se tlemí))

Old Post 18-03-2005 v 10:45 AM
Katchaba je offline   Profil uživatele Katchaba   Find more posts by Katchaba   Foto galerie člena Katchaba   Click here to Send Katchaba a Private Message   Add Katchaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 672

Animované filmy od Hayao Miyazakiho. Zatím jsem viděl Cestu do fantazie a Můj přítel Totoro. Ještě jsem měl na CD Princeznu Mononoke (dávali to i na ČT1), ale nemůžu to najít a ještě jsem to neviděl. V NOD Roxy probíhá přehlídka jeho filmů (více na http://www.roxy.cz/program/index.html ), takže se těším na další filmečky. Před projekcí je i půlhodinová přednáška (např. o japonském čajovém rituálu, japonských hrách atp.) Jsou to fakt skvělá & smělá díla, je v nich taková japonská poetika, výtvarně je to zvládnuté naprosto výborně, spousta originálních nápadů…superlativů by se našla spousta, nezbývá než vřele doporučit!

Old Post 18-03-2005 v 19:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás