Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
snejky: ja nevim, ja sem to poprvy videl total zpecenej a docela sem se smal jak na tu zenskou utocila ta lednice...dobry sou tam ty prostrihy jak treba bali toho blunta nebo se nastrelujou fakt spica
2Zewl
Jj ty prostřihy sou fakt hustec, prostě něco jako podfuck ale ta lednice mě osobně strašně moc vypsychovala. Ale beztak byl nejlepší konec-optimistickej jako kráva.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
xtron:romper stomper jsi videl?podobne tema jako kult hakoveho krize.
australsky film,hlavni role-Russell Crowe
Když byl Romper Stomper uveden do australských kin, strhl se povyk. Film byl přirovnáván ke Kubrickovu Mechanickému pomeranči, rozvířil debatu o zobrazování násilí ve filmu a režisér sám byl nařknut z oslavování fašismu. Jeden z kritiků požadoval, aby byl negativ filmu spálen, jiný naopak označil film za mistrovské dílo. Romper Stomper svými tržbami překonal všechny dosavadní australské rekordy a získal několik domácích ocenění, australský ministerský předseda Keating ho ale i tak označil za morálně zkažené dílo. V Melbourne, kde se film odehrává, politici vyzývali k jeho bojkotu, protože prý ukazuje jejich město v ošklivém světle. A jednou v noci policie dokonce zatkla některé z herců, kteří hráli skinheady, protože je považovala za skutečné neonacisty.
Za uplně nejlepší film (ať už su zhuleny nebo ne) považuju Mechanický pomeranč. No a zhuleny se najradsi divam na komedie:-))) Dědictví aneb..., Bláznivá střela, Kdo hulí ten umí apod. nebo na nějaké horory - žádné sračky typu Texaský masakr (snad sem nikoho neurazil) ale třeba staré němé horory jako Dracula nebo Nosferatu.
P.S. Už ste někdo viděl Zahulíme, uvidíme...je to celkem fajn, ale znám i lepší filmy.
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
je mi líto, že Seber prachy a vypadni( Lock, stock and two smoking barrels) tu není moc vychvalováno. Tak ho musím vychválit já
Je to doknalej filmek od Guye Ritchieho( třeba ještě Podfu(c)k). Funguje tam stejná dějová roztříštěnost směřující k do brutálního finále. Děj se navíc postupně zrychluje, takže je to mazec.
Ty hlášky jsou dokonalý
A:Co to je?
B:Glorie
A:Já vím, že je to Glorie, já se ptám, co to máš v tý druhý ruce?
B:Hnojivo.
A: A proč máš hnojivo?
B:Hnojivo je důležitý.
A:Já jsem tě ve dvanáct poslal pro počítačku peněz a ty přijdeš v pět s polomrtvou Glorií a pytlem hnojiva. Pěstujeme poměrně značný množství marihuany. No a ty zrovna jako zahradník nevypadáš
Zahulíme, uvidíme(Harold and Kumar go to white castle) je filmek, při kterým jsem asi nejvíc řval smíchy.
Příběh je prostej: 2 maníci se zhulej a jedou zažrat hamburgry
Ten film je tak stupidní až je hustej
Jo, a ještě jeden film, kterej se fakt poved: Butterfly efect...vřele doporučuju
Já jsem se s kámošem zhulil, když jsme šli do kina na Vymítače ďábla natočeného v roce 1978 a trauma ve mně doznívá ještě teď. Bylo to hooodně dobrý a bál jsem se jak malej kluk. Pak jsem ještě šel na novou verzi, ale to už byla taková pohádka
Miluju takovýty český zhulený filmy, třeba Samotáři, Jedna ruka netleská, Perníková věž atd. Jsou to filmy pro typický český myšlení takže když na ně kouká člověk zhulenej nemusí přemejšlet nad obsahem, jenom se tlemí))
Animované filmy od Hayao Miyazakiho. Zatím jsem viděl Cestu do fantazie a Můj přítel Totoro. Ještě jsem měl na CD Princeznu Mononoke (dávali to i na ČT1), ale nemůžu to najít a ještě jsem to neviděl. V NOD Roxy probíhá přehlídka jeho filmů (více na http://www.roxy.cz/program/index.html ), takže se těším na další filmečky. Před projekcí je i půlhodinová přednáška (např. o japonském čajovém rituálu, japonských hrách atp.) Jsou to fakt skvělá & smělá díla, je v nich taková japonská poetika, výtvarně je to zvládnuté naprosto výborně, spousta originálních nápadů…superlativů by se našla spousta, nezbývá než vřele doporučit!