Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tři klony mám pod zářivkou tak snad se je povede vypěstovat na balkoně, dofam že na ně není brzo. Jinak během 14 dní mám v plánu skouknout pole, trošku vápna neuškodí, na přelomu března/dubna zasadim doma semínka ...
Původní příspěvek od stanley Tak již jsem dal dvě tří centimetrový kyticky ven do skleniku.....teplota vcera v 1 rano 4,5 stupně.....no uvidim, je to jen taký pokus.
ved to je dost zima ni?a odfot to...ja chcem vediet ze co sa s tymi kvietkami stane a to su tie od crackera?
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Jop máš pravdu je hooodně brzo, ale za zkoušku to stoji.....hodím sem foto po jednom týdnu. Dnes jsem se byl na ně podívat a maji 4cm, takže 1cm vyrostly, roste to tak pomalu kvůli té zkur. zimě.
peace
Původní příspěvek od BoBoR ved a kam sa nahlite chlapci...trpezlivost ruze /sisky/ prinasa
Nebaví mě čekat a čekat,zkusit se ma všechno a ten NO NAME stojí za to na zkoušku:-) Lepší než furt čekat.Vim že je dost brzo,ale uvidíme,třeba budu překvapenej:-)
Souhlasím s Piperem, já loni nechal naklíčit na začátku května a kytky jsem měl přibližně od 1.8 do 3m. Letos to udělám stejně.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
no tak ale ja som akoze za kazdu blbost xD ... podla mna to tu rastlinku maximalne psychicky vycerpa ...takze v maji uz mozno budete mat celkom slusny naskok nad ostatnymi ale podla mna ta rastlinka nezacne rast rychlejsie...vkuse bude rast pomalicky ako cez zimu ...takze v konecnom stadiu ta predbehnem ...ale inak toto je len moj skromny nazor ktory nemusi byt totozny so skutocnostou...a dufam ze si to nenahate pre seba a fakt sem /alebo dakde inde / hodite foto aby som videl ako sa tym oskorencom dari...drzim palce :
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Ne ne, pleteš se pročti pořádně forko a zjistíš, že kytky budou doopravdy větší.... třeba taková pětiletá matka...sice nevím jak to dělaj, ale de to proste
no jo ale matky su pod lampamy so svetlom 18/6 alebo 24/0 a nato aby zacala kvitnut potrebuje svetlo 12/12 ...ale to sa ti vonku v prirode stat nemoze bo slnko neovplivnis...takze uznavam ze cim skor ich zasadis tym budu vecsie ale iba indoor...ak to vonku prilis skoro zasadis tak to nebude velmi dobre...takze si skus precitat ty forum bo 5 rocnu outdoor rastlinu som este nevidel ...a asi ani nikto iny