Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou jsme byli s kamošem uplně vypalení v kině na Star Wars, úplně neuvěřitelný stav smíchu => bolest břicha
Jinak u mě vyhrává Červený trpajzlik. Prostě klasika
Dneska sem viděl báječnej starej kousek od Ridleyho Scotta - Telma a Luisa. Nevim jestli se to tady už objevilo, ale nemam teď čas to zkoumat. Je to výborný road movie a ze všeho nejlepší je ta památná scéna kdy vypálenej černoch v růžovým dresu sleze z kola a když slyší v kufru od auta zavřenýho policajta tak dírou po kulce foukne kouř z jointa dovnitř. Tahle scéna mě vždycky dostane. Nedával jsem to sice dneska pod vlivem, ale myslim, že si to dám časem znovu a tentokrát už s brčekm