Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
cruMPac
Nový Člen

Karma uživatele cruMPac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

Tjn ale jak chces delat system okapu s nadrzi v 20m vejsce. A byly i tak mocny vedra ze bys tam moch mit nadrz jako prase ale stejne by to nepomohlo.

Old Post 15-03-2003 v 16:56 PM
cruMPac je offline   Profil uživatele cruMPac   Find more posts by cruMPac   Foto galerie člena cruMPac   Click here to Send cruMPac a Private Message   Add cruMPac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Karma uživatele hightimes - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

no todle je skvelej napad pestovat na stromech taky se do toho pustim. vyhlidnu strom a sezenu kyble, koupim substrat, semena mam, par hrebiku a dráty taky. pak jen udělam z nejakyho uschlýho stromku nenapadnej žebřík. ale mam jen strach z toho stromu protoze pochybuju ze najdu nejakej peknej smrcek kterej bude mít větve tak 1,5 metru nad zemí. ale uz se tesím az se na stromne zkourim.

Old Post 23-03-2003 v 09:03 AM
hightimes je offline   Profil uživatele hightimes   Find more posts by hightimes   Foto galerie člena hightimes   Click here to Send hightimes a Private Message   Add hightimes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hightimes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carwin
Stálý Člen

Karma uživatele carwin - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

jo no asi do tohopujdu s vama jeste do tedka jsem byl na 100% presvedcenej ze je vysadim normalne,ale jak tak ctu tak na stromech to musi byt fakt ficak.Jenom abych po ceste ke svym stromkum nepotkal zhulene myslivce......

Old Post 24-03-2003 v 20:50 PM
carwin je offline   Profil uživatele carwin   Find more posts by carwin   Foto galerie člena carwin   Click here to Send carwin a Private Message   Add carwin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Tak už mam 2 stromy, jeden má větve až k zemi, druhej až od 4 metrů, ale silný živý větve-no nahoru to bude víc než 25m-viděl bych to na lano-vyšplhat=>vzít si lano s sebou (bezpečnostní uvázání nahoře) a o žebrík se starat nemusim, ale chce to silný větve na to lano- a to mam. Ale stejně eště sem tam nelez takže bůh ví jak to dopadne.

Old Post 25-03-2003 v 01:55 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samael
Nový Člen

Karma uživatele Samael - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Pěstovat na stromě je docela dobrý. S mým kámošem jsme to minulej rok zkoušeli a kdybychom nezasadili pozdě, tak jsme z toho měli docela dobrou úrodičku. Nejlepší na tom bylo, že by nikoho nenapadlo dívat se na strom po kytkách. Do jednoho substrátu se vešlo asi 5 kytiček. Jsou celej den na sluníčku a to je to nejlepší. Kdybyste viděli tu akci, když kámoš vylezl na strom s 20l substrátem přivázaným na provázku... Ma.x

Old Post 25-03-2003 v 08:10 AM
Samael je offline   Profil uživatele Samael   Find more posts by Samael   Foto galerie člena Samael   Click here to Send Samael a Private Message   Add Samael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samael
Nový Člen

Karma uživatele Samael - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Se zavlažováním nebyl vůbec problém. Stačilo naplnit 2l láhev vodou a rozředit s trochou hnojiva a tak jednou za tejden přijít vyměnit. Kytičky totiž sajou rychle a zběsile... Ma.x

Old Post 25-03-2003 v 08:13 AM
Samael je offline   Profil uživatele Samael   Find more posts by Samael   Foto galerie člena Samael   Click here to Send Samael a Private Message   Add Samael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Obecné Příspěvek č. 157

jseš uplnej *** doufam ze ti ty tvoje kytky nekdo corne protoze jsi jim dal pekny navod kde maj hledat!!!! jo a nejsi vubec originalni jak si osobe urcite myslis ja uz tak sadim dva roky a vubec bych nemel tak stupidni napad abych to zverejnoval na internetu... ***

hele klídek nikdo tady na Tebe neni zvědavej a už vůbec ne na to tvoje kérování tohle téma už je tu pěkně dlouho ,tak postni ňáký fotky ne.. ?!he?!

Naposledy upravil Idea 28-03-2003 v 18:03 PM

Old Post 28-03-2003 v 17:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Hele hele do koho tady vůbec sereš a proč?jedinej **** si ty, ty ***.
Smažte to někdo.

Taky by mě zajímalo srovnání úrody z kyblýku na stromě a kytek v zemi.Co jsem sázel loni na stromě tak toho moc nebylo.Ale ňákej ten týden to stačilo.Na zem sázím letos poprvé,už mám předpěstováný 20 cm kytky, tak uvidíme co z nich vyroste.No a na stromečku se budu samozřejmě starat o jeden bonsaiovej řízeček mazaru,tak jsem zvědavej.Všem stromařům přeju na letos hodně štestí.Zdar

Old Post 31-03-2003 v 18:43 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cruMPac
Nový Člen

Karma uživatele cruMPac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Myslim ze syslit si informace je na howno. Kdyby to tak dělal každej tak grower neexistuje.
Ja sem měl 2kyti každá sama v kbely => 2x40g. Letos minimálně 5kbelů aď to hned nezhulim.

Old Post 01-04-2003 v 18:22 PM
cruMPac je offline   Profil uživatele cruMPac   Find more posts by cruMPac   Foto galerie člena cruMPac   Click here to Send cruMPac a Private Message   Add cruMPac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chosen one
Stálý Člen

Karma uživatele chosen one - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

kurwa uz zase ty stromyyyy

Old Post 01-04-2003 v 18:39 PM
chosen one je offline   Profil uživatele chosen one   Find more posts by chosen one   Foto galerie člena chosen one   Click here to Send chosen one a Private Message   Add chosen one to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kleptoman
Nový Člen

Karma uživatele kleptoman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Čus, pěstování na stromech mně hodně zaujalo a určitě to chci zkusit zajímalo by mně kolik kiti do jednoho kyble jestli po jedné nebo i víc?

Old Post 02-04-2003 v 14:21 PM
kleptoman je offline   Profil uživatele kleptoman   Find more posts by kleptoman   Foto galerie člena kleptoman   Click here to Send kleptoman a Private Message   Add kleptoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnB
Nový Člen

Karma uživatele JohnB - 0% Pěstitelská

Nápad Začínám Příspěvek č. 162

Zdravim,docela se už těším až tohle vyzkouším...Mám už všechno promyšlené,vyrobené,upravené...Dotaz: Kolik kytek do 10l kyblíku??? A co se týče místa(stromu),kde sadit a jak se tam dostat: Našel jsem si pěkný smrk(17-20m),který má vedle menšího bratříčka a po něm se v pohodě dostanu do nějakých 3-4m kde začínají větve toho většího.Pak už je to sranda(někdy).

Old Post 03-04-2003 v 13:16 PM
JohnB je offline   Profil uživatele JohnB   Find more posts by JohnB   Foto galerie člena JohnB   Click here to Send JohnB a Private Message   Add JohnB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

TIME
Já bych to nepřeháněl, eště je venku celkem zima a co teprve v té výšce pěstitelské, já počkam eště 2 týdny a pak uvidim, jo hele ty ztráty myslíš jako samci nebo prostě chcapnou/něco je sežere

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 03-04-2003 v 18:50 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Do 10l kýble bych fakt víc jak 1 kytku necpal.Za prvé už se tu psalo že 2 kytky víc pijou, takže by nejspíš uschly, protože když je pár dní dost horko a ne a nezaprší, budeš kytky zalívat buď každý den, nebo obden.Fakt to tam nahoře praží.A za druhé?to už nevim

Old Post 03-04-2003 v 19:16 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

LONI SEM MUSEL PRESAZOVAT KYTKY ZE SKLENIKU QULI SOUSEDCE A DYCKY SEM DAL DO KYBLE 10l 1KYTI. DYS DAS KYTKY DO TAK MALYHO KYBLE VEVYROSTOU TI DO VEJSKY,ALE ZY TO TI UDELAJ PAR VETVI A NA KAZDY SALAMA.REK BYCH ZE TO DELA LEPCI PALICKY NES V PUDE,ALE VYNOS JE MENCI (. jESI PUDU LETOS DO KYBLU TAK JENOM VECI NEZ 20L .

extravaganja

Old Post 04-04-2003 v 07:11 AM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dthc
Nový Člen

Karma uživatele dthc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

tenhle napad mam uz aspon 2 roky, ale nevim jak to sestrojit. rad bych videl nejakou fotku nebo neco takovyho.

Old Post 06-04-2003 v 18:50 PM
dthc je offline   Profil uživatele dthc   Find more posts by dthc   Foto galerie člena dthc   Click here to Send dthc a Private Message   Add dthc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

stačí trochu hledat (ikona vpravo nahoře) nebo kliknout k TIMEovi na galérku a na jeho stromovej thread ..
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4204

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 06-04-2003 v 19:56 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JonhB
Host

Obecné 30L Příspěvek č. 168

Dík za radu ohledně počtu.Myslím,že to budu řeši trochu jinak.Mám takovou plechovou nádobu(dřív to byl "šuplík na dřevo" u nějakého sporáku), objem 30L a udělal jsem si special držáky,kterýma to všechno přichytnu ke stromu(ani šrouby,ani hřebíky,ale objímka).Tam se mi ty 3 kyti v klidu vejdou.Ještě vyřešit to zavlažování... JohnB

Old Post 07-04-2003 v 10:13 AM
JohnB
Nový Člen

Příspěvek č. 169

Asi jsem napsal špatně heslo,ale jsem to já!A ještě něco...Když dám na malé kytky plast. flašky nepůjde to víc vidět?Sluníčko-odraz světla,prostě prasátka.

Old Post 07-04-2003 v 10:19 AM
JohnB je offline   Profil uživatele JohnB   Find more posts by JohnB   Foto galerie člena JohnB   Click here to Send JohnB a Private Message   Add JohnB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnB
Nový Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 170

TIME
Dík za upozornění, ale neplánuju dát ten "šuplík" úplně na špici.Asi jsem našel dobrý strom nebo co,stačí trochu prořezat a sluníčko se dostane tam kam chci(ke kytičkám ).S tím zavlažováním to ale bude asi složitější???

Old Post 08-04-2003 v 09:04 AM
aswad
Nový Člen

Karma uživatele aswad - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

citace:
Původní příspěvek od AwS
Ja asi corny nejakej zebrik myslivcum jak maj ty pozorovatelny, schovam ho nekam pod listi a budu ho pouzivat na vysoky stromy. Tys ty kytky daval az na vrcholek? Jak je to se svetlem? Mozna bybylo dobry vosekat par vetvi na strome nahore aby bylo slunicko.
Vykradli vam nekomu kytku ze stromu? Jak vysoko jsou schopny ty kytky vyrust? Asi jsem dost blbej furt se jenom ptam:-)

-----------
Nie su blbe otazky.
Existuju len blbe odpovede.

Ja by som myslivcom rebrik nebral.
Zaradis a medzi zlodejov pred ktorymi chces svoje deticky chranit.

Old Post 15-04-2003 v 23:29 PM
aswad je offline   Profil uživatele aswad   Find more posts by aswad   Foto galerie člena aswad   Click here to Send aswad a Private Message   Add aswad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Karma uživatele Petes - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

No ta moje mozna bude........:*)

Caute groweři, sleduju tohle tema už hodně dlouho a právě včera sme byli z khámem na stromech přidělat kýble...4 rostlinky:-)))), ale mam pro vás duležitej dotazz!

Četl jsem tady někde že díry na odtok maj být tak 5 až 10cm ode dna po stranách kýble, ale mě zajímá jestli mají být i na úplném dně???Určitě né mnoho, ale alespon jedna malá??Přece když zaprší tak v tom kytka nemůže stát celou dobu než to přece vyschne?Zkuste sem postnout radu pro žačátečníka v tomhle druhu pěstění!!

Dikes a Cus

a nehněvejte se na mě že sem nehledal.....prachy na net jenom letí oknem.......:-))

Krásný kytky všem!!!!!!!!

Old Post 21-04-2003 v 20:12 PM
Petes je offline   Profil uživatele Petes   Find more posts by Petes   Foto galerie člena Petes   Click here to Send Petes a Private Message   Add Petes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 173

hej hej do dna ne_ na dno se vyser. frkni nezi dno a díry něco jako perlit a asi tak 3 knotíky vod toho perlitíku nahoru aby sály tu vodu co je ftom zasranim perlitu,,_tkže ser na díry dodna

Old Post 21-04-2003 v 20:31 PM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 174

vodtočíček voděnčiky sou díry na straně kiblíčku s gandžičkou

Old Post 21-04-2003 v 20:36 PM
Unregistered
Host

Obecné ha Příspěvek č. 175

a jak se na ten strom dostáváš?? to si to musel dát celkem vysoko ne?? nemáš foto?

Old Post 23-04-2003 v 21:33 PM
hightimes
Stálý Člen

Dotaz otázka Příspěvek č. 176

hele chci se zeptat jestli můžu na strom dát místo kýblů taky velký květináče a přidělat je na prkno
1. to je asi strom
2. to jsou kytičky a vpokročilejším stádiu připevněné ke stromu
3. zavlahový systém -2l PET, akvarijní hadička 4mm a škrtitko nastavené tak aby jen po chvily vždycky ukáplo to se musí vychytat
4. to sou ty zmíněné květináče připevněné k tlustému prknu šrouby a prkno do stromu hmoždínkama
5. prkno alespon 5- 10cm tlouštka ale taky jak ho dostat na strom- kámoš se bude hodit
6. no a když vám pod stromem rostou magiské houbičky tak ste v poho ;-)
http://marijuana.wz.cz/strom.jpg

..:: this isn't drug, it's flower ::..

Naposledy upravil hightimes 26-04-2003 v 19:02 PM

Old Post 26-04-2003 v 18:53 PM
hightimes je offline   Profil uživatele hightimes   Find more posts by hightimes   Foto galerie člena hightimes   Click here to Send hightimes a Private Message   Add hightimes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hightimes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Příspěvek č. 177

Tak to si docela brutal hmoždinky do stromu a co tam ty květináče přidrátovat? Jo a přilepenej květináč se ti stejně urve-budeš-li mít lepidlo, které nepovolí, tak po silnějšim větru najdeš na zemi kytku v květináči, kterej bude mít na dně přilepené třísky-prostě se ti to urve i s nima-podle mě budeš zbytečně nosit dříví do lesa+ničit strom.

Stavba "ICEBOX 150W"

Old Post 27-04-2003 v 17:00 PM
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

Chtel jsem minulej tejden sadit na stromy,ale o vikendu byl u nas uplne brutalni fujavec.Mam strach ze to kyti nevydrzi,ten strom je hned na kraji lesa u pole.Budu to privazovat a asi dratovat,ale nevim nevim.Stalo se vam nekomu ze by vam odesla kytka kvuli vetru nebo desti?

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 28-04-2003 v 07:44 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Nápad nepochopil Příspěvek č. 179

citace:
Původní příspěvek od Kvetak
Tak to si docela brutal hmoždinky do stromu a co tam ty květináče přidrátovat? Jo a přilepenej květináč se ti stejně urve-budeš-li mít lepidlo, které nepovolí, tak po silnějšim větru najdeš na zemi kytku v květináči, kterej bude mít na dně přilepené třísky-prostě se ti to urve i s nima-podle mě budeš zbytečně nosit dříví do lesa+ničit strom.

Tys to asi moc dobře nepochopil ty květináče bych jednak přidělal z boku toho prkna šroubana nebo přidrátoval a to prkno z boku přidělál mezi dva stromy ńa hmoždínku-že sem rasista, znam borce kterej do stromu rval takový ty brutálně dlouhý šrouby a to tak že je prorval na druhou stranu stromu a jaky zas co kde s lepidlem to je tak na Greenpeace když přiděláš květináč ke stromu nákým lepidlem

Old Post 28-04-2003 v 08:11 AM
Kvetak
Stálý Člen

Příspěvek č. 180

No jo to lepidlo tam neni-sem tam čet přilepené květináče, no nic, ale ty hmoždinky bych tam stejně nedával, hele já nevim, ale prkno mezi dva stromy, aby se ti to pak nevyžvejkalo až bude vichr-nebylo by lepší to lano jak tam měl koblih?

Stavba "ICEBOX 150W"

Old Post 28-04-2003 v 18:14 PM
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 181

Jak lano, mužeš mi to vysvětlit?

Old Post 28-04-2003 v 20:07 PM
Kvetak
Stálý Člen

Příspěvek č. 182

No koblih si tam udělal takovou lanovku-už nevim je to někde na začátku, ale takové lano naplé mezi dvěma stromama a na něj zavěsit květník-prostě ho dát do jakési "tašky", kterou upleteš z lana a to celé pověsíš na to lano (možná to měl Koblih stejně už fakt nevim jak to tam popisoval, ale já osobně bych dva stromy nespojoval-jednak je nebezpečné (on skákal z jednoho stromu na druhej) a jednak to může bejt vidět, nehledě na to, že když to spadne tak se dotyčný začne dívat i na stromy a pak v lepším případě to sklidí PČR a bude z toho další aféra, ale jak chceš-v každym případě je to zajímavý, ale bacha ať nejsou groweři ve zprávách napadrť mezi pařezama. No jo už taky budu muset na ty zatracený stromy-nějak se mi tam nechce.

Stavba "ICEBOX 150W"

Old Post 28-04-2003 v 23:16 PM
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 183

Ale to s tema spojenejma prknama by to slo v lese kterej je u naseho mesta -je asi 15-20m vysoký (ten les) a nepáchne tam ani noha a kdybys to tam viděl tak mi dáš za pravdu protože takovej prales sem neviděl. jak z nakyho filmu po zemi popadaný stromy asi sto let stary porostlý 10cm mechem a sou tam takový stromy kde sou větve až k zemi. ten les je celkově neudržovanej fakt jek prales. a co mě na tom nejvíc těší je to že je schován za kopcem ze tří stran a na těch kopcích sou brutální stromy (lesy) a ty by měli ten vítr zastavit nebo ho přehoupnout přes mou stromovou zahrádku. no a ta čtvrta strana je krytá jenom lesem samotným tým co budu mít zahrádku -ten les je dlouhej asi tři kiláky a takovej les už vítr pozastaví. ale jo to pude dyt bejvaj i horší fleky. vezmu dvě tlustý prkna aty nabiju a přišroubuju z obou stran mezi šoupnu ty květníky a tam ty kytičky. a ještě až budou vysoký tak jim tam nahoru nad ně dám laminátový tyčky (ne do květníku zapíchnout ale přidělaám z boku stromu jako ty prkna a kytičky budou mít vzpěru. no ještě uvidím ale už těd se teším na hulčo. jo a díky za rady.

Old Post 29-04-2003 v 11:46 AM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 184

tak nevim ale podle mě to moc komplikuješ - tahat na stromy prkna a další píčoviny ktomu, to akorát upoutáš pozornost. foukni kýblosle nebo květináč ke kmeni a postav ho na větef.--dva dráty a jeto, drží jako sviňa. nehledě na to že vůbec nezáleží na velikosti vokolních stromů a dýlky lesa - vítr je pěkná kurva a dostane se fšude,, a až se rozvrže ten tvůj srub v oblacích tak už je to vhajzlu.

tak jak vám to jede ,, já už mám na stromech 10cm brutálního matroše. letos to slunko ňáko pere

Old Post 29-04-2003 v 21:18 PM
Viciola
Stálý Člen

Karma uživatele Viciola - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

no zatim klíčení a pomalý shánění substrátků popř hledání "vychytaných" špiček he he

Old Post 30-04-2003 v 04:21 AM
Viciola je offline   Profil uživatele Viciola   Find more posts by Viciola   Foto galerie člena Viciola   Click here to Send Viciola a Private Message   Add Viciola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

To je pravda mrdam na naky tahani prken na stromy vzdyt by to bylo moc napadný a přidělat to tam drátem nebo provazem je lepší než uližovat stromečkovi stačí že mu ufiknu pár větví a špičku:-)

Old Post 30-04-2003 v 09:45 AM
Fobos
Stálý Člen

Karma uživatele Fobos - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Tak to si de bacha ať ti to nežuchne.Když si s to pořádně vypipláš tak to snad nespadne a strom můžeš použít i na další ůrody.

Old Post 04-05-2003 v 22:39 PM
Fobos je offline   Profil uživatele Fobos   Find more posts by Fobos   Foto galerie člena Fobos   Click here to Send Fobos a Private Message   Add Fobos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnB
Nový Člen

Pohodička Příspěvek č. 188

hightimes

He HE he v poho,jak vidím zahrádky se nám rozrůstají...Jenom s tím ořezáváním bych to nepřeháněl!!!!Není dobrý nápad uříznout stromečku špici,pár větví,to ještě jde,ale ta špice....Pak celý strom "zdechne" a kde bude tvoje zahrádka???????Taky jsem nedávno konečně zprovoznil svoji zahrádečku a vypadá to,že by z toho mohlo něco být....:-)Byl u nás ale strašný fučák a tak jsem se o kyti bál:-(.Všechno,ale dobře dopadlo.....Už rostou!!!!!

Old Post 05-05-2003 v 09:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 189

Tak to je fakt nebezpecny napad ale aj tak by som potreboveal este viac rad ako to toechnicky zvladnut a tak.... ale supnem na strom aspon 5 milacikov ..

Old Post 07-05-2003 v 05:39 AM
JohnB
Nový Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 190

Zase tak nebezpečný to není ,největší problém pro mě byl dostat do nějakých 17-18m 30l zeminy a vlastně všechno potřebné...Byla docela "sranda" vynášet sáčky hlíny v zubech až nahoru.Ale myslím,že to bude stát za to.Kytkám se krásně vrství patra a mám takový pocit,že 80% z nich budou samice:-)))))).Momentálně je pro mě největším problémem zalévání,nejde tak ani o to se dostat nahoru,ale vychytat správnou dobu-lesy jsou teď totiž plné lidí!!!!!
P.S. : Jestli potřebuješ nějaké rady,přečti si celé tohle téma,určitě najdeš vše potřebné
-----------------------------------------------------------------------------------
JohnB

Old Post 07-05-2003 v 10:50 AM
hoveho
Stálý Člen

Karma uživatele hoveho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

po dlhej dobe som zase na nete. zdravim!

tak som tiez vyniesol 4 kybliky na strom. bohuzial, nie su to ani tak kyble ako velke kvetinace (maju dole dieru na odtok).

stromovi chlapci, poradte, ako to polievate? ja vynesiem hore igelitku s flaskami s vodou, polejem to, a kym zleziem dole po druhu varku, tak voda vyteka otvormi (mam aj na boku ako tu bolo doporucovane) a vsetky vetvy su klzke a mokre a NEBEZPECNE! a kvape to na mna!
takze druha varka vody je ozaj adrenalinovy sport.
no a ked leziem dole, tak je to vsetko mokre a klzke a na zemi mi tlce srdco jak po maratone.

vtipna poznamka:
do kvetinacov som dal vrstvy hliny, perlitu, KRAVSKEHO HNOJA a zase hliny, takze to co steka zo stromu je nie len mokre, ale aj trochu smradlave. viete si predstavit, ze to tecie aj na mna. keby ma stretol daky turista, ked sa vraciam z polievacky, asi by uskocil do ostruzlin...

hvh

Old Post 07-05-2003 v 12:57 PM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viciola
Stálý Člen

Karma uživatele Viciola - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

to John B: složitě nebezpečný proč sis nenašel 8 M vysokej strom mi nějak nejde do hlavy

to Hoveho: jednoduchost sama - vem flašku zapíchni jí do zeminy a přivaž a aby ti to nechcalo na tykev až polezeš dolu tak dej kýbl do pytle na odpadky nejlépe černý - spodní nevidetelnost zaručena

Tenhle rok to určitě vyroste

Old Post 08-05-2003 v 07:03 AM
Viciola je offline   Profil uživatele Viciola   Find more posts by Viciola   Foto galerie člena Viciola   Click here to Send Viciola a Private Message   Add Viciola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hoveho
Stálý Člen

Příspěvek č. 193

ten sacek na odpadky znie ako fajn napad. dnes idem hore, vyskusam.
d.

hvh

Old Post 09-05-2003 v 09:55 AM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RXXXR
Nový Člen

Karma uživatele RXXXR - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

prosim vas jestli by me nekdo moh napsat detailni popis jak pestovat na strome bude myt u me 20g

Old Post 12-05-2003 v 00:15 AM
RXXXR je offline   Profil uživatele RXXXR   Find more posts by RXXXR   Foto galerie člena RXXXR   Click here to Send RXXXR a Private Message   Add RXXXR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RXXXR
Nový Člen

Příspěvek č. 195

pardon ze zasiram forum ale musim napsat 4 prispevky abych vam moh napsat mail

Old Post 12-05-2003 v 00:16 AM
RXXXR je offline   Profil uživatele RXXXR   Find more posts by RXXXR   Foto galerie člena RXXXR   Click here to Send RXXXR a Private Message   Add RXXXR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RXXXR
Nový Člen

Příspěvek č. 196

f

Old Post 12-05-2003 v 00:17 AM
RXXXR
Nový Člen

Příspěvek č. 197

x

Old Post 12-05-2003 v 00:19 AM
hoveho
Stálý Člen

Příspěvek č. 198

popis ako sa pestuje najdes presne tu, zacni od prvej stranky a citaj a citaj a citaj...

hvh

Old Post 12-05-2003 v 07:48 AM
hoveho
Stálý Člen

Příspěvek č. 199

bol som pozriet, pytel na odpadky som nenainstaloval, aj ked som ho mal so sebou. je to tazko technicky urobitelne, mal som na to mysliet pred vyvesenim kyblov. skor rozmyslam, ze tie spodne diery zapcham.

ale rastlinkam sa dari, je ich mnoho a su krasne.
leziem hore s batohom, hore si pockam kym to prestane tiect a dole idem uz iba raz.

btw: az sa v spravach docitate, ze v lese nasli dolamanu mrtvolu mladika s batohom plnym prazdnych flias, bol mokry a od hnoja - som to ja! hladajte v okruhu 20m a postarajte sa mi o dievcatka :-))

hvh

Old Post 12-05-2003 v 13:34 PM
JohnB
Nový Člen

Obecné Příspěvek č. 200

Viciola

U nás snad takové stomy ani nejsou a navíc si myslím,že v 8m to s tou nenápadností asi tak slavné nebude.Prostě když máš pořádný strom v pořádném lese,tak kyti nikdo nenajde.Zamaskoval jsem je tak,že i když jsem kámošům ten strom ukázal,trvalo jim dost dlouho,než přišli na to kde jsem "TO" schoval!!!A člověk který o tom neví to nenajde nikdy(možná,že dřevorubec jo )
Tak zatím! JohnB

Old Post 12-05-2003 v 15:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás