Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK!tak tedy zcela otevřená diskuze o vašich miláčcích!!!
BTW: mel jsem spíše na mysli týrání zvířat, jako třeba že se na nich testují různé kosmetické sračičky, kterých není vůbec třeba, že na jatkách se zvířata vybíjí strašným způsobem (nikomu nepřeju vidět!!!), že kvočny sedí celej život v kurniku 20x30 cm a krmi je nějakýma syntetickýma granulema! (nic proti slepicím u baráku!),atd. a proto jsem myslel,že je vegetariánství docela dobrá alternativa... ale určitě jsem tím nikoho kdo jí maso nechtěl napadat! jen mě zajímal váš názor...
Kdysi jsem videl v TV dokument o tom, jak v cine z medvedu dostavaji jejich zluc, protoze z ni vyrabeji kosmeticke sracky. Kazdy medved zil cely zivot v kleci, ktera byla cca o 5 cm na kazdou stranu vetsi nez on, a z bricha jim trcela kovova trubicka, ze ktere samovolne nonstop odkapavala ta zluc. vetsine chybela jedna nebo vice koncetin, protoze infekce jsou pry na dennim poradku! Reknu vam...nebyl to prijemny pohled... a tyhle sracicky si pak kupujou vyzrane panicky v kozichu...ZABIT MALO!!!narval bych jim do hlavy kovovou trubicku a nechal jim mozek samovolne odkapavat!!!
nebo: zabijeji tulene pro kozichy a to tak, ze matku za ziva stahnou z kuze, a to primo na pobrezi, kdy to vidi vsechny jeji mladata!!!Nepral bych vam slyset placici tuleni mladata!!!ale s tim my stejne asi nic neudelame
hugila: no s těmi tuleními mláďaty je to sice hnus (ubíjet je palicí je hodně drsná záležitost). ale zrovna tenhle případ není jenom o zabíjení tuleňů a o jejich kožiších. četl jsem, že zabíjení je povoleno z toho důvodu, že tuleni byli hrozně dlouho hájeni a přemnožili se, takže teď sežerou strašně moc ryb a proto je třeba jejich stav snížit (něco jako když se přemnoží králíci, tak). mě osobně se to sice příčí, ale pokud se fakt přemnožili, tak je něco podobného potřeba. to ubíjení palicí je ale hnus (ale třeba se tam kvůli hluku nemůžou používat střelné zbraně, takže to je asi jediný možný způsob).
hele jelikož jsme kamarádi (aspoň doufam), tak si dovolim s tebou trochu zapolemizovat - jenom malinko, se zbytkem bezezbytku souhlasim
citace:
Nikdy bych nesnedl vedome psa nebo kone. A kdybych to zviratko musel osobne zabit ... nene na to nemam naturu.
mi to přijde jako trošku nevyrovnanej vztah - já si třeba nemyslim, že pes je o tolik víc než prase - emočně i inteligenčně jsou na to skoro stejně, to mi přijde takový malinko pokrytecký - jako "Fuj, v číně žerou psy" - mi žerem prasata
a stim zabíjenim mi to přijde mnohem "upřímnější" k tomu zvířeti, když si ho zabiješ sám, takový férovější - neseš tu zodpovědnost za to...když ti to daj v supermarketu pěkně vyvoněný zabalený v igelitu...
ty woe sem si uvědomil, že už sem to možná psal, ale newim já to furt něgde tvrdim, tak kdyžtak omluvte vegesklerotika
zajímalo by mě, co si myslíte vo tomhle: mám známý, který sou dost vostrý vegetariáni a mají takovýho chudáka psiska, ze kterýho udělali taky vegáče. ten hawko už fakt vůbec nežere maso, láduje se jenom rohlíkama, chlebem, těstovinama a podobnejma nepsofskejma sračkama, ale není na něm vidět, že by mu ta flákota nějak moc scházela
pes vegoš... tak to je masakr to je podle me taky trochu týrání, to je jako kdyby se člověk od rána do večera cpal furt jenom masem...to by asi moc dlouho nešlo... pes to maso holt potřebuje, je to od přírody masožravec...
...na czekteku meli francouzi psiska, kteri kdyz se kalilo tak smejdili po cizich stanech a kradli frantikum jidlo...takhle to ty svine meli vymysleny...
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
nelezou mi tam fotky asi to bude tim novým serverem?
zase nic, zkusim to jindy, nevíte čim to je, má někdo stejný problém, mormálně uploadnu fotky, po uploadu vyjede na stánce nějakej chybovej zdroják a fotky nikde....
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
obr 1 - tak první fotka je ta modrá co jsem jí sem dávál kdysi, teď už je to mladá dáma, dokonce i maminka, tak že maladá paní , po kotěti a kastraci trochu nabrala a je to takovej váleček, něco jako já
všimněte si těch tmavě oranžovejch vočí, to když si dám špíčka, tam mě ty její pekelný voči fakt dostávaj...
obr 2 - zase modrá mamča, aneb velká hlava
obr 3 - tak tohle je ta nejstarší pouliční mouračka, je ale z nich nejchytřejší a dělá jim šéfku, má to prostě pod palcem, ale i dost na háku, znáte přece kočky
obr 4 – tady je poslední třetí šelma co máme, je to dítě tý první na prvních dvou fotkách, je celkem vychrtlá, atletická figura ale po kastraci se to jistě změní
obr 5 – no a tady jsou všechny tři, toť muj (náš) zvěřinec
ale...
nově jsem si pořídil leguána, jehož fotku zatím nemám, a je fakt hustej už jen tím, že sa dívá každým okem jinam.... :-)
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Pridavam fotku meho mazlicka.. Je to Dzungarska krecice Nefertity ale je trosku mrzout.. Dost agresivni ale jinak pohoda.
btw: ten ptacinek co tu taky nekde je, tak zemrel ta jeho fotka je tedy ma posledni
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR
Pěknej Thtred plněj krásnej mazlíčků!!!! Sem se rozhod že taky přiložim polínko do ohně.
Ta fenka Něm. Ovčáka je moje Kettynka a je to ta nejhodnější fena jakou sem poznal.
Ty dva hlodavci jsou osmaci degu Tkamunga a Kapibara. Bohužel jsou tu teď in memorian protože jsme o ně tragicky přišli před třemi týdny-vždycky všechno dělali spolu a tak i z okna třetího patra třetího patra vyskočili spolu:-( Tímto jim vzávam hold! Budiž jim země lehká.....
Korela která sedí na akváriu je nečekaně Pepík:-) a ty rybičky v akvárku (který jak ste si všimli nevidíte) jsou paví očka a jeden ancistrus.
Černej voříšek je Dominik (zkráceně NIK) a je to fakt závislák na lidech jakýho sem ještě nepoznal!!!!!!
I když kočky moc nemusim (nic zásadního proti nim nemam janom ja prostě nezbožňuju) exixstuje jeden kocour na kterýho nedam dopusti. Jmenuje se OGGY a vždycky když ho vidim tak se na něm totálně povařim!!!!!!
To je z mých mazlíčků asi všechno. Snad sem na nikoho nezapoměl:-)
Tak to ja měl v životě už hodně Mazličku,ale tenhle je muj nejlepši a nejhezči.Je to muj Benik,ktereho sem dostal od kamošky je fakt sladkej posudte sami...Jinak pry se tehle rase nadava Parson russell terier ale jinak je to Ořech..
tak to je muj mazel a jeho mazel. Toho myho sme museli nechat 9.8. utratit. Měl sem ho od svejch 3 let takže sem s nim prožil většinu svýho života. Byl už fakt starej a měl na tvaři nádor kterej furt rost a tlačil mu na mozek a on z toho měl čas od času nechutný záchvaty. Strašně mi chybí a nikomu vám to nepřeju. Dlouhej život psům a peace...
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Káně je moc pěkný
Tohle je zase můj čumáček. Jmenuje se Nancy, je jí 8 let a je to ta nejhodnější fena, co znám. Původně byla bráchy, ale moc se o ní nestaral, spíš jí nechával na krku našim, tak jsem ho ukecala, ať mi jí daruje k vánocům
Je jediná, kdo na mě má vždycky čas, když potřebuju. Např. na týhle fotce v den mojí svatby, když už všichni šli spát a já si potřebovala ještě s někým popovídat o celém tom dni.
Tak toto je nas pes Péťa. Je mu asi 5 nebo 6, to nikdo neví.
Pred rokem sme si ho vzali z útulku a musim rict, ze mel asi krušný život. Je chudáček dost lekavý, ale už se to trochu zpravuje. Taky mu někdo vytloukl prednu zoubky. (Kdybych toho hajzla dostal do ruky, tak ....... )
Jinak je moooc chytrej a poslouchá taky dobře. Když dem na procházku na chatě, tak ani nepotrebuje vodítko.D:\Foto Kodak/dcp_3243.jpg
Tohle je nas Peta. Pred rokem sme si ho vzali z utulku, takze nezname presne jeho vek. Ale vypada tak na 6. Je hrozne chytrej, ale trosku lekavej, uz si toho proste hodne skusil. Dokonce mu nekdo vytlouk predni zobky.(Dostat toho kretena do ruky, tak mu prerazim celist!!)
joo,my mame taky doma fretku sou to hovadka,ta nase teda totalni,nejvic ji tankuje vodpadak a nedavno desne prohnala jednoho psa nazahrade v jedny hospe...
Zoote: no sgely, ja mam parson russel teriera a jsou si fakt podobni Akorat ze Pikac je pekne vostrej hoch a nekdy strasne zlobi, ale je to stejne mylasek mylaskovitej
shvaby-euroblaberus distanti-4cm-mnozia sa velmi, velmi, velmi rychlo takze mena nemaju, lebo by som si ich nezapamatal.
ropucha obrovska-volam ju AGA-bufo marinus-je to samec, pochadza z mexika a patri medzi najvacsie zaby na svete-samica dosahuje 25cm-2,5kg-neviem zohnat
kocur na trave-vola sa Jucush-dost zivy kocur- syn Ciny
Cina ktoru akurat mrda susedov kocur-pristihol som ho pri cine-na dvore.
Cina s mladymi-po kom to dite je?-male som porozdaval-posledna odisla vcera bude mi za nimi smutno, ale uz som na dvore zase videl toho susedovho kocura takze sa mam na co tesit
endy ty toho mas teda hodne, hlavne tych co sa tak moc mnozia toto su teda moje 2 morcata, ktore som si sam "naklonoval "samec a samica sa mi narodili z morciat co som mal predtym a tie dve (vlastne surodenci ) splodili tieto dve male