Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Skvělý článek, XMalcolm, letos jsem už udělal dvě várky na léčení ekzemů a hlavně psoriasis, ta mě zase bude přes zimu trápit. Při "wokování" jsem do jednoho malého vzorku přidal asi 50 gramů čistého včelího vosku, řádně prohřál a jsem zvědav na výsledky (má to prý dělat něco pro nehty). Abych odstranil ten chlorofyl , tak jsem zkušebně jednu várku třikrát po 10 minutách vařil ve vodě (vodu jsem, pochopitelně, vyměňoval ), výsledkem je jedna várka zelená, druhá taková nazlátlá.

Old Post 09-09-2004 v 01:01 AM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

prosimvas ta stranka od Bushky us nefunguje, provoz je pozastaven, nemáte někdo ten originální text uložený? please

jinak us na masti taky dělám, je to z techniky takze tam bude spis hodně
CBD, mozna potom udelam este z nejakych palic podle toho jaka bude uroda.., ten recept fakt moc nechapu, chtel bych videt ten original text

vubec nerozumim tomu proc z ty směsi vyvařovat vodu, stači kdys to povařim aby se v tom tuku z vazeny uvolnilo THC a jinylatky..
misto vyvařeni vody (?z duvodu větši hustoty masti?!) bych tam dal vic matroše

Naposledy upravil da_tatrman 11-09-2004 v 14:54 PM

Old Post 11-09-2004 v 14:44 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peshmerga
Stálý Člen

Karma uživatele Peshmerga - 61% PěstitelskáKarma uživatele Peshmerga - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Bushka už celou řadu měsíců nefunguje. A když to googluješ, tak se ti tam objeví spousta jiných informací.
Vyvařovat vodu se jistě nemusí, stačí povařit a vodu vyměnit, a zase povařit a vodu vyměnit, THC se z toho nevytratí, jelikož je rozpustné jenom v alkoholu či omastku, ale chlorofyl se z toho vylouhuje určitě, i když ne na 100 procent, a výsledek bude méně "zelený" produkt.
Pokud chcete "vyždímat" marihuanu to poslední kapky, pak doporučuji, řádně provařené a změklé části (listí, větvičky apod.) dát do mixu (Braun) a pořádně promixovat na velice drobné části. Jinak musím souhlasit, že čím déle celou tu věc vaříte (a to platí i o mléku), tím více THC z té máni dostanete.

Old Post 11-09-2004 v 17:56 PM
Peshmerga je offline   Profil uživatele Peshmerga   Find more posts by Peshmerga   Foto galerie člena Peshmerga   Click here to Send Peshmerga a Private Message   Add Peshmerga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

jo hele ja sem tam zapomnel pridat vodu (v autorove prispevku se o vode nezminuje, podle jnyho receptu to ma byt asi 1:8 vazelina:voda)
tak se me to asi jentak prohrejvalo a smisilo, neska sem to teda dolil vodou a varil 60min znova.. tak potom pridam vysledky as to bude hotovy

Old Post 11-09-2004 v 19:51 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  

Karma uživatele Post - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Hmm, kámoš taky dělá mastě, hodí do pekáče sádlo, nadrobí palice a dá píct do trouby, lepší nižší teplotu a dýl píct, pak to přecedí a nechá stuhnout. Účinky ověřeny.

Old Post 16-09-2004 v 11:33 AM
Post je offline   Profil uživatele Post   Find more posts by Post   Foto galerie člena Post   Click here to Send Post a Private Message   Add Post to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás