Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro všechny co mi pomohli svou radou:
Díkyyy Vááám.
Nemám jěště tolik zkušeností,ale teď jsem o další radu bohatší.
Ptal jsem se na to kvůli nedostatku místa přímo v pěstírně a jak jsem to pochopil je to tedy více-méně na mém uvážení.?!Jestli se nepletu chi-chi-chi.Vlastně jsem dík Vám i ušetřil,jelikož v Gshopu mi řekli že na moje TDéčko(160)mi ani filtr nepujde a že si mám u nich(samo)koupit lepší a DRAŽŠÍ větrák i s filtrem.Já Vám tedy jěště jednou děkuji a až zase něco nebudu vědět tak se zeptám,za to prý nic nedám,tak uvidíme :-))
Slunce v buši.....:-)
Foto sem dej, at je v jednom Treadu videt ruzna provedeni . Jen by me zajimalo, Jak je to ucinejsi, bohuzel nemam zadny merak na tlak a hluk
Muj nazor: V tvem pripade vetrak nasava pres filtr, a vetrak funi do roury, ktera vyusti v byte. Podle me ten pruvan v roure je slyset.
V mem pripade mi tam prach nelita, jelikoz vztup do pestirny mam odfiltrovan hlukovym tlumicem, ktery prach odfiltruje .
A na vystupu to funi do filtru, ktery ma odhlucnene dno, kam vzduch narazi.. a pres vse uz to slyset neni...
Na druhou stranu mas pravdu co do udrzby je tvuj system lepsi!
O vikendu jsem nahodou zabrowsil na tenhle board a jsem z toho jeste ted docela vyplesklej. Diky za vsechny napady a postrehy. Kdyz budu mit s cim rad neco prihodim.
THX za vsechny rady g_man - jsi fakt hlavicka :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Ja sem zbouchal filtr z flexo trubky (o100mm), uhlikovy filtravaty do digestore z makra (za 150 i s takovym filcem) a nezbytne izolepy. Vata ma rozmery cca 600*450mm. Do trubky sem nadelal jednu diru vedle druhy (vidlickou na maso), jeden konec zalepil izolepou, na to namotal tu cernou filtrvatu a ten filc, prelepil izolepou, po stranach zase volepil, aby to fuck cucalo skrz ten filtr. A facha to dobro.