Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Mobile SCroG - Bogglegum - 250 W - SKLIZENO
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Triple B-Gum.
Krásně se to cukruje, na 20tej den docela čučim.

Minule sem to neměl takhle pocukrovaný ani před sklizní

Srga!

Old Post 12-01-2003 v 20:23 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Příspěvek č. 17

Jedno předčasný makro a du spát!

Jo, jen tak mimochodem, kytky prostě vobčas zežloutnou, pak zase zezelenaj...pokaždý jedna, nebo dvě...ty co byli zelený zase zežloutnou??? HUš!

[Edited by Srooga on 15-01-2003 at 11:14 PM]

Srga!

Old Post 12-01-2003 v 20:25 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeeJah
Stálý Člen

Karma uživatele DeeJah - 66% PěstitelskáKarma uživatele DeeJah - 66% Pěstitelská

Palec nahoru Feeer Příspěvek č. 18

Gratuluju! I přes počáteční problémy se ti koukam podařilo vypěstit krásný kytičky, což cenim o to víc. Systém mobilního SCroGu mě docela zaujal tak bych se tě rád voptal kde se daj sehnat ty special květináče (nebo sis je udělal sám??)
Každopádně KARMAA!!

"Unplug it on chumps with the gangsta babble
Leave your nines at home and bring your skills to the battle"
Jeru the Damaja

Old Post 12-01-2003 v 20:30 PM
DeeJah je offline   Profil uživatele DeeJah   Find more posts by DeeJah   Foto galerie člena DeeJah   Click here to Send DeeJah a Private Message   Add DeeJah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Příspěvek č. 19

2 DeeJah:

Květníky sou koupený v takovim frcu, ale asi je to standard. Zbytek je HOME MADE

Srga!

Old Post 12-01-2003 v 20:37 PM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Cus, dobra prace. Ted jsem se potykal s prakticky stejnym problemem - tri tydny mi kytky stali stejne jako tobe, jenom zloutly a nerostly. Hnojil jsem AH v doporucene koncentraci, zkousel jsem snad vsechno a pomohla mi podobne jako tobe trojnasobna koncentrace hnojiva, v mem pripade kristalonu special. Ted jsou kytky tmave zelene a hlavne rostou!!!

Old Post 13-01-2003 v 09:43 AM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás