Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Zmaru » 600W indoor sklep (druhý)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

ty kitky vypadaj dobře ... rohodně líp než některých co jedou 70W možná dřív né ale ted jo ad posoudí někdo ''skušený'' třeba hlava nebo tak že minimáně ty nový sou dost v poho ... žádná žlutá barva sou dokonale tmavě zelený ani jediný flíček a vyrůstly za pár dní a maj pevný stonky to už musíte uznat ...

citace:
Původní příspěvek od ZeeGun
No ty krávo koukam že už zase týráš další kytky nejseš ty náhodou nákej psyhopat co nesnáší rostliny že si je bereš domu a mučíš je????????????????? bhehehe
Nic tak ubohýho sem neviděl od doby co sem naposled zakop o tvůj trága tread..
Jo a jak tak na to koukam tak by ses měl začít modlit aby se ti to dožilo sklizně protože v tvym případě ti ani nic jinýho nezbejvá!!!
Už ted vypadaj jako tejden po smrti............................................

hej ty ani nevíš co to Cannabis je .... nemáš žádný grow a rýpeš se tu do toho ja pěstuju a ty se jen díváš tak si to uvědom

Old Post 21-09-2007 v 11:13 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krabishak
Stálý Člen

Karma uživatele krabishak - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

mozna ze je to tak zlute kvuli svetlu ta prostredni fotka vypada dobre mno nebo vypadaj spis dobre ty yktky celkem ale tahnou se ti celkem nahoru jak mas vysoko vlastne tu lampu?

Old Post 21-09-2007 v 11:21 AM
krabishak je offline   Profil uživatele krabishak   Find more posts by krabishak   Foto galerie člena krabishak   Click here to Send krabishak a Private Message   Add krabishak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Chceš aby to usoudil nekdo skušeny ? Hlava ? Hlava ti tady napsal že nemáš dela bordel coby ti ktomu mel psat ?? Že je tolepši než 70W no to bych moc neřekl ! Jelikož jsem videl že jim pod 70desatkou to rostlo hezky ! A ne jak tvy koštata !
že máš jednu kytku zelenou tak si už mysliš že je to všechno ok ?
mej se
Scott

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 21-09-2007 v 13:26 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

Smah:prihod nejake aktualne foto

Old Post 21-09-2007 v 13:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P0mpO
Stálý Člen

Karma uživatele P0mpO - 84% PěstitelskáKarma uživatele P0mpO - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

citace:
Původní příspěvek od pRostO
Smah:prihod nejake aktualne foto

...at je naka legrace ze

Jungle is massive!

Outdoor 09 - Hashberry,White satin

Old Post 21-09-2007 v 13:52 PM
P0mpO je offline   Profil uživatele P0mpO   Find more posts by P0mpO   Foto galerie člena P0mpO   Click here to Send P0mpO a Private Message   Add P0mpO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

toš hoši já tedá něco přihodím ....

toš tedá sem sem něco dal ....

1-5 14denní šišky ...
a ta šestá fotka je kitks hodně větvená podle mého tak dobrou sem zatím neměl až mě dorostou ty ostatní tak přepnu sodík jen na tuto jednu ted má mega květináč muže se dobře rozvynout .... ale už je v květu má 20cm

a téééééď smějte se ......

Naposledy upravil Smah 21-09-2007 v 14:33 PM

Old Post 21-09-2007 v 14:24 PM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od LAmater
Hoši já nevím o co vám de?
Když si nenechá poradit tak ho to nechte dojet.
Proč by tu měly být trýdy jen s perfektníma kytkama?
Tohle téma má větší sledovanost,než kdejaký perfektně dojetý indoor.
Taky by mě zajímalo ,jestli trestné body v rámci vyváženosti
dostali i ti co do něho jedou.
Kua sem byl zvědavý jak to dopadne nooo.
Teď už se asi dozvím kulové.

Jelikož se toto soudě podle negativního přízpěvku od Smaha týká také mě, rád bych k tomu řekl toto:

Nedostal sem žádný trestný bod. Myslím, že k tomu nebyl ani důvod. Můj přízpěvek nebyl útočnej, sprostej ani povýšenej a neobsahoval hrubý gramatický chyby. Reagoval na Smahův zatvrzelej názor, že takový kytky sou pod 600W vpořádku. Nevidím proto důvod abych dostal TB a Hlava nejspíš taky ne.

Smahova vulgární reakce na můj (uznávám že lehce rýpavej) přízpěvek je podle mě neadekvátní, ale co... nebudu kvůli tomu rozjíždět flame.

2 Smah: Pokud si myslíš, že znalost pěstování závisí na počtu přízpěvků, pak ano, vím hovno, ale furt vím o 4 přízpěvky víc než ty. Já aspon netvrdím, že znám všechno, jsem rád když mi někdo poradí a nechám si poradit. Protože to je podle mě smysl a důvod proč tu Grower je.

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 21-09-2007 v 14:53 PM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

Jen tak na okraj. Ja sem mel treba pod 600W 6 kytek. A vynos byl podleme podprumerny, mel sem necelych 400.Ale to bylo malym prostorem. Protoze pod 400W sem v te same bedne udelal 350g. Toz to jenom k poctu rostlin. Jinak jak uz sem psal: Komu neni rady, tomu neni pomoci. A kdybys nahodou chtel neco poradit tak se ptej. Ale opatrne na pusu. Ja?

Old Post 21-09-2007 v 16:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Příspěvek č. 99

ukončení řeknu vám jak to dopadlo ...
kitky sem posekal a vyhulil celkem o ničem ale ta velká dávala z té bylo a eště je 20g ale plnohodnotných podlamp : ) je to fakt dobrý vytrhal sem to máte pravdu tímto bych se chtěl omluvit všem kterým sem něco špatného řekl ... máte pravdu a klaním se před vama ...

a ted na závěr jednu fotku jak to moje matro vypadá

jo ještě jedno malí info je to vyfoceno v mokrým stavu včera uplně mokrým nebylo to eště suchý

Naposledy upravil Smah 19-10-2007 v 12:45 PM

Old Post 19-10-2007 v 12:39 PM
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

tak vidis smah, i kdyz se ti to tady tak trochu "zvrtlo" tak to nevypada nejhur, hlavne se propriste vyser na neaky semena o kterych nevis vubec co je to zac. Jinak preu hodne uspechu pri dalsich pokusech .-)

Old Post 19-10-2007 v 14:30 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

citace:
Původní příspěvek od saiklon
tak vidis smah, i kdyz se ti to tady tak trochu "zvrtlo" tak to nevypada nejhur, hlavne se propriste vyser na neaky semena o kterych nevis vubec co je to zac. Jinak preu hodne uspechu pri dalsich pokusech .-)

jasný ted už přednaklíčuju 10 semínek hashberry a 10 semínek White Satina

Old Post 21-10-2007 v 09:39 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás