Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže menší updatik, 2 kytky čo su paradoxne mladšie dohnali staršie sestry a prerástli ich, takže dnes konečne opať nahodená siet. deň 30 18/6. PH 5,4-5,8( bohužial nie je v každom kybli rovnaké, keďže nemám rezervoár a koli sieti sa mi s tým naozaj srať už nechce, dnes som pri nich strávil asi polku dňa-som úchyl ). EC stále okolo 1(??? vela málo?)-no každopadne spálenie končekov-it´s gone! . teploty 28st pri vrcholoch. hnednutie listov zdá sa mi prestalo, otazka znie-po doplnení magnézia by sa mali vyblednuté listy znovu vyfarbiť? nejak to neviem porovnať no zda sa mi že su rovnaké ako pred tým, akurát sa neobjavujú nové.
odizolovanie roztoku pomocou izo-nejakej folie z autolekárničky, 2 vrstvy, zajtra dam ref. či pomohlo, no logicky keď to udrží teplo tak by malo aj chlad nie? ked nie mam nakupene aj tie mraziace kapsule do prenosných chladničiek. peace
btw tie spodne listy asi poobstrihávam su nejaké skleslé, aj tak by sa to malo pri scrogu, alebo až v kvete? no zatial som preriedil len tie hnusácke, tak až po ukludnení, dovtedy možno kytke poslúžia..
Listy stříhat až v květu co sem všude četl . Jak si přidělal ty dřevěné tyčky, že to udrží i síť? Pěkně se ti to zaplňuje. Fakt sem zvědav co z těch quantumboardů vyleze Ať to roste !
woody: ja somdal radšej nižšiu koncentraciu a striekal viac krát, malo by sa to opakovať každých 5 dní podla výrobcu, tak teraz neviem..
crank: asi už chápem prečo až v kvete tyčky sú z bambusu, najskor som ich zlepil do štvorca a potom k nim prilepil sieť izolačkou, cele to je prichytene jednym drotom v každom rohu o konštrukciu stanu, da sa to easy posúvať a demontovať čo bol moj zamer keďže pod chvilou meriam hodnoty roztoku.. tak dik a prajem nech ti to rastie 2x tak rychlo tiež sa už neviem dočkať , dúfam že to budu skaly jak dwayne johnson
To je fakt bambus je lehkej a relativně pevnej tak díky za inspiraci jo chtělo by to pořádný salámy kolik si dal tý hořký soli? Sice nemám problém s listma ale možná bych to postříkal preventivně. Přeci jen Cal a Mag neurazí
áno, v pomere hmoty a pevnosti je bambus až neskutočne multi využitelný materiál, od mučenia až po pestovanie
isto neurazí no nasadil by som ho asi až keby sa objavil nejaký deficit. ale v hydre je to takmer samozrejmosťou ho tam pridávať, čo už odteraz budem robiť aj ja a už podstatne skor, nie až keď sa objaví nejaký problém s listami... daval som 50ml/L odstatej vody s upraveným pH(na postrek). akurát ten vápnik to neobsahuje, takže v prípade deficitu budem musieť zase niečim zaimprovizovať. pre to sa do tych komerčných výrobkov dava cal/mag spolu.
//edit: teraz mi došlo že pestuješ v kokose a nie v hline(neviem prečo som si myslel že hlina) takže kludne ten horčík pridaj, ak ho nemáš už dosť v kohutikovej vode. ja riedim destilkou takže toho stopoveho Mg je v roztoku velmi malo, preto sa zrejme objavili deficity..
Jelikož máme jednu z nejlepší vody v republice tak těch stopových prvků tolik nebude. Takže to přidám též. Toho se dává tolik jo? 50ml/L je celkem dost.
och tak to ti moc moc závidím naša odstatá kohútiková voda má EC 0,5, niekedy viac :/ čo sa týka toho dávkovania tak vzadu na etikete udáva výrobca postrek na konifery 0,5-0,75L/10L formou postreku, zálievkou je to o čosi menej.. radšej som dal menej lebo predsa len ganja nieje ihličnan ale napríklad je tam postrek na ovocné stromy(do tvorby kvetov) a tam je také isté odporúčané dávkovanie. tak dúfam že to naše ovocíčko pekne vyfarbí a ideálne keby chutilo ako ananás alebo mango konkrétne táto horká sol je od AGRA 1L balenie, stálo to 1,75éčka no nekup to.. a účel to splnilo si myslím, aspoň pre zatial. ale ono to funguje tak že listy sa tým nasýtia a možno už neskor ani nebude treba pridávať, len by sa to malo aspoň 3x vždy po týždni zopakovať, údajne.
kluci a klučky, sieť už je na 75% zaplnená a tak som sa rozhodol že prepínam. asi priskoro no absolútne netuším čo z toho vyrastie a hlavne akým tempom-nechcem mať z toho totálny jungle. aj tak si myslím, že kým sa to naozaj prepne sa to ešte pekne vyplní. alebo skor dúfam. ráno pridám foto
//takže dnes 1. deň 12/12 aj keby sieť nieje zaplnená úplne celá, kým sa rast zastaví, absolútne si to nebudem vyčítať..
dnes som dolieval dokopy 5L vody s EC 0,8 a ph 5,5. pridal som aj 2ml/L piranha liquid. stále dávam 3-zložku v rovnakom pomere, keď úplne prestanú rásť a začnú kvitnúť uberiem GROW a pridám viac BLOOMu. cucajú riadne, po škodcoch žiadne stopy, žiadne náznaky nejakých deficitov myslím si, najviac ma trápi teplota roztoku v bubbleri-pri zapnutom svetle je to niekedy aj 27st. no korene su krásne biele, minimálne zažltnutie od hnojív, dúfam to tak aj zostane.. vlhkosť v tme vyskočila na 81% takže som pridal aktívny príťah v podobe PC vetráku a pridal ešte jeden odťah tt125 180m3/h. tak nech to rastie priatelia