Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas to pekne.. Skus potom vyfotit detajl palicky TP.. Cez den nech neni zkreslena farba.. Sleduju tropicannu aj na growdiaries a maju ju tam hodne zaujimavu pod lampu tak su zvedavy na vysledky.. A prva foto shaman nadherna klasika.. Dluho sem nemnel..
Původní příspěvek od sakumprdum Ahoj ja budu o vykendu sekat gt nejakou plisen jsem taky našel sem tam ale mam to venku hold skledin ma taky svoje +-at ti to neznije celi davaš neco proti plisni?stema hnojkami maš recht ja na 4 kytky 1l alga blom +1l slepičaku z hosštic a tet jsem rozdelal dalši flašku hoštic
Ahoj prďáku , proti plísni nedávám nic, nenašel jsem nic přírodního, všechno je to těžká chemie pesticidy-fungicidy. Jelikož hulím 365 dnů v roce, chci mít co nejčistší hulení a raději kytku vyhodím, než bych ji kropil chemií. Pokud někdo zná rozumný přípravek proti plísni, tak se rád poučím.
Původní příspěvek od zablutenohy Mas to pekne.. Skus potom vyfotit detajl palicky TP.. Cez den nech neni zkreslena farba.. Sleduju tropicannu aj na growdiaries a maju ju tam hodne zaujimavu pod lampu tak su zvedavy na vysledky.. A prva foto shaman nadherna klasika.. Dluho sem nemnel..
Ahoj, jj díkes, kytky vypadají dobře a červenej shaman bude nádhernej. Ta moje tropicana je taková neutěšená Jsem zvědavej co z ní bude, hlavně ať to nehnije. Jinak včera sem četl nějakou dlouhodobou předpověď počasí a i když vědí hovno, tak klasika, prý má poslední týden v září a první v říjnu nadprůměrně pršet, což jsem tu měl poslední 3 roky.
Tady máš dvě fotky TP, ale už tam zase svítí slunce. Detail paličky je ze sřední části kytky.
Jj tak ale to mas uplne blede.. Co sem kukal na nete tak aj ostatne fenotypy mneli aspon nejake sfarbeni.. No kazdopadne rad bych to stebu vymenil nech skusim aj druhe neco lebo moje vypadaju podobne vsechny 3.. Ale teda bude to dobrota 👌.. A snad to stihnu aj ostatne GP nez zacnu ty burky.. Maju docela mlady kvet. Nech sa dari.. Za par dni zase tu. Miir
Edit:ted sem nasel to tvoje feno ale pod lampu a tez to bude asi zajimave 👌
Naposledy upravil zablutenohy 12-09-2020 v 10:43 AM
Tak malej update. GP už neřeším a víc ho nepojedu. Hnije a hnije i když je stále pěkně. Kdybych to veděl, tak se na to vykašlu zrovna. Měl jsem 2 a ten první chytnul plíseň stonku už někdy na jaře. Jako chápu, že mám skleník a celkově vlhčí prostředí, ale toto je prostě extrém. Zajímalo by mě, jak je to s klasickou ne-fast verzí, protože tolik ocenění a taková náchylnost k plísni mi nepřijde moc normální (zbylo mi 1 semínko, které rád vyměním PM). Ostatní 4 kousky kvetou a pouze na TP jsem dnes ráno měl malinko plísně na hlavní pálce. Z toho zatím panikařit nebudu, do konce zaří to snad dozraje, uvidíme. Jinak TP má slušný salámy a tvrdý jak kámen, vůně klasická ovocná. Fialovej šaman mě voní-smrdí tedy přesně řečeno jako všechny tyhle červený typy, po naftě-oleji já fakt nevím, je to prostě podivnej smrad. Druhej šaman je zpomalenej a stejně tak AK47 fast.
Fialovej šaman a TP jdou do finále. Pokud se ve středu podělá počasí, tak sklízím. Na tom fialovým šmanoj se teda fakt blbě hledá plíseň, ale nic jsem zatím nenašel a na TP jen jedno malý ložisko a nic víc. Příští rok asi jistá volba TP, snad to bude taky dobrej kouř, vůně je velice decentní-jemná a palice jak kameny. Fakt čumím, že to neplesnivý.
Sice noční fota, ale je to téměř zralý. Kdyby to šlo nechat do neděle, bylo by to super.
Zdarec! Včera ráno jsem musel vzít všechny 4 vrchy z TP, všude bylo ložisko plísně. Není se čemu divit, jsou to slušně nafouknutý kamenný salámy. Ty ostaní větve už nejsou tak salámový a snad to ještě chvilku dají. Je to ale opravdu pěkná kytka a příští rok si ji dám znova. Fialovej i klasickej šaman zatím bez plísně, takže taky ještě dojíždějí a AKáčko to má tak na 2-3 týdny pokud neshnije
1 TP bez čtyřech hlavních vrchů. Včera to bylo na rychlo, takže jsem to nefotil.
2 TP
3 Shaman
4 Shaman
Tenhle druhej šaman je takovej řídší. Palice jsou polotvrdý a ani ne moc nafouknutý, ještě jsem tohle pheno nikdy neměl, tak jsem zvědavej jakej bude, listy má jak žiletky. AKáčko je největší kytka, musel jsem zkarcovat asi 2 vrchy. Zatím bez plísně, ale uvidíme, je to ještě nadlouho.
Fialovej šaman včera sklizenej. Nefotil jsem, vypadal téměř stejně jak na poslední fotce. Vše ostatní ještě jede, ale budu brzy sklízet krom AK. Tropicana je úžasná a žádná plíseň po týdnu chcaní. Po odstarnění f. šamana už to konečně ve skleníku krásně voní.
1 TP
2 Šaman
3 AK47 fast no extra fast teda moc není
Původní příspěvek od Darsilius Ahoj, máš to hezký a k těm problemum s plísní se musím přidat, taky mi GP vždy hnil už na sklonku léta, kdy ostatní kytky sotva kvetly, bohužel je to tak. Stejný problém sem měl letos s toxic hulk od natural seeds.
co můžu doporučit z tech fast, tak gorilla girl, rostla vedle hulka a plísen nikde, trvalo ji to o 2 týdny déle, ale absolutně bez poskrvnky celá rostlina.
Ty šamany máš krásný, moje oblíbená kytka a vůně! přeju brzkou sklizen
Ahoj, o tom GP jsem to vůbec netušil, že takhle brutálně hnije. Každopádně díky za koment, je to další potvrzení toho, že ho už nechci ani vidět. Když mám ve skleníku omezený místo, tak potřebuju, aby každá kytka dojela a ne to vyhazovat na kompost.
Až hodíš smoke report na tu gorillu, tak se uvidí, musí to taky dobře fungovat ale díky za tip. Já letos dostal tip na out Mango Saphire a příští rok ho vyzkouším.
Šamani-oblíbená klasika. Jedu je třetí rok a příští opět. Pro mě jedno z nej venkovních hulení na každý a celý den Mám je radši trošku přezrálý, takže s tím druhým ještě čekám.
Tak včera proběhla kosa TP. Ráno nic a po obědě plíseň na několika paličkách, jde to fakt rychle. Vyděšený z předchozích plísní jsem ji prostě zkosil i když má být teď slušný počasí. Celý týden dešťů nic, pak se udělá pěkně a hnije. Byla téměř zralá, ale pár dnů by ještě snesla. Ty 4 vrchy, co jsem vzal už před týdnem jsem včera vyzkoušel a slušný. Spíš mi to připomíná indiku, je to dost hutný hulení a měl jsem z toho trochu těžkou hlavu A škrábe jak sviňa, asi půjde na pár týdnů na mrazák.
V pondělí jsem setnul druhýho šamana, byl hotovej. Akáčko stále dojíždí, ale už se to snad taky blíží. Paličky nejsou ani moc velký a polotvrdý, ale je to největší kytka, takže z toho taky něco bude.
Mám velkou radost, že mi většina period letos dozrála, teda až na ten Green Possion. Budu mít snad dost kouření do příštího jara-léta a už teď se těším na další kolo. Pak sem hodím ještě smokereport a pár fotek suchýho a to bude letos asi vše.