Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trainwreck sel pod kudlu jako prvni a probehla i ochutnavka, byt nebylo po poradnem dosuseni. Vune me osobne moc nenadchla, neprisla mi nijak vyrazna nebo necim zajimava...ale susil jsem rychle, toz to podle toho dopadlo. Na zbytek uz bude vice casu. Ucinkem bych mu dal takovych 6 az 7/10. Nenadchne, ale taky neurazi. Potesilo me ale, jak byly palicky orosene. Oproti Mandarince a Mazaru asi nejvice. Ve vysledku diky za tohle jedno seminko. Bylo gratis pri nakupu nekolika dalsich baleni v 5semen.
Cau. Máš tam tu 600vku hej? hm... tá Amnesia je odkial? banka..... máš to také menšie no..... ale tak Amnesia moze ist aj 10-12 tyzdnov. podla fena..... skus im zniziť svetlo, nech sa prebudia...
Původní příspěvek od shivasambhu Cau. Máš tam tu 600vku hej? hm... tá Amnesia je odkial? banka..... máš to také menšie no..... ale tak Amnesia moze ist aj 10-12 tyzdnov. podla fena..... skus im zniziť svetlo, nech sa prebudia...
Zdar shivo, jj porad maji 600W a nakonec jim ji necham az do konce. Nelibi se mi moc ty voskove listy, zkusim jim na nejakou dobu naordinovat mene rustove slozky a snad to zabere. Zkusim i to snizeni lampy, ale nejak opatrne, aby se nespalily vrsky.
Puvod Amnesky, OB ani Papay nevim, jsou to rezy od jednoho mistniho clena. OMC je ze semene a u te jedine ty voskove listy nejsou. Ta naopak chlemta jako silena...