Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nakonec jsem to dal pod led svetla, holky jsou trošku v šoku po tom 5 denim svíceni na květ pod sodikem jsem je loupnul zas na 18/6 pod ledky ješte do toho jsem objevil Padlí asi po pěti letech tak kdy jindy se to hodí než ted. Holky se vzpamatovali ,světlo je zaplí na 600w a už to konečně jede.
No hlavně že byli na zkoušku , tohle jedno feno bych klidně rad držel kdybych nebyl linej udelat klon... mam tady ještě 5 fen z toho jedno feno mam označeny že voní víc po otcovi..resp. stonek nema tu petrochemickou vuni tak jsem na to zvědavej.
Čtyři dobry fena možna tam je ješte páty nekde, fotil jsem to podle toho že vypadaj všechny stejně i snad čoveče všechny stejně voněj konečně jako OG takovej hodně čistej na nic si nehraje prostě to tam je. Scoot mě nák zklamal vypadaj zatim nic moc na poslední fotce nevim co je možna to bude uniformovaností nejlepší Scoot co mam v boxu taky je cítit hodně čistě po OG zbytek ma takovo pičifukovou přímes...no už se tešim na finiš od ted jen voděnka, ten kokos už jede čtvrty kolo tak uz do nej lejt nic nebudu...
Super, tak to mám radost, že se líbí!
Njn. z OG se stalo jméno co prodává, tim se zařadil mezi WW, Jacky atd. Seedbanky x krát vydělávaj jen na jménu a přitom ani nemaj OG Kush v matkárně, viz. Natural seeds a podobně. To co tady vidim prezentováno tak z 90% má s OG společný jen to jméno. Pak z toho vypadávaj perly jako, když někdo doporučoval OG jako nízkou netáhnoucí se odrůdu .
Až se konečně dostanu k selekci PK bx samce, tak pak bude víc OGK hybridů na test!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ješte tady v lese mam ty samce ,dva Scooti a jeden Ghost train. O toho Gtháčko se opřela srnka nák že mi zlomila centrál, dufam že tam bude pyl dřív než začne houbařská sezoná. No jestli tenhle flek dopadne tak si příští rok udelam náky semínka konečně.
citace:
Původní příspěvek od Časlove Super, tak to mám radost, že se líbí!
Njn. z OG se stalo jméno co prodává, tim se zařadil mezi WW, Jacky atd. Seedbanky x krát vydělávaj jen na jménu a přitom ani nemaj OG Kush v matkárně, viz. Natural seeds a podobně. To co tady vidim prezentováno tak z 90% má s OG společný jen to jméno. Pak z toho vypadávaj perly jako, když někdo doporučoval OG jako nízkou netáhnoucí se odrůdu .
Až se konečně dostanu k selekci PK bx samce, tak pak bude víc OGK hybridů na test!
Tahnou se teda fest ,ještě že sem nebyl línej to přendat.