Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zbyněk1 Keramzit mám jen na dvou kytkách, bo čistý kokos mi už došel, ale ty jsou s výtokem vpoho. Možná bakterie, ale snažím se udržovat čistotu a box i okolí (obyvák) pravidelně uklízím a dezinfikuju. No možná kočka, už mi pár nájezdů na kyti podnikla...okusuje listy. Tak zase průplach...
Já to spíš myslel, že pokud máš špatný PH tam kde jedeš BioBizz, tak je možné, že je to způsobeno "životem" v substrátu, protože organické procesy mohou zvyšovat/snižovat PH
Od Biobizzu dávám už jen kořeňák a naprosté minimum cca 0,5 ml na l vody. Dnes jsem poprvé dal pk13/14 a to v poměru 1,5 ml/l a k tomu 1,5 ml coco A+B, 2,5 ml/l cannazymu, 2 ml/l cannaboost a pak ten kořeňák. Ec bylo někde v rozmezí 1,45-1,5 a ph 6,1. Průplachem jsem ph snížil u těch třech "problémových" na 6,2 na výtoku. Jo a dnes jsem srovnal konečně všem kytkám režim na 12/12 (i poslední várce z 25/3). Zítra hodím nějaké aktuální foto.
Cau, neco malo k te canne coco. Nechci Cannu nejak poskozovat, ale me osobne nefunguje. Prvni kolo na techto hnojkach bylo super, u dalsiho baleni se s nima nejsem schopnej domluvit. I nizke EC okolo 1 me odpaluje koreny, prcky nejsem schopen rozjet vubec. Po trech tydnech mi zacnou kytky na rustu chcipat, kvet je i s nizkym EC predusenej a dusiku se nejsem schopnej zbavit, ve finale totalne dojebany palky. Pritom teplota, EC, Ph i na vytoku v norme a vzdy prolivam kvetnik, nic neni zasoleny a kytky umiraji. Namichal jsem JidB a nalil k polomrtvym kytkam a do tri dnu neskutecne zlepseni. Neco delam spatne, ale nejsem schopnej urcit co, proto jsem se vratil k JidB i pres to, ze je nekteri nemaji radi, ale nedelaji mi problemy.
Původní příspěvek od M@gicWeeD Cau, neco malo k te canne coco. Nechci Cannu nejak poskozovat, ale me osobne nefunguje. Prvni kolo na techto hnojkach bylo super, u dalsiho baleni se s nima nejsem schopnej domluvit. I nizke EC okolo 1 me odpaluje koreny, prcky nejsem schopen rozjet vubec. Po trech tydnech mi zacnou kytky na rustu chcipat, kvet je i s nizkym EC predusenej a dusiku se nejsem schopnej zbavit, ve finale totalne dojebany palky. Pritom teplota, EC, Ph i na vytoku v norme a vzdy prolivam kvetnik, nic neni zasoleny a kytky umiraji. Namichal jsem JidB a nalil k polomrtvym kytkam a do tri dnu neskutecne zlepseni. Neco delam spatne, ale nejsem schopnej urcit co, proto jsem se vratil k JidB i pres to, ze je nekteri nemaji radi, ale nedelaji mi problemy.
Zajímavé , nejvíce hnojky ovlivňuje vstupní voda , můžou ti tam přebývat nebo chybět určitě mikroprvky. A to pak tohle většinou způsobuje . Ono ve finále všechny hnojky jsou podobný nehledě na výrobce . Já JiDB nemusím kvůli nedostatku mikroprvků , ale znám lidi co si je chválí a neměnili by
CnH 6 den 12/12 a zatím po květu ani stopy, mrzí mě ty trojáky, ale začíná se trochu probouzet. Bohužel už jen 2 kusy, jeden navrácen na žádost matkáři.
Panové (či dámy) prosím o pomoc se zapojením kabelu k odtahu (ventilátor TT). Do zdířky N zapojit modrý a do L1/L2 ten hnědý nebo naopak? Díky
Tak nic, už jsem našel:
L=fáze=hnědá (ten co kope)
N=nulový vodič=modrá (ten, co by kopat neměl)
Zemnění, neboli správně PE=žlutozelená (ten, co v žádném případě nikdy kopat nesmí)
Naposledy upravil anon8791313 10-04-2019 v 20:48 PM