Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po tom co tady vidim to urcite zkusim, ale chtěl bych to zkusit jen z jednou kytkou od semínka, myslíte, že by to šlo? Mám porostor cca 60*60 a že to bude trvat dýl mi nevadí.
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
Všechno jde... když tomu věnuješ čas a lásku V ideálním případě bych tomu dal víc a bylo by to lepší, ale to už by ste mi to nevěřili. Už teď mi píšete, ať ty fotky nestahuju z netu ( snad z prdele)
Díky borci
Ako vnimas strain northen? Nechcem povedat ze je to skoda,ale nebolo by vhodne investovat do niecoho silnejsieho? Nie som ziadny velky hulic ale northen je podla mna slabyyy
NL je dobrej. Můj první in-pěst byl NL z fem. semen od sensi seeds, protože umí odpouštět chyby, dost lidí kolem mě ho pěstila, má dobrej výnos a pokouření taky super. Prostě sázka na jistotu a byl jsem rád. Srovnávat semena od SS s těmito klony nejde,ale klidně si zopáknu oboje. Jestli moc nehulíš a north ti přijde slabý, asi děláš něco špatně. Vím o pár lidech, který to ani nechtěli hulit, protože ten den už nic neudělali
Ja som to nepestoval dostalo sa mi do ruk ako vzorka a bolo to nic moc.. neodlezane,nerozlozeny chlorofyl..nic za co by som mal platit.. ked sa to nerobi s nadsenim stoji to za hovno..asi mas ale pravdu
Díky.
Takovou nekoupíš, jestli se ti podaří něco podobnýho objevit v krámě, pošli mi odkaz.
Pokud se chceš pouštět do výroby vlastní sítě, mrkni na návod od Aladina. https://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=4
Kdyžtak se ptej.
Ahoj všem growerům!
Mám tu slibovanou porci fotek.
Dnes naposledy hnojím, příští zálivky už jen voda+enzym, kosa bude asi 60 den, uvidíme-mikroskopem.
Včera se mi stala malá nehoda - rozbil se přímotop, kterým vytápím a několik hodin v noci tam bylo 12°C a když sem dorazil za světla bylo 20°C. Snad to holky nepoznamenalo.
44cm od výboky k nejbližší paldě
Teplota D/N 24-25 / 19-20°C
Vlhkost 35-40%
pH 6,3 (občas sem nechal 6,2)