Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sak pointa je ze ti tam ta lampa bude jezdit v tom velky stanu z leva do prava a pak tam nemusis mit 2. Jasne neni to jako kdyz to palis 2x 600w ale je to proste taky s elektrinou na polovine.
jak píše MO, neuděláš tam jako pod 2x600 ale min. o půlku víc jak doteď v jednom 600w stanu, ve výsledku bys tim při dvou stanech dohnal to další šestikilo, ale nekupoval ho. To byl můj návrh, zůstat u watáže-rozšířit plochu, ale dostat se na větší gramáž, protože tu honíš....nemáš s tim zkušenosti a napíšeš, že bys s jednou lampou na pojezdu neudělal na dvojnásobný ploše víc jak na stávajícím setupu....tak pak mi piš, že mě chápeš
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
Tak vse zalezi, my se tady bavime ze nafouknles svuj stan na 2x. Tam musi byt vice nez 100g, ikdyz je mi jasne ze tim ajk bude lampa pendlovat ty palice budou mensi.
Jak jsem psal, vytáhneš z toho ne jednou tolik ale půlku jo, osvědčeno při sog. Ono všechno na netu nenajdeš kámo ))) Hlavně nebuď nenažranej a zkus spíš vychatávat aktuální setup, případně prubnout něco jinak Každopádně hodně štěstí ať to pořešíš jakkoliv!
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.