Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bong je good, co nejvíc natáhnu bez turba, pak ještě vytáhnu zbytek z vnitřku a zdarry, problém je že takhle naložit si zvládnu jen na poprvé, pak mě chytne kašlik
ja osobne preferuju jointa, fajfku a ani bongem nepohrdnu...kazde ma sve kouzlo..
ja osobne si vzdycky potahnu a jak kdy...nekdy saju i se vzduchem a nekdy ne...ale nalozim si na max...pak vydrzim a jak mi dochazi dech,tak vydechnu...no a kdyz se zatoci kebule,tak je to fakt dobry sluk...aspon u me tedy...
z brka kouřím jak medvěd, osobáčka jako cigárko, v pohodě, žádný tlačení do hlavy, prostě si pokuřuju
sklo (a jemu podobné fajky) kouřím najednou, u bonga poslední dobou ředím víc vzduchem, prvně si naložím kouř a když cejtim že bude stačittak pouštím pomálu turbo, vysaju kouř z bonga a zavřu to vzduchem hlavně nic netlačit, pěkně v klídku...
já jsem dlouholetým kouřením cigaret i brček dosáhnul takovýho stavu, že jsem všechno kouřil stejně - pořádný dlouhý ale zároveň pomalý nádechy (aby to pořádně prohořelo) a pak to držet v plicích, teď jsem cigára opustil, ale špeky tak hulím pořád, malý šluky moc ne, to jde podle mě hodně vniveč, to je vidět na tom kouři
nejlepsi z ebenove fajky s kotlem nahore . vleze se do ni aji 2g a skourilo se nas z toho 6 ... jinak pekne mali prdy ale hooodne tlacit a treba aji na 30 sec zadrzet dech ... to sou pak pecky